cure sam počeo "gonjati" kad se jedan s mora vratio i pohvalio se da je izgubio nevinost
kasnim u svemu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Nisam ni ja, pa sta?mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa
pa eto, nadjite seerni3 wrote:Nisam ni ja, pa sta?mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa
To sam im i ja mislio predloziti, dok su mladi nek se uce, samo se sklonite sa ulice da ne bi bilo belaja sa vehabijamahakazvaka wrote:pa eto, nadjite seerni3 wrote:Nisam ni ja, pa sta?mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa![]()
![]()
Ma vehabije ne smiju mrdnuti, kada vide da si im ti backup.maxell_sarajevo wrote:To sam im i ja mislio predloziti, dok su mladi nek se uce, samo se sklonite sa ulice da ne bi bilo belaja sa vehabijama
mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa
mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa
maxell_sarajevo wrote:
Jos nesto kad te ona zagrli to znaci da ti moras spustiti svoje ruke na njene guzove, 100%
Samo pazi na kliker da ga ne progutaš nedo Bog...PokerFace wrote:al prvo dobro izvjezbaj sa fiNdzanom i klikerom da se ne obrukas
možda ti je neko već rekao, neda mi se čitati, no opet nije zgoreg ponoviti,mirzahero wrote:haha jbg prpa jarane a kad dodje to vjeruj mi samo cu to odraditEdoFmjam wrote:mirzahero wrote:imam 17 god i jos se nisam ljubio :S da li ste pomislili kako se nikada necete poljubiti?jel vas bilo strah malo mi je prpa
kakve li ces teme praviti kad dodje vrijeme da se sta i "krehne"
hahahah svaka cast, kad se poljubis pa ti to dodije onda ces vidjet belaja, kako nagovorit...ne boooj se mali, ne boooj secigara wrote:brini se ti hos guzit, poljubac ide u tom paketu