Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
Zasto neke cure (ni uz najbolju volju ) ne mogu postati sponzoruse???
Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu...
Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
Zar su neke od nas ''programirane'' samo za ljubav??? A ne dobijamo ni to... Vidi se da kucke najbolje prolaze u zivotu...
predlazem ti jednostavan algoritam da skontas da ovo sto si napisala nije ni blizu istine.. postani kucka..
Radiodjeva wrote:Općepoznato je da u nasem drustvu iz dana u dan ima sve vise tzv. sponzorusa... Muskarci (navodno) takve cure izbjegavaju u sirokom krugu... Kazem navodno jer tako pricaju, ali u praksi su stvari dijametralno drugacije. Ipak se odlucuju za sponzoruse.
A jel ti to trazis muskarca? ako da javi se na PP!
Ocito je da zivimo u demokratiji pa mores da biras hos bit sponozrusa ili ne!
A sto se mene tice ja jedva sebe sponozoriram, a kamoli jos i prikolicu da vucem!
Normalne su one koje svijet ne gledaju kroz materijalne stvari (posebno tudje), vec su svjesne da je novac (nazalost) potreban za zivot - citaj: nuzno zlo, a ne kao recept za srecu. Osim toga, smatraju da su dovoljno pametne i sposobne da rade i zarade, a ne da cekaju da im neko ''udijeli'' koju markicu...
Radiodjeva wrote:Normalne su one koje svijet ne gledaju kroz materijalne stvari (posebno tudje), vec su svjesne da je novac (nazalost) potreban za zivot - citaj: nuzno zlo, a ne kao recept za srecu. Osim toga, smatraju da su dovoljno pametne i sposobne da rade i zarade, a ne da cekaju da im neko ''udijeli'' koju markicu...
Mnoge, tj sve od tih koje nemaju pa imaju pocnu se ponasati kao kucke. Rezime, u svakoj zeni cuci kucka.
Da me pogresno ne shvate forumasice, ima i za muskarce slicna definicija ali ovdje razgovaramo o zenama
Imas imas, samo ga se ne trebas stidjeti i kriti ga (citaj, praviti se dobrica) i vidjeces kako je Bog u stvari balansirao dobro i zlo u nama. Mi smo savrsena bica u svojoj nesavrsenosti