Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kao sto vidite naziv teme , rjec je o zarukama, odnosno zaruci. 01. marta mi je druga godisnjica veze i odlucio sam da na taj datum zarucim svoju djevojku . Nista joj nisam to nagovjestavao , to ce je pravo iznenaditi.
E sada da vas pitam da li treba sta posebno reci kada je htjednem zaruciti il ono jednostavno sto mi padne na pamet u tom trenutku!????
I jos jedno pitanje , da li momak treba nositi burmu da se zna da je zarucen il ne???
Kao sto vidite naziv teme , rjec je o zarukama, odnosno zaruci. 01. marta mi je druga godisnjica veze i odlucio sam da na taj datum zarucim svoju djevojku . Nista joj nisam to nagovjestavao , to ce je pravo iznenaditi.
E sada da vas pitam da li treba sta posebno reci kada je htjednem zaruciti il ono jednostavno sto mi padne na pamet u tom trenutku!????
I jos jedno pitanje , da li momak treba nositi burmu da se zna da je zarucen il ne???
Uuuuuu, pa što se ženiš, ti ništa ne znaš.......
Mani se nošenja bilo čega, i ho'š se udati je dovoljno.
Sta nam je americki marketing po filmovima koji pravi potrosacko drustvo uradio
Napravili su nam model svega pa evo i vjeridbe, na koljena pa neki besmisleni govor...pa onda ona kao drugaricama pokazuje prsten, sad ce zahtjevat dijamantni
Neki dan pred opcinom NG vidim mlada ima podvezicu i kao mladozenja skida
Mene je moj pitao nakon svade i to je bilo...
"Ja imam ozbiljne namjere s tobom, planiram da ti budes moja zena i majka moje djece..." kad se smirio kaze "Ne pitah ja tebe, zelis li se ti udati za mene"
Mene je moj pitao nakon svade i to je bilo...
"Ja imam ozbiljne namjere s tobom, planiram da ti budes moja zena i majka moje djece..." kad se smirio kaze "Ne pitah ja tebe, zelis li se ti udati za mene" [/quote]
Hehe , e bas ti je fino rekao. I ja sam to mislio na jednostavan nacin , al reko opet da se konstantujem sa forumasima.
napisi nesto romanticno i nauci to pa joj lijepo ispricaj kad joj budes davao prsten.
mozda ti ovo pokrene mastu:
blažen bio dan, mjesec i doba,
godina i mjesto i predjel i vrijeme,
kad su moje usne zadrhatle nijeme,
a njene oči svezale me ko roba.
ja sam bez tebe nista, podrska si mi uvijek bila, volim te, ne mogu bez tebe, hos se udat za mene, tako nesta.
Eddy_BHF wrote:Mene je moj pitao nakon svade i to je bilo...
"Ja imam ozbiljne namjere s tobom, planiram da ti budes moja zena i majka moje djece..." kad se smirio kaze "Ne pitah ja tebe, zelis li se ti udati za mene"
Hehe , e bas ti je fino rekao. I ja sam to mislio na jednostavan nacin , al reko opet da se konstantujem sa forumasima. [/quote]
Ajoj... pa ima li ista ljepse od tog pitanja, i ima li potrebe pricati ikakve besmislene price, sama cinjenica da zelis da provedes zivot sa njom je i vise nego dovoljna.
Ajoj... imam nesto romanticno...
Ako si iz Sa odvedes je u Cinema City, kad se zamraci sala na pola filma samo joj lagao nabacis prsten na ruku...
ja bih i vristala i plakala....
Hehe , e bas ti je fino rekao. I ja sam to mislio na jednostavan nacin , al reko opet da se konstantujem sa forumasima. [/quote]
Hehe , e bas ti je fino rekao. I ja sam to mislio na jednostavan nacin , al reko opet da se konstantujem sa forumasima.
Eddy_BHF wrote:Hehe , e bas ti je fino rekao. I ja sam to mislio na jednostavan nacin , al reko opet da se konstantujem sa forumasima.
s kim bolan da se konstantuješ? [/quote]
Jbg. pogrijesio i sta sada , ako imas sta fino reci reci ako ne ne spamaj bezveze. [/quote]
sacekaj malo ba, znas kako to ide na ovom forumu prvo naljecu ovi sto zezaju a kasnije ce neka mudra glava doci polahko, a ima nas jos koje ovo ceka pa super pratimo temu
Nego fakat sta su filmovi uradili a posebno sta su uradili zenskom umu.... uuuuu... Nije ti lahko
Cesto je tesko pronaci rijeci jer onih pravih je tako malo, ali isto tako, cesto rijeci nisu potrebne (pogotovo u toj situaciji) da bi neko shvatio da ti je do njega stalo, ako vech zelish da pricas onda jednostavno samo navedi razloge zbog kojih je zelish ozeniti. Ljepshe rijechi od tih ne postoje
Ni za živu glavu nemoj to uradit... skakat će ti na nos čitav život... a najmanje svaki put kad se pokoškate...
" Sve što kažeš, može i bit će upotrijebljeno protiv tebe..."
Preporučujem sljedeće: I pored svih tvojih mana i mahana... ja te volim i želim da budeš moja supruga do kraja života...
Ne valja ni to...kad se zdrpite reči će ti : ...ne buni se ništa... znao si sve moje mane...
... ne znam... šutanje je zlato...
Naravno, ovim ne mislim da količina tvoje ljubavi treba biti smanjena i za jedan podiok...
kmirsad wrote:Ni za živu glavu nemoj to uradit... skakat će ti na nos čitav život... a najmanje svaki put kad se pokoškate...
Preporučujem sljedeće: I pored svih tvojih mana i mahana... ja te volim i želim da budeš moja supruga do kraja života...
Ne valja ni to...kad se zdrpite reči će ti : ...ne buni se ništa... znao si sve moje mane...
Naravno, ovim ne mislim da količina tvoje ljubavi treba biti smanjena i za jedan podiok...
Mirsade, bolan... jel ti hoces da odgovoris covjeka od zenidbe ili sta vec???
Hoces da ostatak zivota covjek sam sebi kuha, pere, pegla, pusi...
pozz, ja sam se nedavno zarucna i mogu ti reci iz licnog iskustva da momak nikad ne nosi prsten kad su zaruke u pitanju, nego djevojka samo nosi zarucnicki prsten koji nosi prvo na desnoj ruci i kasnije kad se uda prebaci ga na drugu ruku. sto se tice iznanadjenja mislim da je to poseban dan i trenutak sam, jer zaruke su ipak predkorak udaje i to je nesto ozbiljno i vrijedno. mene je momak zarucio na jedan poseban nacin i cijela atmosfera i pitanje su bili posebni. vidjela sam da je ulozio dosta truda u to i to sam jako cijenila. ako ti je djevojka tip koji je romanticar onda definitvno ucini nesto posebno i romanticno, ako nije onda joj ugodi na drugaciji nacin koji bi je iznenadio i ucinio to posebni. def se ne slazem da trebas reci bilo sta ti padne na pamet, jer vecina djevojaka upravo uziva da bude tretirana na poseban nacin,i da joj kazes nesto prelijepo... zaruke su nesto sto se pamti cijeli zivot jos pogotovu ako su bile posebne ja svoje pamtim i svima pricam s uzivanjem, sretno to i nadam se da ce sve proci dobro
kmirsad wrote:Ni za živu glavu nemoj to uradit... skakat će ti na nos čitav život... a najmanje svaki put kad se pokoškate...
Neeee... ne pada mi napamet da ga odgovaram... ipak je veče zlo ostati momak ... samo hoču da mu kažem da dobro, predobro vodi računa šta govori i šta obečava...uhhhh... kako ti se zna, žestoko, razbiti o glavu, nepromišljeno izgovorena rijeć još prije dvadeset godina...
Mirso je neprijatelj mushkog roda a ne zene, to je moj zakljucak
kmirsad wrote:samo hoču da mu kažem da dobro, predobro vodi računa šta govori i šta obečava...uhhhh... kako ti se zna, žestoko, razbiti o glavu, nepromišljeno izgovorena rijeć još prije dvadeset godina..
Sto se neko nekad dobro za*ebao
Sta je rec Mirso? (Imas ono pravo jaransko ime, "Mirso jarane..." )
Nismo sve iste... isto kao ni vi.