Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hakiz
#10626 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Tačno da se čovjek upita koliko "principa" kod ljudi je plod životnih iskustava, a koliko su ih pročitali iz rubrika "Draga Mukelefa", "Hidajeta vam odgovara" itd.
- MarlboroGold
#10627 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Već sam ti rekao da sebe znam najbolje. Ostalo možeš sam zaključiti.duminjo wrote:A ti gledaš iz komsijinog ugla?MarlboroGold wrote:Zato što posmatraš iz svog ugla. U vezi ovog ne možeš biti objektivan, već samo i isključivo subjektivan.duminjo wrote: Sustina cijelog mog pisanja je da ne vjerujem kad neki muškarac kaže da nece NIKADA prevariti. I to je to
- duminjo
#10628 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo zakljucio sam samo da si vidovit.
Dosta
Dosta
- MarlboroGold
- MarlboroGold
#10630 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
lmo wrote:Fakat. Prevara je nešto najbljutavije što se može uraditi dok si u vezi s nekim kome govoriš da ga voliš.almir90 wrote:Ne vjerujem da ću po pitanju varanja mijenjati mišljenje, o nekim drugim stvarima uredu. Ovdje ćemo se složiti da se ne slažemo..duminjo wrote:
Nema smisla ni misliti da ćeš uvijek imati 30 i da ces uvijek isto razmisljati.
Baš se osoba mora debelo srozati, spustiti i prepustiti nekakvim trenutnim niskim strastima i to uraditi.
Valjda možeš toliko ispoštovati osobu da joj kažeš da ti više nije ugodno biti s njom i da te privlači neko drugi pa se razdužiti ko čovjek, a ne ko gnjida.
I te priče, ljudi smo, kvarljiva smo roba, treba okačiti kakvom mačoru o rep. Svi koji varaju su gnjide ili žohari..tako neka glupa gamad uglavnom..a ne ljudi.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#10631 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
brt kad ti dođe 10/10 žensko zaboraviš na razum i principe, a i ženu kući s djecom 
-
Strpljiva
#10632 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Inace vam se samo 10ke nude 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#10633 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ne, čitava poenta je da na 5/10 imaš razum, a na 10/10 nemaš
- duminjo
#10634 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nekad se i popije. Nekad se kuci i zakaci sa ženom. Pa nekad se, koliko god brutalno zvucalo, ohladi od zene. A Često se dodje u situaciju kad neka provocira prevaru. I opet ja shvatam da neko moze tvrditi kako sada ne bi prevario. Al sa tridesetak godina, tvrditi da u pedesetoj nece prevariti nikad i ako mu se neka dobro mladja ponudi. Ne mogu i jebigaStrpljiva wrote:Inace vam se samo 10ke nude
- bleee_sa
#10635 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa ja to ne mogu da zaboravim kad dolaze 1/10 zato se i ne kurvam logičnoVelkoski wrote:brt kad ti dođe 10/10 žensko zaboraviš na razum i principe, a i ženu kući s djecom
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#10636 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
dobar mentalni domet 
-
Hakiz
#10637 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemoguće je voljeti dvije osobe u isto vrijeme?lmo wrote:
Fakat. Prevara je nešto najbljutavije što se može uraditi dok si u vezi s nekim kome govoriš da ga voliš.
Baš se osoba mora debelo srozati, spustiti i prepustiti nekakvim trenutnim niskim strastima i to uraditi.
Valjda možeš toliko ispoštovati osobu da joj kažeš da ti više nije ugodno biti s njom i da te privlači neko drugi pa se razdužiti ko čovjek, a ne ko gnjida.
I te priče, ljudi smo, kvarljiva smo roba, treba okačiti kakvom mačoru o rep. Svi koji varaju su gnjide ili žohari..tako neka glupa gamad uglavnom..a ne ljudi.
E da je život crno-bijel umjesto u bezbrojnim nijansama ne samo sive, nego raznih boja, sve bi bilo puno lakše.
Ali, na stranu i to, kada ljudi sebi uzmu prerogative bogova pa počnu svoje mišljenje da nameću kao jedinicu mjere za sve, to je vrhunac.
Uostalom, ko doživi, promijeniće mišljenje, ko ne doživi, neće.
I to je sve.
-
Hakiz
#10638 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moja 10-ka i tvoja ne moraju biti iste.Strpljiva wrote:Inace vam se samo 10ke nude
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#10639 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
mentalni domet baš i nije povezan s horny dometom, al' eto 

second thatHakiz wrote:Moja 10-ka i tvoja ne moraju biti iste.Strpljiva wrote:Inace vam se samo 10ke nude
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#10640 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
hakize, poligamija je moguća, moguć je i svingeraj i ostale ringe raje.....
ja sam mislila isključivo na monogamnu vezu ... ljubav i posvećenost jednom partneru...
ja sam mislila isključivo na monogamnu vezu ... ljubav i posvećenost jednom partneru...
- HAVANA
#10641 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ok.Ali je li vrijedno srusiti proteklih 25 zbog 5,10 minuta seksa? Zavisi ko je kakav,volim,postujem,ne mogu jbg.Naumpalo mi je 100 puta ali posto volim racunati,kad saberem i oduzmem,nije to vrijedno da povrijedim onog koga volim,razorim porodicu radi nake kurave...Ne znam ja ni slagat.Jbt kad me pogleda meni se cini zna sta mislim i kako disem...Nema sanse da bi isfoliro,osta mi je jos sa lazima se jebavat rad nake kurave.I da uradim to,da me pita,ja bi reko cini mi se,jesam,jebaji ga,metno ga,sta cu...Ja sam moroooooduminjo wrote:Nekad se i popije. Nekad se kuci i zakaci sa ženom. Pa nekad se, koliko god brutalno zvucalo, ohladi od zene. A Često se dodje u situaciju kad neka provocira prevaru. I opet ja shvatam da neko moze tvrditi kako sada ne bi prevario. Al sa tridesetak godina, tvrditi da u pedesetoj nece prevariti nikad i ako mu se neka dobro mladja ponudi. Ne mogu i jebigaStrpljiva wrote:Inace vam se samo 10ke nude
- duminjo
#10642 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Imo, brate, sta misliš varaju li Muski i zene iz istih razloga? Varaju li neki vise neki manje?
Kad se prica o varanju, moze li se pricati skupa i o muskom i o zenskom ili bi se trebalo odvojiti?
Kad se prica o varanju, moze li se pricati skupa i o muskom i o zenskom ili bi se trebalo odvojiti?
- bleee_sa
#10643 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Evo što ja tebe volimHAVANA wrote:Ok.Ali je li vrijedno srusiti proteklih 25 zbog 5,10 minuta seksa? Zavisi ko je kakav,volim,postujem,ne mogu jbg.Naumpalo mi je 100 puta ali posto volim racunati,kad saberem i oduzmem,nije to vrijedno da povrijedim onog koga volim,razorim porodicu radi nake kurave...Ne znam ja ni slagat.Jbt kad me pogleda meni se cini zna sta mislim i kako disem...Nema sanse da bi isfoliro,osta mi je jos sa lazima se jebavat rad nake kurave.I da uradim to,da me pita,ja bi reko cini mi se,jesam,jebaji ga,metno ga,sta cu...Ja sam moroooooduminjo wrote:Nekad se i popije. Nekad se kuci i zakaci sa ženom. Pa nekad se, koliko god brutalno zvucalo, ohladi od zene. A Često se dodje u situaciju kad neka provocira prevaru. I opet ja shvatam da neko moze tvrditi kako sada ne bi prevario. Al sa tridesetak godina, tvrditi da u pedesetoj nece prevariti nikad i ako mu se neka dobro mladja ponudi. Ne mogu i jebigaStrpljiva wrote:Inace vam se samo 10ke nude![]()
ja ovo isto napisah na stranici prije
- HAVANA
#10644 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Guzi sad sto vise dok se nisi svezo.
Poslije ce ti bit lakse.
-
Hakiz
#10645 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zaljubiš se u intelekt jedne osobe i u karakter druge. Ili u tijelo treće. Možda postoji osoba koja je savršena, ali teško, bar se do sada u istoriji naše vrste to nije dogodilo. Ali jedno je sigurno: koliko god si ti dobra i koliko god sam ja dobar, sigurno u svijetu postoji neko bolji za tvog partnera i neko bolji za moju partnericu. Ili neko bolji za mene od moje partnerice ili bolji za tebe od tvog parntera. Jer, mi smo sa našim partnerima zato što je to bio najbolji izbor u tom trenutku, u trenutnoj ponudi. Bez obzira na to da li je taj izbor bio emotivan, podsvjestan ili proračunat.lmo wrote:hakize, poligamija je moguća, moguć je i svingeraj i ostale ringe raje.....
I nekada se u životu desi da taj bolji naiđe. Ili našim partnerima ili nama. I onda ili matematički odlučimo da odemo kod tog boljeg, ili nas pogodi da i ne znamo šta se desilo.
Garantovati da se tako nešto neće desiti je, da ne koristim težu riječ, malo naivno.
I na kraju, ako nekog voliš, važno ti je da je sretan. Pa ako će dio te sreće biti sa tobom a dio sa nekim drugim, nećeš valjda biti toliko sebična da mu uskratiš sreću?
Last edited by Hakiz on 19/12/2018 18:28, edited 1 time in total.
- MarlboroGold
#10646 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hakize...nije nametanje mišljenja kad neko iznese subjektivno gledište u vezi predmeta rasprave, jer to defaultu diskvalifikuje bilo kakvo svrstavanje u objektivnost. Ako osoba svoje subjektivno mišljenje predstavlja kao objektivno ili opšteprihvaćeno, e onda se može reći da se radi o nametanju.
- bleee_sa
#10647 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ja vodim ljubavHAVANA wrote:Guzi sad sto vise dok se nisi svezo.Poslije ce ti bit lakse.
- DzordzHodzic
#10648 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Bas kako rece havana, ne radi se toliko ni o principima ni o emocijama, jer principe nekad pogazimo a emocije je nekad jebeno kontrolisat, pa na kraju kazes sebi nije vrijedno zajebancije.
Last edited by DzordzHodzic on 19/12/2018 18:30, edited 1 time in total.
- duminjo
#10649 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne možeš ti, ti imaš finu ženu, pretpostavimo. Imas fin brak, kako sam Kazes gradilo se godinama i ne ide da se sve to srusi zbog pet minuta. Ispravno, slazem se. Al nije to temaHAVANA wrote: Ok.Ali je li vrijedno srusiti proteklih 25 zbog 5,10 minuta seksa? Zavisi ko je kakav,volim,postujem,ne mogu jbg.Naumpalo mi je 100 puta ali posto volim racunati,kad saberem i oduzmem,nije to vrijedno da povrijedim onog koga volim,razorim porodicu radi nake kurave...Ne znam ja ni slagat.Jbt kad me pogleda meni se cini zna sta mislim i kako disem...Nema sanse da bi isfoliro,osta mi je jos sa lazima se jebavat rad nake kurave.I da uradim to,da me pita,ja bi reko cini mi se,jesam,jebaji ga,metno ga,sta cu...Ja sam morooooo![]()
- HAVANA
#10650 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Uh izvini.bleee_sa wrote:ja vodim ljubavHAVANA wrote:Guzi sad sto vise dok se nisi svezo.Poslije ce ti bit lakse.