Zanimljiva upoznavanja
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ljubav_aha
#201 Re: Zanimljiva upoznavanja
uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva

- Suti i trpi
#202 Re: Zanimljiva upoznavanja
Pa imalo je vecina ljudi. Ali, moramo pisat ovakve djetinjarije kada su se stari vukovi pritajili i ljubomorno cuvaju svoje urnebesne priceljubav_aha wrote:uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva![]()
- ljubav_aha
#203 Re: Zanimljiva upoznavanja
aha,pa neka pisu anonimnoSuti i trpi wrote:Pa imalo je vecina ljudi. Ali, moramo pisat ovakve djetinjarije kada su se stari vukovi pritajili i ljubomorno cuvaju svoje urnebesne priceljubav_aha wrote:uh,pisete o djetinjastim upoznavanjima,jao,kao da niko nije imao takva iskustva![]()
. Hajde, Ljubav_aha, daj nam nesto socno
.
na faksu su dosta interesatnija upozanavanja,ali znaju biti i bizarna
kad se zavrsi to silno skolovanje,posoa moze usporiti ili ubrzati dinamiku ,naravno,ako mene pitas,meni je eto prije parmjesi tip koji rad za NYTimes rekao,nakon pola sata price o svemu i svacemu ,inace amerikanac Italijanskog porijekla,da bih mu mogla pokazati grad nakon zavrsetka posla,ali to i dalje mislim da nije nesto narocito
o socnim stvraima ne pricam ni najboljim prijatlejima ili prijatlejicama
- debelimedo
#204 Re: Zanimljiva upoznavanja
ne kontam ady88 
uzmes fino broj, izadjes na kafu, kazes nisi momak za veze,
eh to ti je win win situacija
nece sex, otarasio si se lako -win
hoce sex- opet win
nema veze sto je prosjecna, pa svugdje mu je bolje nego u pamucnom kontejneru i definitivno mu je bolje u zagrljaju te prosjecne nego u zagrljaju Desanke Šakić
uzmes fino broj, izadjes na kafu, kazes nisi momak za veze,
eh to ti je win win situacija
nece sex, otarasio si se lako -win
hoce sex- opet win
nema veze sto je prosjecna, pa svugdje mu je bolje nego u pamucnom kontejneru i definitivno mu je bolje u zagrljaju te prosjecne nego u zagrljaju Desanke Šakić
- jedna tamo
#205 Re: Zanimljiva upoznavanja
blago se tvojoj curi debeli 
- debelimedo
#206 Re: Zanimljiva upoznavanja
aaaa pa zar nije bolje vakojedna tamo wrote:blago se tvojoj curi debeli
niko nikoga ne moze prisiliti da bude u vezi
bolje neg neko ofirno izvlacenje
-
saim_adka
#207 Re: Zanimljiva upoznavanja
.
Last edited by saim_adka on 21/01/2017 10:26, edited 1 time in total.
- Armadaa
#208 Re: Zanimljiva upoznavanja
Predobra tema. Sto se ismijah
Jednom sam se zesce provalio pred trebom, koju doduse nisam ni znao. Stojim na semaforu, dosadno, cekam zeleno, okrenem se i vidim u autu do djevojku kako me gleda nasmijana. Da se razumijemo to je meni bio najmedeniji osmjeh dotad vidjen. Padam na prirodne djevojke, slatkice i njen osmjeh i oci su me dramaticno pokosile.
Isaretim ja njoj da se zelim prebacit iz lijeve trake da idem pravo i fino autom ispred nje. Dodje zeleno a ja po gasu ko Schumacher do prvog prosirenja desno i tu stanem. Cijela prica se desava na tranzitu, Hrasno kod pekare As. Istrcim iz auta, gledam ide li Ona i lafo stopiram sa sve kezom od uha do uha.
Mala je prosla autom gledajuci u mene ko da ne moze da vjeruje, vrat se zarotirao al prodje. Meni i poslije nije bilo jasno sta mi bi da je pratim.
Mislim da se zaustavila da bih je odmah zenio
Drama
Jednom sam se zesce provalio pred trebom, koju doduse nisam ni znao. Stojim na semaforu, dosadno, cekam zeleno, okrenem se i vidim u autu do djevojku kako me gleda nasmijana. Da se razumijemo to je meni bio najmedeniji osmjeh dotad vidjen. Padam na prirodne djevojke, slatkice i njen osmjeh i oci su me dramaticno pokosile.
Isaretim ja njoj da se zelim prebacit iz lijeve trake da idem pravo i fino autom ispred nje. Dodje zeleno a ja po gasu ko Schumacher do prvog prosirenja desno i tu stanem. Cijela prica se desava na tranzitu, Hrasno kod pekare As. Istrcim iz auta, gledam ide li Ona i lafo stopiram sa sve kezom od uha do uha.
Mala je prosla autom gledajuci u mene ko da ne moze da vjeruje, vrat se zarotirao al prodje. Meni i poslije nije bilo jasno sta mi bi da je pratim.
Mislim da se zaustavila da bih je odmah zenio
- Aquatic B
#209 Re: Zanimljiva upoznavanja
Samo polako Ady, zna u kojoj zgradi živiš!
Beware of the dark side! 
- Michun
#210 Re: Zanimljiva upoznavanja
A i ti si shega neki likArmadaa wrote:Predobra tema. Sto se ismijah![]()
Mislim da se zaustavila da bih je odmah zenioDrama
Sta vozis
- Ady88
#211 Re: Zanimljiva upoznavanja
saim_adka wrote:Ady88 wrote: Ja: 061/456-987 (mozda je i skotala da je lazan)
Pa što čovječe dade moj broj telefona. Sad sam konačno ukopčao, ja cure smora jbt!!!
Izvini molim te nije mi bila namjera
-
vasionka
#212 Re: Zanimljiva upoznavanja
Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebcaOmerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako![]()
...uz dozu neophodnog opreza.
- ljubav_aha
#213 Re: Zanimljiva upoznavanja
dragi je bio privremeno u inostranstvu ili nevasionka wrote:Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebcaOmerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako![]()
Preporučujem...
...uz dozu neophodnog opreza.
- Suti i trpi
#214 Re: Zanimljiva upoznavanja
Ma sta pricas, moja dva druga nisu imali nikakve dilemeljubav_aha wrote:dragi je bio privremeno u inostranstvu ili nevasionka wrote:Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebcaOmerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako![]()
Preporučujem...
...uz dozu neophodnog opreza.pitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome
- alibaba_i_30_godina
#215 Re: Zanimljiva upoznavanja
Naravno da je ona otisla odavde, da ne bi slucajno ostala ovdje i njega povukla sa sobom?! cccljubav_aha wrote:dragi je bio privremeno u inostranstvu ili nevasionka wrote:Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebcaOmerovim_Koracima wrote:Mozel neko reci kakvo j eupoznavanje preko neta budel zanimljivo? Ja ne gumo da iskusim to al nikako![]()
Preporučujem...
...uz dozu neophodnog opreza.pitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome
- ljubav_aha
#216 Re: Zanimljiva upoznavanja
Suti i trpi wrote:Ma sta pricas, moja dva druga nisu imali nikakve dilemeljubav_aha wrote: dragi je bio privremeno u inostranstvu ili nepitam,jer mnogo puta takve veze puknu jer je tesko odluciti ko ce kome
. Jedan ode kod zene u USA, a drugi kod zene u Svabiju
. Djubrad, nisu im ponudili da ostanu u BiH, bojali si se da zene ne pristanu
.
aha, pa i to je ljubav
-
vasionka
#217 Re: Zanimljiva upoznavanja
Hahahaha, predvidljiva pitanjaNeyDan wrote:Naravno da je ona otisla odavde, da ne bi slucajno ostala ovdje i njega povukla sa sobom?! cccljubav_aha wrote:dragi je bio privremeno u inostranstvu ili nevasionka wrote: Devet mjeseci dopisivanja (dragi bio u inostranstvu), webcam, bla, bla. Nakon toga zajedno provedenih deset dana (i noci). On se vratio, dvadesetak dana razdvojeni bili. U jednom razgovoru preko Net-a dođosmo do odluke da počnemo živjeti zajedno. Više od godinu dana živimo zajedno i dobili smo bebcaPreporučujem...
![]()
Dragi je bio za stalno/trajno živio u inostranstvu. Sada trajno živi ovdje.
- ljubav_aha
#218 Re: Zanimljiva upoznavanja
ma sve je to moguce,kad su uslovi za tako nesto ispunjeni ,o tome pisem ,jer postoje mnogi slucjaevi gdje je sve stimalo,ali lokacije su okoncale odrzavanje vezavasionka wrote: Hahahaha, predvidljiva pitanja
Dragi je bio za stalno/trajno živio u inostranstvu. Sada trajno živi ovdje.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#219 Re: Zanimljiva upoznavanja
prilazim ti ja tako curi u mešu... nije zainteresovana...
i sjetim se tegobe s kraja devedesetih
47 uvezanih odjeba
ala je tu bilo zanimljivosti

i sjetim se tegobe s kraja devedesetih
47 uvezanih odjeba
- ecstase
#220 Re: Zanimljiva upoznavanja
Najveci isfur u zivotu ali i ujedno smijesna situacija.
Kad sam imao nekih 14 15 godina imao curu
i naravno to potrajalo ono omladinskih mjesec dana.
Proslo nekoliko godina od toga i ja na Skenderiji kod tete razapete cekam druga a pored mene neka cura,ma dobra ko dobar dan i skupim ja hrabrosti koliko sam imao i pridjem joj,zdravo izvini sto te ometam bla bla bla bil ti otisla na pice. Cura me gleda cudno i govori pa jesi ti normalan Mi... dragi?Ja je cudno gledam reko znamo li se mi?Pa klocu Sejla je...
Propadnem u zemlju ko saht
,uglavnom otisli na kafu sutradan bili opet skupa pola godine i fajront
Kad sam imao nekih 14 15 godina imao curu
Proslo nekoliko godina od toga i ja na Skenderiji kod tete razapete cekam druga a pored mene neka cura,ma dobra ko dobar dan i skupim ja hrabrosti koliko sam imao i pridjem joj,zdravo izvini sto te ometam bla bla bla bil ti otisla na pice. Cura me gleda cudno i govori pa jesi ti normalan Mi... dragi?Ja je cudno gledam reko znamo li se mi?Pa klocu Sejla je...
Propadnem u zemlju ko saht
-
PokerFace
#221 Re: Zanimljiva upoznavanja
Suti i trpi castim te ako ikada bude prilika za to popravio si mi dan
Hvala!
- EdoFmjam
- Suti i trpi
#223 Re: Zanimljiva upoznavanja
VaziPokerFace wrote:Suti i trpi castim te ako ikada bude prilika za to popravio si mi danHvala!
- Ductus Holedocus
#224 Re: Zanimljiva upoznavanja
Iako skoro pa ne znam pisati...ipak cu se potruditi da ozivimo ovu temu..
I tako..danas cijeli dan po fakultetu,trci tamo,trci vamo..ganjaj papire za upis...
Ma nigdje te..Gdje god pokucas na vrata svi vriste na tebe...sretnes nekog,gleda te porpijeko..
elem,studentska puna ko sibica,a poznato nam je kako su "spretne" tete u studentskoj...
I ja cekam cekam ..da dodjem na red.."grijem" se u zagusljivoj prostoriji..i udisem "svjez"zrak..
Svi nervozni,kuckaju,cupkaju...bla bla..
Pored mene stoji neki lik...i cijelo vrijeme osjetim da me gleda..ja po obicaju kuliram..Sta me se tice..
Dosadilo i meni cekanje...i ja njemu"hej,bi li mi ti mogao uzeti uplatnice za semstar"..Lik se zbuni.."hocu,samo kako cu te naci"
a ja onako hiperaktivna"ma nacices me negdje"..
Izadjem,,,i zaboravila sam na njega..(za svaki slucaj zamolila jos neku da mi donese uplatnice:D)
Kad neko meni prilazi i daje mi uplatnice..
ja se onako prijatno iznenadih..
Kaze mi "a kako se ti zoves"
ja: zar je bitno
on:bitno je
ja:ma nije i pocnem se smijati(on se unezgodio..pravo sam ga ....)
on:vidio sam tvoje ime na nekom spisku..
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa
I tako..danas cijeli dan po fakultetu,trci tamo,trci vamo..ganjaj papire za upis...
Ma nigdje te..Gdje god pokucas na vrata svi vriste na tebe...sretnes nekog,gleda te porpijeko..
elem,studentska puna ko sibica,a poznato nam je kako su "spretne" tete u studentskoj...
I ja cekam cekam ..da dodjem na red.."grijem" se u zagusljivoj prostoriji..i udisem "svjez"zrak..
Svi nervozni,kuckaju,cupkaju...bla bla..
Pored mene stoji neki lik...i cijelo vrijeme osjetim da me gleda..ja po obicaju kuliram..Sta me se tice..
Dosadilo i meni cekanje...i ja njemu"hej,bi li mi ti mogao uzeti uplatnice za semstar"..Lik se zbuni.."hocu,samo kako cu te naci"
a ja onako hiperaktivna"ma nacices me negdje"..
Izadjem,,,i zaboravila sam na njega..(za svaki slucaj zamolila jos neku da mi donese uplatnice:D)
Kad neko meni prilazi i daje mi uplatnice..
ja se onako prijatno iznenadih..
Kaze mi "a kako se ti zoves"
ja: zar je bitno
on:bitno je
ja:ma nije i pocnem se smijati(on se unezgodio..pravo sam ga ....)
on:vidio sam tvoje ime na nekom spisku..
Lik je otiso od mene tako smlacen...a moje drugarice koje su gledale toliko su se smijale...da je on skoro pa
-
samo_ovaj_put
#225 Re: Zanimljiva upoznavanja
i recimo da te sutra taj momak pozove van ili pita da se upoznate,da li bi reakcija bila ista?