Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#16951 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Život nema smisla, kako da nešto ima smisao kada može završiti u svakom trenutku bez obzira bio ti najbolji ili najgori insan, kako tražit smisao kad znaš da će svakako za 50 do 100 godina da ti se izgubi svaki trag, kao da te nikad nije ni bilo. Činjenica je da smo zarobljeni u tijelu koje se vremenom raspada i stari i to sve u društvu gladnom lažnog uspjeha i novca na planeti koja se strmoglavo kreće prema svom kraju u civilizacijskom sunovratu.
-
almir90
#16952 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Iz mog ugla nije tako, ja i moji doprinosimo sistemu, ne sišemo ga pa se ne bih sa političarima poredio. Ali sam svjestan da se moram najviše u sebe uzdati, i koliko god da pomogneš nekome, vrlo brzo to ljudi znaju zaboraviti.cendlerbing wrote: Tako nam razmišljaju ovi što vode državu. Prvo ja, pa moja familija, ostali neka se snalaze. I eto, šta nam fali?!
-
Hakiz
#16953 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ako ne znam obezbjediti brata, kako ću građane?cendlerbing wrote:Tako nam razmišljaju ovi što vode državu. Prvo ja, pa moja familija, ostali neka se snalaze. I eto, šta nam fali?!almir90 wrote:To nešto k'o loše dođe? Treba misliti najviše na sebe i osobe do kojih ti je stalo; doprinos zajednici kroz stvaranje boljeg života za sebe prvenstveno.Hakiz wrote: Posvećivanje ličnim interesima i neobraćanje pažnje na okolinu se jednom riječju zove sebičnost. Drugi izraz je egoizam.
N. N.
- MarlboroGold
#16954 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hajd što su sebe i djecu obezbijedili, već su i praunuke i njihove potomke...
- MarlboroGold
#16955 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Što se tiče smisla života nema neke univerzalne definicije ili istine, tj. nije još otkriveno. S obzirom da sam ateista odbacujem ono što piše u svetim knjigama iako ima dosta toga što može pozitivno djelovati na čovjeka. Za sad smisao stvaraš samom sebi tokom života, jer bez toga stojiš u mjestu i tad se ljudi često predaju.Jimmy McNulty wrote:Život nema smisla, kako da nešto ima smisao kada može završiti u svakom trenutku bez obzira bio ti najbolji ili najgori insan, kako tražit smisao kad znaš da će svakako za 50 do 100 godina da ti se izgubi svaki trag, kao da te nikad nije ni bilo. Činjenica je da smo zarobljeni u tijelu koje se vremenom raspada i stari i to sve u društvu gladnom lažnog uspjeha i novca na planeti koja se strmoglavo kreće prema svom kraju u civilizacijskom sunovratu.
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#16956 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
opet došao na red (be)smisao

- medvjed23
#16957 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
stvarno nema smisla
- Ramzess Veliki
#16958 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dobro je Almir rekao. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ... znate ostalo.Hakiz wrote:Posvećivanje ličnim interesima i neobraćanje pažnje na okolinu se jednom riječju zove sebičnost. Drugi izraz je egoizam.almir90 wrote:Valjda bi smisao života trebao da bude da se posvetimo ličnim interesima, a ne šta okolina zahtijeva od nas? Barem ja to gledam tako.
Kakva okolina ...
- Ramzess Veliki
#16959 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tomahawk11 wrote:Valjda je stvar u redanju prioriteta.
Otud i ona...ko igra za raju i zanemaruje taktiku...
-
almir90
#16960 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ko igra za raju, raja ga sjebe prvom prilikom.Ramzess Veliki wrote: Dobro je Almir rekao. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ... znate ostalo.
Kakva okolina ...
- shmizlica
#16961 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad smo kod konfoma sa susjedne teme, pitanje je koristitel ih redovno 
- cendlerbing
#16962 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
Mogu i žene odgovarati, jer mislim da se ovo malo češće ženama dešava.
-
Hakiz
#16963 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mj post je bio ironičan, ali ako baš treba ići u tom smjeru, možemo i to.Ramzess Veliki wrote:Dobro je Almir rekao. Ko igra za raju i zanemaruje taktiku ... znate ostalo.Hakiz wrote:Posvećivanje ličnim interesima i neobraćanje pažnje na okolinu se jednom riječju zove sebičnost. Drugi izraz je egoizam.almir90 wrote:Valjda bi smisao života trebao da bude da se posvetimo ličnim interesima, a ne šta okolina zahtijeva od nas? Barem ja to gledam tako.
Kakva okolina ...
Pozli ti na ulici, ležiš, a ljudi prolaze pored tebe ne pokušavajući da ti pomognu jer misle "Kakva okolina
- ho oponopono
#16964 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
...ja se nikad ne zajebavam...cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
- pustopoljina
#16965 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne znam, ja imam veneru u skorpionu, radikal sam. Nije sport.cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
- cendlerbing
#16966 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ništa ja tebe ne kontalapustopoljina wrote:Ne znam, ja imam veneru u skorpionu, radikal sam. Nije sport.cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
- pustopoljina
#16967 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nema sale i zafrkancije.cendlerbing wrote:Ništa ja tebe ne kontalapustopoljina wrote:Ne znam, ja imam veneru u skorpionu, radikal sam. Nije sport.cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
-
moonca
#16968 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
..eh.. koji zivot.. 
-
almir90
#16969 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam nikada praktikovao da namjerno šaljem lažne signale nekoj djevojci. Jesam često nasmijan pa ne znam da li to može dovesti da neka pomisli nešto?cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
- pustopoljina
#16970 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nije to nesto sto biras.moonca wrote:..eh.. koji zivot..
- cendlerbing
#16971 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisam ni pitala za namjerno slanje lažnih signala, nego da li se desilo da uopšte nemaš namjeru s nekim flertovati a taj neko stvori taj utisak, čisto zato što si raspoložen i prijatan.almir90 wrote:Nisam nikada praktikovao da namjerno šaljem lažne signale nekoj djevojci. Jesam često nasmijan pa ne znam da li to može dovesti da neka pomisli nešto?cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
-
almir90
#16972 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Često sam takav, vjerovatno je neko stekao takav dojam do sada gdje sam bio, na poslu sam u 90% slučajeva takav pa je moguće da neka pomislila da flertujem sa njom.cendlerbing wrote:
Nisam ni pitala za namjerno slanje lažnih signala, nego da li se desilo da uopšte nemaš namjeru s nekim flertovati a taj neko stvori taj utisak, čisto zato što si raspoložen i prijatan.
- tuzlak1212
#16973 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Desavalo se, sto je najgore to jednom kad sebi utuvi nista joj ne promjeni misljenjecendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
-
Zizi505
#16974 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
To sam nekada radila u duetu s jednom prijateljicom. Nagovorim je da barimo istovremeno istog muškarca ili društvo, radi zabave. Birale smo one koji su djelovali kao najveći frajeri, šta god to značilo...uglavnom pošize za nama, a mi onda odlepršamo. Neki su nas znali poslije proganjati po gradu, zbog povredjenog ega.cendlerbing wrote:Dešava li vam se da ljudi suprotnog spola pogrešno skontaju da flertujete s njima, a ono vi se samo zafrkavate?
Uglavnom nezrelo naše ponašanje
Srećom se nismo uvalile u neke veće probleme zbog toga.
- Leverage
#16975 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nisu vas ganjali zbog povrijeđenog ega nego jer su bili sigurni da imaju neku šansu.