Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
HAVANA

#26 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by HAVANA »

esmasaric wrote:Koje su karakteristike vaše idealne žene? :D
Ko ova moja samo da je manje opsirna,moRete pricat braco mila.Dok mi isprica kako je pavlaku kupila,kolo price...Jednom sam probo da raspravim nesto,poslije sat otiso u pab na pivu :D i doso sutra ujutro.
Bianconeri1988

#27 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Bianconeri1988 »

Karakteristika moje idealne žene je da nije plavuša. :lol:
esmasaric

#28 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by esmasaric »

HAVANA wrote:
Ko ova moja samo da je manje opsirna,moRete pricat braco mila.Dok mi isprica kako je pavlaku kupila,kolo price...Jednom sam probo da raspravim nesto,poslije sat otiso u pab na pivu :D i doso sutra ujutro.
:pisnuo:
Capajebo

#29 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Capajebo »

shmizlica wrote:
Capajebo wrote:
1. Normalna, prosjecna... :mrgreen:
eno sad postoje normalne i prosječne....daj ba idrize, uozblji se :mrgreen:
Previse dobro me poznajes... :mrgreen:
palestinka

#30 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by palestinka »

Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
perfekcionista1

#31 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by perfekcionista1 »

palestinka wrote:Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
Moguce da neki bjeze od braka kada su zaljubljeni a da li bjeze i od veze nisam siguran. Cudna su biljka muskarci.
palestinka

#32 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by palestinka »

perfekcionista1 wrote:
palestinka wrote:Zašto više volite biti u vezi sa ženom u koju NISTE zaljubljeni, a bježite kada se zaljubite?
Moguce da neki bjeze od braka kada su zaljubljeni a da li bjeze i od veze nisam siguran. Cudna su biljka muskarci.
Istina, čudna. A možda je to i univerzalno, ko je više zaljubljen, manje je svoj.
perfekcionista1

#33 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by perfekcionista1 »

U vezi ili braku kontrolu ima onaj kome je manje stalo. :-)
dječak sa šibicama

#34 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by dječak sa šibicama »

mami wrote:Koje ženske osobine vas najviše nerviraju?
Neiskrenost, prepotentnost.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#35 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

mami wrote:Koje ženske osobine vas najviše nerviraju?
Prigovaranje, izmisljanje problema kako bi skrenule paznju na sebe, ponasanje iz kojeg treba da zakljucis da nesto nije uredu, a ne zeli da ti kaze. Ovako na prvu :-)
spreca

#36 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

kiki-miki wrote:Sta biste da vas nikad ne pitamo?
Sta bi po vama bila veza s obavezama.izlaska tipa vecere, setnje, kino, priroda, ali bez sexa? Da li biste pristali na to?
jasta....samo to i trazimo :oops: ...znas li kakvu :lol: :lol: ...kiki kiki :-) :lol:
spreca

#37 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

znaci sex bez obaveza :mrgreen:
kokuz_sa

#38 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by kokuz_sa »

Sta bi po vama bila veza s obavezama.izlaska tipa vecere, setnje, kino, priroda, ali bez sexa? Da li biste pristali na to?
to nije veza sa obavezama..to je prijateljstvo..
tto tvoje to su izlasci sa komsinicama, skolskim jaranicama , kolegicama sa posla..

veza sa obavezama je da nastupate kao par..jedno drugo nadopunjujete u svemu..

al kad kazes veza sa obavezama..
to mi doduse vuce tipa ono
njena obaveza je da pegla, moje da zavjese kacim, :-)
spreca

#39 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

vidis kako znas kakva treba biti zena :oops: ....ali bjezite od toga :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#40 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.

Ta zadnja solucija je neka vrsta m-z prijateljstva, jer veza podrazumijeva intimnu bliskost. Ili je bez snosaja, ali podrazumijeva peting, oralac, hand job itd... Budi preciznija :D
kokuz_sa

#41 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by kokuz_sa »

nismo mi za pokazivanja..
mi smo muskarci..
radije nas iskoristi.
upregn ali nemoj nas vodat i pokazivat
spreca

#42 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

kokuz_sa wrote:nismo mi za pokazivanja..
mi smo muskarci..
radije nas iskoristi.
upregn ali nemoj nas vodat i pokazivat
:thumbup: kako ono kazu do 7 znoja :lol:
spreca

#43 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

kiki-miki wrote:Ne vjerujem u ta m- z prijateljstva na bazi cestog vidjanja i druzenja, vazda to.preraste u nesto vise s jedne strane kako god. Proradi sejtan.

To bi bilo ono da npr. imam momka za javnost i to je to. Biste li pristali na tu.opciju?
cesto puta sam cuo ono...ma to ona ima samo za javnost.......a zasto vam to treba?.......jel vam on sluzi kao mamac da vas drugi muskarci pocnu loviti :mrgreen:
madridist

#44 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by madridist »

Vjerujem da bi poprilican broj pristao na vodanje,pokazivanje i da budu mamci za odbijanje a sve zarad one cetvrte opcije,iskoristavanje :mrgreen:
Euridika
Globalna šefica

#45 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by Euridika »

_BataZiv_0809 wrote:Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.
Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim... :sad:
Problem se svakako neće riješiti dok ste usijane glave, prije toga se morate smiriti, pa hladne glave o svemu razmisliti. Ili popričati s nekim o tom, zavisno od tipa i težine problema - traženjem pomoći ne umanjujete svoju vrijednost i značaj, već pokazujete zrelost i mudrost - skraćujete vrijeme za rješavanje problema i ostavljate sebi više prostora za radost i uživanje. :)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#46 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

kiki-miki wrote:Ne vjerujem u ta m- z prijateljstva na bazi cestog vidjanja i druzenja, vazda to.preraste u nesto vise s jedne strane kako god. Proradi sejtan.

To bi bilo ono da npr. imam momka za javnost i to je to. Biste li pristali na tu.opciju?
M-z prijateljstva ne postoje, osim u deklarativnom smislu. Uvijek tu neko potiskuje osjecaje ili je samo pitanje vremena i trenutka kada ce to prerasti u nesto vise. Najcesce je dovoljna je jedna pijana noc, sluzbeno putovanje, studentski hotel Makarska... :D

I moje, kao i iskustvo dosta ljudi koje znam je upravo tako. Eh sad teoretski je moguca kombinacija u kojoj su oboje homoseksualni :D

A evo hipoteticki govoreci, da sam ti ja momak za javnost, ti time dobijas neku vrstu promocije, a sta ja dobijam zauzvrat?

Mozes i depersonalizirati primjer, sta ta djevojka kojoj je neko decko za javnost nudi zauzvrat, ako ne nudi seks (koji je primarni razlog sto stupamo u veze sa vama :D )
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#47 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by _BataZiv_0809 »

Euridika wrote: Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim... :sad:
Problem se svakako neće riješiti dok ste usijane glave, prije toga se morate smiriti, pa hladne glave o svemu razmisliti. Ili popričati s nekim o tom, zavisno od tipa i težine problema - traženjem pomoći ne umanjujete svoju vrijednost i značaj, već pokazujete zrelost i mudrost - skraćujete vrijeme za rješavanje problema i ostavljate sebi više prostora za radost i uživanje. :)
Muska priroda, pa to ti je. Ne treba joj ici u kontru :thumbup:
lijepa u dusi

#48 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by lijepa u dusi »

E, ako me ista istjera iz ovo malo pameti, to ce sigurno. Zar je toliko tesko reci odmah, poslije prvog "sta ti je", a ne da ja moram klijestima izvlacit? I na kraju se ispostavi da je problem neka notorna glupost koju cemo puno lakse pregrmiti zajedno. Ne kontam, al hajd.
spreca

#49 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

Euridika wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Mozete pitati sve, samo je u pitanju tajming. Ja kada sam npr. ljut i iznerviran, pitanja u tom trenutku (u dobroj namjeri da mi odagnaju misli) me jos vise raspizde. Znas ono pusti muskarca da ode u svoju pecinu i rijesi problem.
Kad ste ljuti i iznervirani, zadnja stvar koju biste trebali raditi jeste da se povlačite u svoje pećine. A upravo to radite, u pravilu, svi. I onda se pitate zašto vas polovinu hercika opali u pedesetim... :sad:
Samo nas nemojte dovoditi do toga i sa nasom herzikom ce sve biti Ok :mrgreen:
spreca

#50 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2

Post by spreca »

_BataZiv_0809 wrote:

M-z prijateljstva ne postoje, osim u deklarativnom smislu. Uvijek tu neko potiskuje osjecaje ili je samo pitanje vremena i trenutka kada ce to prerasti u nesto vise. Najcesce je dovoljna je jedna pijana noc, sluzbeno putovanje, studentski hotel Makarska... :D

I moje, kao i iskustvo dosta ljudi koje znam je upravo tako. Eh sad teoretski je moguca kombinacija u kojoj su oboje homoseksualni :D

A evo hipoteticki govoreci, da sam ti ja momak za javnost, ti time dobijas neku vrstu promocije, a sta ja dobijam zauzvrat?

Mozes i depersonalizirati primjer, sta ta djevojka kojoj je neko decko za javnost nudi zauzvrat, ako ne nudi seks (koji je primarni razlog sto stupamo u veze sa vama :D )
mozda bi ona i mogla izdurati...ali nemogu ja garantovati :lol:
Post Reply