Zanimljiva upoznavanja

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ljubav_aha

#201 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva :lol: :-)
Suti i trpi

#202 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva :lol: :-)
Pa imalo je vecina ljudi. Ali, moramo pisat ovakve djetinjarije kada su se stari vukovi pritajili i ljubomorno cuvaju svoje urnebesne price :mrgreen: . Hajde, Ljubav_aha, daj nam nesto socno :mrgreen: .
ljubav_aha

#203 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote:uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva :lol: :-)
Pa imalo je vecina ljudi. Ali, moramo pisat ovakve djetinjarije kada su se stari vukovi pritajili i ljubomorno cuvaju svoje urnebesne price :mrgreen: . Hajde, Ljubav_aha, daj nam nesto socno :mrgreen: .
aha,pa neka pisu anonimno :lol: sve knjige u istoriji su pisane tako,cak i sa promjenim polom,sta' ces,sredina ogrnicena :-D

na faksu su dosta interesatnija upozanavanja,ali znaju biti i bizarna :-)

kad se zavrsi to silno skolovanje,posoa moze usporiti ili ubrzati dinamiku ,naravno,ako mene pitas,meni je eto prije parmjesi tip koji rad za NYTimes rekao,nakon pola sata price o svemu i svacemu ,inace amerikanac Italijanskog porijekla,da bih mu mogla pokazati grad nakon zavrsetka posla,ali to i dalje mislim da nije nesto narocito :) istina,mene jako privlace svestrani muskarci,preskolcili smo milion tema za pola sata :lol: naravno,da nije bilo dobrog prvog utiska,ne bih ni pricala sa njim,amoj prvi utisak je bio,nisma znala da li da mu se nasmijem ili ne :-) :lol:

o socnim stvraima ne pricam ni najboljim prijatlejima ili prijatlejicama ;-) :-D
debelimedo

#204 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by debelimedo »

ne kontam ady88 :D
uzmes fino broj, izadjes na kafu, kazes nisi momak za veze,
eh to ti je win win situacija
nece sex, otarasio si se lako -win
hoce sex- opet win
nema veze sto je prosjecna, pa svugdje mu je bolje nego u pamucnom kontejneru i definitivno mu je bolje u zagrljaju te prosjecne nego u zagrljaju Desanke Šakić
jedna tamo

#205 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by jedna tamo »

blago se tvojoj curi debeli :roll:
debelimedo

#206 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by debelimedo »

jedna tamo wrote:blago se tvojoj curi debeli :roll:
aaaa pa zar nije bolje vako :D
niko nikoga ne moze prisiliti da bude u vezi
bolje neg neko ofirno izvlacenje
saim_adka

#207 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by saim_adka »

.
Last edited by saim_adka on 21/01/2017 10:26, edited 1 time in total.
Armadaa

#208 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Armadaa »

Predobra tema. Sto se ismijah :lol:

Jednom sam se zesce provalio pred trebom, koju doduse nisam ni znao. Stojim na semaforu, dosadno, cekam zeleno, okrenem se i vidim u autu do djevojku kako me gleda nasmijana. Da se razumijemo to je meni bio najmedeniji osmjeh dotad vidjen. Padam na prirodne djevojke, slatkice i njen osmjeh i oci su me dramaticno pokosile.
Isaretim ja njoj da se zelim prebacit iz lijeve trake da idem pravo i fino autom ispred nje. Dodje zeleno a ja po gasu ko Schumacher do prvog prosirenja desno i tu stanem. Cijela prica se desava na tranzitu, Hrasno kod pekare As. Istrcim iz auta, gledam ide li Ona i lafo stopiram sa sve kezom od uha do uha.
Mala je prosla autom gledajuci u mene ko da ne moze da vjeruje, vrat se zarotirao al prodje. Meni i poslije nije bilo jasno sta mi bi da je pratim.
Mislim da se zaustavila da bih je odmah zenio :D Drama
Aquatic B

#209 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Aquatic B »

Samo polako Ady, zna u kojoj zgradi živiš! :D Beware of the dark side! :D
Michun

#210 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Michun »

Armadaa wrote:Predobra tema. Sto se ismijah :lol:

Jednom sam se zesce provalio pred trebom, koju doduse nisam ni znao. Stojim na semaforu, dosadno, cekam zeleno, okrenem se i vidim u autu do djevojku kako me gleda nasmijana. Da se razumijemo to je meni bio najmedeniji osmjeh dotad vidjen. Padam na prirodne djevojke, slatkice i njen osmjeh i oci su me dramaticno pokosile.
Isaretim ja njoj da se zelim prebacit iz lijeve trake da idem pravo i fino autom ispred nje. Dodje zeleno a ja po gasu ko Schumacher do prvog prosirenja desno i tu stanem. Cijela prica se desava na tranzitu, Hrasno kod pekare As. Istrcim iz auta, gledam ide li Ona i lafo stopiram sa sve kezom od uha do uha.
Mala je prosla autom gledajuci u mene ko da ne moze da vjeruje, vrat se zarotirao al prodje. Meni i poslije nije bilo jasno sta mi bi da je pratim.
Mislim da se zaustavila da bih je odmah zenio :D Drama
A i ti si shega neki lik :lol:
Sta vozis :? :-)
Ady88

#211 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ady88 »

saim_adka wrote:
Ady88 wrote: Ja: 061/456-987 (mozda je i skotala da je lazan)

Pa što čovječe dade moj broj telefona. Sad sam konačno ukopčao, ja cure smora jbt!!!

:-D

Izvini molim te nije mi bila namjera :D ma htio sam dati onaj 061/225-883 ali reko provalit ce me odmah pa nisam se usudio :)
vasionka

#212 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by vasionka »

Omerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako :roll: :-)
Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebca :-D Preporučujem...

...uz dozu neophodnog opreza.
ljubav_aha

#213 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

vasionka wrote:
Omerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako :roll: :-)
Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebca :-D Preporučujem...

dragi je bio privremeno u inostranstvu ili ne :?: pitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome :!:
Suti i trpi

#214 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

ljubav_aha wrote:
vasionka wrote:

dragi je bio privremeno u inostranstvu ili ne :?: pitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome :!:
Ma sta pricas, moja dva druga nisu imali nikakve dileme :mrgreen: . Jedan ode kod zene u USA, a drugi kod zene u Svabiju :mrgreen: . Djubrad, nisu im ponudili da ostanu u BiH, bojali si se da zene ne pristanu :mrgreen: .
alibaba_i_30_godina

#215 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by alibaba_i_30_godina »

ljubav_aha wrote:
vasionka wrote:

Naravno da je ona otisla odavde, da ne bi slucajno ostala ovdje i njega povukla sa sobom?! ccc :mrgreen: :mrgreen:
ljubav_aha

#216 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

Suti i trpi wrote:
ljubav_aha wrote: dragi je bio privremeno u inostranstvu ili ne :?: pitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome :!:
Ma sta pricas, moja dva druga nisu imali nikakve dileme :mrgreen: . Jedan ode kod zene u USA, a drugi kod zene u Svabiju :mrgreen: . Djubrad, nisu im ponudili da ostanu u BiH, bojali si se da zene ne pristanu :mrgreen: .

aha, pa i to je ljubav :lol: ma dobro,ona ima muza na svome,a on zenu i bolje mjesto novog boravka,korisno obostrano :-D
vasionka

#217 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by vasionka »

NeyDan wrote:
ljubav_aha wrote:
vasionka wrote: Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebca :-D Preporučujem...

Naravno da je ona otisla odavde, da ne bi slucajno ostala ovdje i njega povukla sa sobom?! ccc :mrgreen: :mrgreen:
Hahahaha, predvidljiva pitanja :D
Dragi je bio za stalno/trajno živio u inostranstvu. Sada trajno živi ovdje.
ljubav_aha

#218 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ljubav_aha »

vasionka wrote: Hahahaha, predvidljiva pitanja :D
Dragi je bio za stalno/trajno živio u inostranstvu. Sada trajno živi ovdje.
ma sve je to moguce,kad su uslovi za tako nesto ispunjeni ,o tome pisem ,jer postoje mnogi slucjaevi gdje je sve stimalo,ali lokacije su okoncale odrzavanje veza
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#219 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Truba »

prilazim ti ja tako curi u mešu... nije zainteresovana...
i sjetim se tegobe s kraja devedesetih
47 uvezanih odjeba :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ala je tu bilo zanimljivosti :lol: :lol: :lol:
ecstase

#220 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by ecstase »

Najveci isfur u zivotu ali i ujedno smijesna situacija.
Kad sam imao nekih 14 15 godina imao curu :D i naravno to potrajalo ono omladinskih mjesec dana.
Proslo nekoliko godina od toga i ja na Skenderiji kod tete razapete cekam druga a pored mene neka cura,ma dobra ko dobar dan i skupim ja hrabrosti koliko sam imao i pridjem joj,zdravo izvini sto te ometam bla bla bla bil ti otisla na pice. Cura me gleda cudno i govori pa jesi ti normalan Mi... dragi?Ja je cudno gledam reko znamo li se mi?Pa klocu Sejla je...
Propadnem u zemlju ko saht :oops: ,uglavnom otisli na kafu sutradan bili opet skupa pola godine i fajront
PokerFace

#221 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by PokerFace »

Suti i trpi castim te ako ikada bude prilika za to popravio si mi dan :lol: Hvala!
EdoFmjam

#222 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by EdoFmjam »

:lol:
Suti i trpi

#223 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Suti i trpi »

PokerFace wrote:Suti i trpi castim te ako ikada bude prilika za to popravio si mi dan :lol: Hvala!
Vazi :mrgreen: . Nema na cemu :) .
Ductus Holedocus

#224 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by Ductus Holedocus »

Iako skoro pa ne znam pisati...ipak cu se potruditi da ozivimo ovu temu.. :D

I tako..danas cijeli dan po fakultetu,trci tamo,trci vamo..ganjaj papire za upis...
Ma nigdje te..Gdje god pokucas na vrata svi vriste na tebe...sretnes nekog,gleda te porpijeko..
elem,studentska puna ko sibica,a poznato nam je kako su "spretne" tete u studentskoj...
I ja cekam cekam ..da dodjem na red.."grijem" se u zagusljivoj prostoriji..i udisem "svjez"zrak..
Svi nervozni,kuckaju,cupkaju...bla bla..
Pored mene stoji neki lik...i cijelo vrijeme osjetim da me gleda..ja po obicaju kuliram..Sta me se tice..
Dosadilo i meni cekanje...i ja njemu"hej,bi li mi ti mogao uzeti uplatnice za semstar"..Lik se zbuni.."hocu,samo kako cu te naci"
a ja onako hiperaktivna"ma nacices me negdje"..
Izadjem,,,i zaboravila sam na njega..(za svaki slucaj zamolila jos neku da mi donese uplatnice:D)
Kad neko meni prilazi i daje mi uplatnice..
ja se onako prijatno iznenadih..
Kaze mi "a kako se ti zoves"

ja: zar je bitno
on:bitno je
ja:ma nije i pocnem se smijati(on se unezgodio..pravo sam ga ....)
on:vidio sam tvoje ime na nekom spisku.. :D :D :D
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa :run:
samo_ovaj_put

#225 Re: Zanimljiva upoznavanja

Post by samo_ovaj_put »

i recimo da te sutra taj momak pozove van ili pita da se upoznate,da li bi reakcija bila ista? :D
Post Reply