...hoće da te pojebe...Becky7 wrote:Sta po vama muskima znaci ako kazete udatoj djevojci da vam je uvijek bila slatka i draga i sad i prije udaje i nastavljate da se druzite s njom?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ho oponopono
#17051 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- medvjed23
#17052 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa sigurno je čudno ako sa takvim izjavama navališ ničim izazvana, u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu.. međutim, meni je čudna i druga krajnost: ljudski život koji nikad ne nanese situaciju u kojoj je primjereno prijatelju reći da ti je drag..annoy wrote:Ja se evo zamisljam da svom prijatelju (odrastao covjek sa zenom i djecom) pocnem govorit e bas si mi drag i sladakne znam, vjerojatno je do mene al meni je to uzasno cudno
- annoy
#17053 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja sam vise tip od djela, djelima pokazati koliko mi je netko drag i vazanmedvjed23 wrote:
pa sigurno je čudno ako sa takvim izjavama navališ ničim izazvana, u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu.. međutim, meni je čudna i druga krajnost: ljudski život koji nikad ne nanese situaciju u kojoj je primjereno prijatelju reći da ti je drag..
Nisam bas fan izmjena njeznosti na takav nacin, pogotovo od prijatelja, jednostavno mi je neprimjereno prijatelju ici govoriti da mi je sladak.
Zato mi je cudna i pomisao na muskarca koji na taj nacin komunicira sa prijateljicama, ne sviđa mi se to i zvuci mi infantilno nekako da joj govori kako je slatka, ako pricamo o odraslim ljudima
Trebalo bi i napraviti distinkciju između "drag" i "sladak" jer nemaju isto znacenje ni konotaciju
- MarlboroGold
#17054 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sto ljudi sto čudi... nisam ni ja emotivac niti govorim tako, ali treba biti svjestan da postoje ljudi koji to rade i to je sasvim u redu. Svako nađe ono što njemu odgovara. Ne treba osuđivati ili povlačiti kojekakve moralne vertikale.
- annoy
#17055 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
But where's the fun in that? 
Ne znam, moj savjet je ne govoriti prijateljicama da su slatke jer bi to mogle shvatiti pogresno
A da se vratim na originalno pitanje koje je sve pokrenulo - slazem se s onima koji misle da te zeli povalit
Ne znam, moj savjet je ne govoriti prijateljicama da su slatke jer bi to mogle shvatiti pogresno
A da se vratim na originalno pitanje koje je sve pokrenulo - slazem se s onima koji misle da te zeli povalit
- medvjed23
#17056 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa nemaju, što sam i naznačio u jednom od prethodnih postova..annoy wrote:Ja sam vise tip od djela, djelima pokazati koliko mi je netko drag i vazanmedvjed23 wrote:
pa sigurno je čudno ako sa takvim izjavama navališ ničim izazvana, u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu.. međutim, meni je čudna i druga krajnost: ljudski život koji nikad ne nanese situaciju u kojoj je primjereno prijatelju reći da ti je drag..
Nisam bas fan izmjena njeznosti na takav nacin, pogotovo od prijatelja, jednostavno mi je neprimjereno prijatelju ici govoriti da mi je sladak.
Zato mi je cudna i pomisao na muskarca koji na taj nacin komunicira sa prijateljicama, ne sviđa mi se to i zvuci mi infantilno nekako da joj govori kako je slatka, ako pricamo o odraslim ljudima
Trebalo bi i napraviti distinkciju između "drag" i "sladak" jer nemaju isto znacenje ni konotaciju
prijatelj je po definiciji neko ko ti je drag.. dragost, dakle, nužno ide uz prijateljstvo i ispoljava se na ovaj ili onaj način..
slatkoća je nešto drugo, nešto što nije nužno vezano za prijateljstvo.. prijatelj, koji je uz tebe čitav život, ti ne mora biti sladak, dok, naprimjer, za nekog cuku kojeg prvi put u životu vidiš, možeš pomisliti: vidi ga jest sladak.. ako sam već o nekom živom biću stekao takav dojam, ne vidim razlog da to krijem.. no, opet kažem: sve u svoje vrijeme i na pravom mjestu.. infantilnost je prije stvar mjere nego isključivosti..
- arzuhal
#17057 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad vidim Pikačua, ja bi reci: A jest sladak.
- Belay Queen
#17058 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
MarlboroGold wrote:Treba izbjegavati i to đes šta ima. Samo okrenuti glavu. Šejtanska poslaedo_79 wrote:Jašta ... i poslije bude ono .... ja sam njeg morala prevarit .... on mene jednostano ''nije ispunjavao'' ...moonca wrote:![]()
Zar ti to nije komliment- da imas ukusa i da si izabrtao zenu - koja i daljemami zudnju--jok ..ti bi ga mlatio i jos ga invalidom ostavio, a ti sa velikim shansama u zatvor zavrsio sa 'onim' tipovima '
Zena bez muza i bez
![]()
![]()
cccc-- koja nam ti iznenadjenja priredjujsesssssh
MILION POSTO SE SLAŽEM S RAMOM .... Ako je UDATA ... đes šta ima, i selam alejk ...
- medvjed23
#17059 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jaštaradi, čim se on pozdravlja sa njom, samo mu je jedno na pameti.. začepiti i gledati pred sebe, nema druge..
sad će ti forumske promiskuitetlije, koje u preziru prema muško-ženskom prijateljstvu vide nepobitnu potvrdu muškosti, ispremetati slova u toj rečenici..arzuhal wrote:Kad vidim Pikačua, ja bi reci: A jest sladak.
- arzuhal
#17060 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato sam i napisao ime velikim slovom, da ih zbunim i makar malo otežam...medvjed23 wrote:jaštaradi, čim se on pozdravlja sa njom, samo mu je jedno na pameti.. začepiti i gledati pred sebe, nema druge..
sad će ti forumske promiskuitetlije, koje u preziru prema muško-ženskom prijateljstvu vide nepobitnu potvrdu muškosti, ispremetati slova u toj rečenici..arzuhal wrote:Kad vidim Pikačua, ja bi reci: A jest sladak.
-
Becky7
#17061 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hvala vam na odgovorima
Vidjet cu sta hoce na kraju svega, hvala svima super str
-
djana h
#17062 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ipak ti to provjeri

-
moonca
#17063 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako bi ti to provjerila??djana77 wrote:Ipak ti to provjeri![]()
-
djana h
#17064 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne bih nikako.moonca wrote:Kako bi ti to provjerila??djana77 wrote:Ipak ti to provjeri![]()
Vjerovatno bih naslućivala pravu istinu.Kao što i ona sluti,ali to joj prija.
Dalje svako može odlučiti po svojim željama ili zabludama.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#17065 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ni ja ne razumijem šta može značiti kada nekome kažeš da ti je sladak osim da postoji fizička privlačnost. Smatraš osobu fizički privlačnom, a za većinu ljudi romansa i započinje zbog fizike.
Nisam doživjela da mi neki muškarac govori kako sam mu slatka i draga, a da pri tome ne želi romansu sa mnom.
Nisam doživjela da mi neki muškarac govori kako sam mu slatka i draga, a da pri tome ne želi romansu sa mnom.
-
moonca
#17066 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zavisi od konteksta .....I ako I'ma ista vise od ciste simpatije....vokabuler je odabraniji...... 
- MarlboroGold
#17067 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kakav kontekst... obično zavisi koliko se dugo znaju. Ak se znaju baš dugo onda je dosta manja vjerovatnoća da tu postoji i fizička privlačnost osim prijateljstva, ali ni to nije garant da je uvijek tako.
U drugim slučajevima je itekako sumnjivo - pogotovo kod nekog bivšeg prijatelja kojem je trebalo par godina da opet uspostavi kontakt i da ostavi takav komentar.
U drugim slučajevima je itekako sumnjivo - pogotovo kod nekog bivšeg prijatelja kojem je trebalo par godina da opet uspostavi kontakt i da ostavi takav komentar.
-
moonca
#17068 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
De NE zezaj, na atributima Sam ti jednom napisala da SI sladak. I sta, ti je to znacilo....nista drugo do compliment.
- MarlboroGold
#17069 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma ti si se meni nabacivala

-
moonca
#17070 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I ti mrtav hladan....I .. jel' problem pisati dalje....nije...

- Ramzess Veliki
#17071 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Konta da je napokon izasao iz friendly zone pa bi da oproba srecu.Tomahawk11 wrote:Sazrio čovjek, skupio hrabrosti.Becky7 wrote:Hvala na odgovorima.. Nije ni meni bilo jasno zato sam pitala vas muskeMomak koji mi je to rekao je osoba s kojom sam davno nekad se druzila ali nista vise od prijateljstva nije bilo.. Sad mi se nakon par godina javlja sa tim komentarom i zeljom da budemo prijatelji i da je uvijek tu za mene ako sta treba
Cuj "Uvijek sam tu za tebe ako sta treba" ...
Jasno je na sta je mislio, nece ti doc krecit po kuci.
- Ramzess Veliki
#17072 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Opa, nabacujes se Marlboruuuu ... monca monca vraze mali ...moonca wrote:De NE zezaj, na atributima Sam ti jednom napisala da SI sladak. I sta, ti je to znacilo....nista drugo do compliment.
- Ramzess Veliki
#17073 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa pita ga a bil' ti to umak'o mali?moonca wrote:Kako bi ti to provjerila??djana77 wrote:Ipak ti to provjeri![]()
- arzuhal
#17074 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
uputi mu complication, a on nimukajet... aaaaa...Ramzess Veliki wrote:Opa, nabacujes se Marlboruuuu ... monca monca vraze mali ...moonca wrote:De NE zezaj, na atributima Sam ti jednom napisala da SI sladak. I sta, ti je to znacilo....nista drugo do compliment.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#17075 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
valjda se ovdje mislilo na konkretnu situaciju, a ne kada nekoj životinjici ili osobi koju prvi put vidiš na teveu ili kliksu ili pak uživo kažeš ..awww, slatko, sladak, slatka.