eh kad to pomenu naumpade mi jaran koji je u tramvaju curu koju nikad nije vidio pipno i upitao "jesu li ti ovakve od rodjenja" i naravno popio shamarzena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
imal ko ovdje da su ga to pitali
Zašto?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- black
-
Pearl
na takvog bih definitivno kisobran poteglazena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
- black
u nedostatku istogPearl wrote:na takvog bih definitivno kisobran poteglazena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
imal ko ovdje da su ga to pitali.. i pobjegla glavom bez obzira.. a znala bih da je manijak, posto nista ne isturam
:D
- Latina
- Location: I'd ratha' be hated 4 who I am, than loved 4 who I'm not.
- maccarona
sta je ocekivaoblack wrote:eh kad to pomenu naumpade mi jaran koji je u tramvaju curu koju nikad nije vidio pipno i upitao "jesu li ti ovakve od rodjenja" i naravno popio shamarzena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
-
Pearl
ne, samo ne pokazujem svima sve..black wrote:u nedostatku istogPearl wrote:na takvog bih definitivno kisobran poteglazena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
imal ko ovdje da su ga to pitali.. i pobjegla glavom bez obzira.. a znala bih da je manijak, posto nista ne isturam
:D
![]()
-
Kwaheri
sta li bi se desilo da neka djevojka stipne ono deckica u troli?maccarona wrote:sta je ocekivaoblack wrote:eh kad to pomenu naumpade mi jaran koji je u tramvaju curu koju nikad nije vidio pipno i upitao "jesu li ti ovakve od rodjenja" i naravno popio shamarzena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
imal ko ovdje da su ga to pitalida mu kaze hodi pipni da vidis jesu li prave ili nisu
![]()
![]()
-
Pearl
hmmm... nikako da skontam.. bil tad bila interesantna ili kurva?maccarona wrote:sta je ocekivaoblack wrote:eh kad to pomenu naumpade mi jaran koji je u tramvaju curu koju nikad nije vidio pipno i upitao "jesu li ti ovakve od rodjenja" i naravno popio shamarzena wrote:mislim da bi pravo pitanje bilo "jesul tvoje?"tad bi bio samo zainteresiran, manijak nikako
![]()
p.s.
imal ko ovdje da su ga to pitalida mu kaze hodi pipni da vidis jesu li prave ili nisu
![]()
![]()
-
Pearl
a da pitamo svemirskog kako bi to u americi bilo protumacenozena wrote:sta li bi se desilo da neka djevojka stipne ono deckica u troli?maccarona wrote:sta je ocekivaoblack wrote: eh kad to pomenu naumpade mi jaran koji je u tramvaju curu koju nikad nije vidio pipno i upitao "jesu li ti ovakve od rodjenja" i naravno popio shamarda mu kaze hodi pipni da vidis jesu li prave ili nisu
![]()
![]()
![]()
skandal...
- maccarona
hej mali vadi te carape iz hlacaPearl wrote:a da pitamo svemirskog kako bi to u americi bilo protumacenozena wrote:sta li bi se desilo da neka djevojka stipne ono deckica u troli?maccarona wrote: sta je ocekivaoda mu kaze hodi pipni da vidis jesu li prave ili nisu
![]()
![]()
![]()
skandal...
![]()
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#62 Re: Za¹to?
Gledanje ne ugro¾ava nièije pravo ni na ¹ta nit je zakonom zabranjeno...Latinica wrote: Sve dok time ne ugrozava njeno pravo da nosi na sebi bilo sta zeli.
A sad sja¹i, nisam raspolo¾en za tvoje tipièno "iz ¹upljeg u prazno èisto nek se kontrira..."
Last edited by ztluhcs on 23/03/2007 00:10, edited 1 time in total.
- black
Pearl wrote:a da pitamo svemirskog kako bi to u americi bilo protumacenozena wrote:sta li bi se desilo da neka djevojka stipne ono deckica u troli?maccarona wrote: sta je ocekivaoda mu kaze hodi pipni da vidis jesu li prave ili nisu
![]()
![]()
![]()
skandal...
![]()
-
Pearl
pa zar nismo i mi teheran? bar tako kazu....zena wrote:kao sloboda ponasanja... koja se ne bi mogla desiti u teheranu...
- Latina
#67 Re: Zašto?
Tako se obracaj svojim ukucanima, mene nemas cast poznavati, pa se pridrzavaj osnovnih normi ponasanja. Ukoliko to ne nadilazi tvoje mogucnosti.ztluhcs wrote:Gledanje ne ugrožava ničije pravo ni na šta nit je zakonom zabranjeno...Latinica wrote: Sve dok time ne ugrozava njeno pravo da nosi na sebi bilo sta zeli.
A sad sjaši, nisam raspoložen za tvoje tipično "iz šupljeg u prazno čisto nek se kontrira..."
Last edited by Latina on 23/03/2007 00:18, edited 1 time in total.
-
Pearl
ne volim ni ja te skinute... pogotovo ako im nema jos ni 18 godina.. al' jos vise ne mogu neke "moraliste" koji protiv njih pricaju i ibrete se, a s takvom bi hodali da mogu, da ih mahala vidi... ako se skines, gledaju te jer si se skinuo.. ako se skroz pokrijes, gledaju te jer si "nindza"...Latinica wrote:Parada ega i licemjerja.Pearl wrote:
hmmm... nikako da skontam.. bil tad bila interesantna ili kurva?ah, da , zavisi od teme do teme...
Zona sumraka.
@zeno, mislim da je nasa mahala od teherana svjetlosnim godinama daleko... unazad...
-
Pearl
pa ako si selma bajrami, onda bi to mozda bilo cak i pozeljno .. cak bi i u novinama izaslazena wrote:kazu... lazu...Pearl wrote:pa zar nismo i mi teheran? bar tako kazu....zena wrote:kao sloboda ponasanja... koja se ne bi mogla desiti u teheranu...![]()
![]()
vid' rimuje se![]()
a znaci ni kod nas se zboh neslobode to ne bi moglodođe mi da... ma nista
- Latina
Ova tema je primjer tog dvostrukog morala. Bljak.Pearl wrote:ne volim ni ja te skinute... pogotovo ako im nema jos ni 18 godina.. al' jos vise ne mogu neke "moraliste" koji protiv njih pricaju i ibrete se, a s takvom bi hodali da mogu, da ih mahala vidi... ako se skines, gledaju te jer si se skinuo.. ako se skroz pokrijes, gledaju te jer si "nindza"...Latinica wrote:Parada ega i licemjerja.Pearl wrote:
hmmm... nikako da skontam.. bil tad bila interesantna ili kurva?ah, da , zavisi od teme do teme...
Zona sumraka.
-
Kwaheri
jel mi pricamo o stipanju deckih u troliPearl wrote:pa ako si selma bajrami, onda bi to mozda bilo cak i pozeljno .. cak bi i u novinama izaslazena wrote:kazu... lazu...Pearl wrote: pa zar nismo i mi teheran? bar tako kazu....![]()
![]()
vid' rimuje se![]()
a znaci ni kod nas se zboh neslobode to ne bi moglodođe mi da... ma nista
:D sve je to relativno
-
Cary Grant
Halo. voz sa teme vi samosvjesne i emancipovane dijasporicne zene... Cuj Sarajevski sindrom... dao bi ja vama po guzici svakoj. Ne smijete se suociti s istinom i reci da turate sise pod nos i pokazujete gace svakome ko i zeli i ne zeli gledati. Cura bila grob ba sakrila i lice i sise onom kesom jadnom, izgledala je zalosno a ne emancipovano kako je zamisljala. Dobro kaze covjek samo suplju prosipate ovdje, nijedna od vas nije iskrena. Samo palamudite po forumu. Haj voz sa teme... VOZ!
-
freak_with_a_laptop
ma sta ima da se natezem ... pitt je nasu foru davnih dana skuzio
pitt wrote: