zena je djavo
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
#1 zena je djavo
....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
-
_BosanaC
#2 Re: zena je djavo
Bitna je taktikakarabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
- dacina_curica
#7 Re: zena je djavo
Pa mozda je i ona tebe htjela iz istog razlogakarabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
PS. gdje ta tvoja hanuma zivi, mogla bih ja malo na obuku kod nje
- Salko sto je u vodu skako
#8 Re: zena je djavo
i meni se to cesto desava...iskoristi me zeMska za sex i sutne me ko zadnju kurvu...razumijem ja tvoje jade..karabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
- Saian
dobro si ti prosh'ozlata wrote:Ama od*ebi s'tom pricom....meni je i nane bila pismenija i ucevnija... od dida! Dzaba vam vase "puhanje" kad vam "pamet" puse u gacama. Svaki drugi...k'o tukac. *ebem ga ja...tesko je i "pravo" musko nac!
Jos najgore...'nol'ke tucje pameti...a svaki misli da je Tesla! Lahko je vama izigravat' gazde i pametnjakovice...imate vrimena za "igranje" i pametovanje...kad nam je zenama....priroda dala ulogu...i majki....a vama valjda...da se "pusete"!
Al'znas onu starinsku: "Paz'se sine...s'kim se zenis. Od blentave zene...jos blentavija dica". Tuka ti samo more odgojit tukce...a pametna, ucevna, sposobna zena...more i Teslu! Samo...valja tebi s'njom takvom... ziv'ti...kad si tol'ko izkompleksiran!
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... &start=200
uvijek platim emocijama..._BosanaC wrote:I onda se osjecas iskoristeno![]()
Al neke se stvari ne mogu kupiti novcem![]()
![]()
-
rashid
Popravljam ... cudo od sejtana_BosanaC wrote:Garant razmjerava kojupitt wrote:kakav li si tek bio prije onda
a jasta su zene takve....sejtanska legija:D:D gdje li je sad kolega razmjerni
:D
![]()
A nisu zene sejtanizene su cudo
![]()
-
FFK as Lucy01
#18 Re: zena je djavo
Jesu stvarnokarabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....
Nit' ih ye*at nit' kuci vodit'
#20 Re: zena je djavo
konacno da nas neko i razumije...Lucy01 wrote:Jesu stvarnokarabaja-x wrote:....sve urade da te navuku, da pristanes da budes samo njen, da se odreknes svog principa, da prekines sve svoje veze sa drugim djevojkama, i onda fino kad im dosadis, ili kad tebi stvari krenu dole, eh onda te fino bace u kantu za smece i kazu "zelim biti slobodna." majku mu......nikad vise se meni to desiti nece...bio sam hladan, nije me interesovala ljubav, guzilo se, i onda sam upoznao nju...nije mi se toliko svidjala, al haj reko, da je opalim par puta, i tako dalje i tako dalje, i evo me sad ovakog kakav jesam zbog jedne glupe k....![]()
![]()
Nit' ih ye*at nit' kuci vodit'![]()
uvijek sam suosjecala s vama-muskarcima
![]()
- karabaja-x
- Location: mangala mangala (ako ste a big fish in a small pond, morate adoptirat a low key profile)
ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...
"obezvrijedila mi logiku, oskvrnula mi trud
bez milosti me kurva nasukala na sprud"
oporavit cu se, valjda..
jbg, pokazala mi sta je prava ljubav, i onda me hladnokrvno ostavila na cjedilu...
oporavit cu se, valjda..
-
_BosanaC
Cek bakarabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..
Pa ti jos pusis foru sa suzama?
ma oporavit ces se ti...nije to problem...moras postati malo grublji i ostriji...u tome je tajna...zene vole grubosti i ostrinu...karabaja-x wrote:ne kontam ba, place, moli me, kaze volim te zauvjek, ne mogu ziviti bez tebe, umrijecu bez tebe, ovo ono, meni se smeksa srce, pomislim ovo nije nesto bez veze, mozda tu ima nesto, mozda ljubav postoji, naviknem se na nju, pocnem je voliti i....ode sve u pm...a nije moralo tako biti.
oporavit cu se, valjda..
ps.budi muskarcina...