Vrbopuc u ranu jesen

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
mrgud@

Post by mrgud@ »

contara wrote:
mrgud@ wrote:
jeza u ledja wrote:Ja ne vidim contara u cemu je problem?

Jes vala... citam i ne mogu da vjerujem... pa covjece nema svako takav divlji magnetizam ni musku (ne)srecu :lol:
Jesil' bar cemu?... ili ih fatas na pricu?
A sta ti podrazumijevas pod ovim "jesil barem cemu"?? Prica je uvijek bila najjaci faktor u musko/zenskim odnosima. :)
Ne mora biti... ja groba ne bih gledala kako sladunjavo balavi i pokusava biti duhovit!
Ja mislim da je STAN u pitanju! Danas je stanarsko pitanje od egzistencijalne vaznosti! :P
Jer kako kazes ODJEDNOM se to desava... znaci nesto si promijenio na sebi, u sebi, oko sebe... do sad te nisu hajale a sad selijepe na tebe ko muhe na... ljepak... :-D
Jesi li radio kakvu plastiku na sebi mozda?
contara

Post by contara »

[quote="mrgud@"][quote="contara"][quote="mrgud@"][quote="jeza u ledja"]Ja ne vidim contara u cemu je problem?[/quote]

Jes vala... citam i ne mogu da vjerujem... pa covjece nema svako takav divlji magnetizam ni musku (ne)srecu :lol:
Jesil' bar cemu?... ili ih fatas na pricu?[/quote] A sta ti podrazumijevas pod ovim "jesil barem cemu"?? Prica je uvijek bila najjaci faktor u musko/zenskim odnosima. :)[/quote]

Ne mora biti... ja groba ne bih gledala kako sladunjavo balavi i pokusava biti duhovit!
Ja mislim da je STAN u pitanju! Danas je stanarsko pitanje od egzistencijalne vaznosti! :P
Jer kako kazes ODJEDNOM se to desava... znaci nesto si promijenio na sebi, u sebi, oko sebe... do sad te nisu hajale a sad selijepe na tebe ko muhe na... ljepak... :-D
Jesi li radio kakvu plastiku na sebi mozda?[/quote] Pa i ljudi koje ti tako pogrdno nazivas su ljudi, i njima treba paznja i ljubav. Stan sam imao i prije, imam ga od svoje 20-e godine. I kao sto sam rekao, dosad sam uvijek bio flegman po pitanju upucavanja djevijkama, i bas je trebalo dosta vremena da me neka djevojka zainteresuje, ali sad je to nestalo i napadam na sve strane. A plastiku ne bih ni u ludilu radio.
contara

Post by contara »

I nije da me nisu hajale prije, vec ja nisam hajao njih, barem ne svaku kao sto je to sad slucaj...
mrgud@

Post by mrgud@ »

Pa i ljudi koje ti tako pogrdno nazivas su ljudi, i njima treba paznja i ljubav. Stan sam imao i prije, imam ga od svoje 20-e godine. I kao sto sam rekao, dosad sam uvijek bio flegman po pitanju upucavanja djevijkama, i bas je trebalo dosta vremena da me neka djevojka zainteresuje, ali sad je to nestalo i napadam na sve strane. A plastiku ne bih ni u ludilu radio.[/quote]

Ma spucalo je tebe jarane ono postpubertetsko ludilo... bumerang u glavi...
Ajd dobro slazem se, ljubav zna biti slijepa, i to je prirodno... Ako vjerujes u horoskop onda je vrlo vjerovatno da su tvoje zvijezde promijenile polozaj, malo se istumbale u tvoju korist...
Onako prijateljski ipak, pripazi malo, da te ta krasota od zivota ne kosta... guma glavu cuva!
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote: Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:
Pa ti bas ne biras :oops:

Kod tebe je cini mi se ona od 17 do 77 :lol: :lol:
Ma kakvo biranje. Nema od biranja vajde. Ali ne idem bas do te gornje granice. Povukao sam liniju na nekih 40, al samo ako je dobro drzeca.. :)
Jel bitno kolko je presla :oops: :lol: :lol:
mrgud@

Post by mrgud@ »

contara wrote:I nije da me nisu hajale prije, vec ja nisam hajao njih, barem ne svaku kao sto je to sad slucaj...
Pa dobro,jel ti ostalo ista od dostojanstva, nemoj BAS SVAKU!

Svaku drugu bolan! :lol:
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)[/quote]

Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:[/quote] Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)[/quote]

uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P[/quote] Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:[/quote]

Kod tebe je cini mi se ona od [b]17[/b] do 77 :lol: :lol:[/quote] Ma kakvo biranje. Nema od biranja vajde. Ali ne idem bas do te gornje granice. Povukao sam liniju na nekih 40, al samo ako je dobro drzeca.. :)[/quote]

Jel bitno kolko je presla :oops: :lol: :lol:[/quote] Nije bitno, a kolika je kod tebe kilometraza.??
contara

Post by contara »

[quote="mrgud@"][quote="contara"]I nije da me nisu hajale prije, vec ja nisam hajao njih, barem ne svaku kao sto je to sad slucaj...[/quote]

Pa dobro,jel ti ostalo ista od dostojanstva, nemoj BAS SVAKU!

Svaku drugu bolan! :lol:[/quote]Ne prastam vise ni jednoj, samo napadam... :)
zena21

Post by zena21 »

contara wrote:
zena21 wrote:
contara wrote: Ma kakvo biranje. Nema od biranja vajde. Ali ne idem bas do te gornje granice. Povukao sam liniju na nekih 40, al samo ako je dobro drzeca.. :)
Jel bitno kolko je presla :oops: :lol: :lol:
Nije bitno, a kolika je kod tebe kilometraza.??
Pa ti rece da nije bitno :D :D
debela

Post by debela »

contara wrote:I lazem nevjerovatno, i to sve nekako prolazi..
ovo je jedino pametno sto si napisao. bjezi ba, kakva je ovo loziona od teme :lol:
mrgud@

Post by mrgud@ »

Djevojke... zene.... psssst eto Sahbaza, opss, CONTARE!!! Sve ce vas zZZikkk! On vam je ko macja guuuuza! :P :lol:
contara

Post by contara »

[quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="zena21"][quote="contara"][quote="ztluhcs"]Vidi vidi kako se "staronje" namirišu... :D:D:D[/quote] Pa nije 21 staro. To je jos puter... :)[/quote]

Eno... sad sam jos i puter :shock: :lol: :lol:[/quote] Pa ako 21 odrazava tvoju starosnu dob, onda si najsladji puter koji ja strasno volim. :)[/quote]

uh, dragi moj, davno je meni bilo 21 :roll: :P[/quote] Uh draga moja, onda si jos sladja.. :dance:[/quote]

Kod tebe je cini mi se ona od [b]17[/b] do 77 :lol: :lol:[/quote] Ma kakvo biranje. Nema od biranja vajde. Ali ne idem bas do te gornje granice. Povukao sam liniju na nekih 40, al samo ako je dobro drzeca.. :)[/quote]

Jel bitno kolko je presla :oops: :lol: :lol:[/quote] Nije bitno, a kolika je kod tebe kilometraza.??[/quote]

Pa ti rece da nije bitno :D :D[/quote] Ma nije samo ti dodji, pa da povecamo kilometrazu.... :)
sirena

Post by sirena »

o Boze, daj nam svega a pameti najvise.
Last edited by sirena on 14/04/2008 09:22, edited 1 time in total.
contara

Post by contara »

[quote="sirena"]o Boze, daj nam svega a pameti najvise.
Contara svu noc smisljao kako da postira najgluplju temu a mi jos gori od njega, upalili se pa ga fol i savjetujemo.
mislim da on stvarno ima taj problem i da ga je prepoznao kao problem radio bi nesto da ga rijesi a ne bi se samo na forumu hvalio (pa hajd sto on lafo napada sve redom ali da sve redom padaju na nenin stan i bakinu kucu ... ma precera ga zestoko).

contara - ne s... na sabahu a i nauci koristiti qoute kad ti je to vec omiljena radnja. ubise ovi tvoji citati[/quote]Evo jel ovako :lol: Nije zeza i nisa citavu noc nista kontao, jer sam bio u transu....A jutros ne mogu da kontam jer mi mozak ne radi... :)
contara

Post by contara »

Haj mi reci kako da ga koristim, pa ja sam novi clan, pa neznam jos sve kako treba...
mrgud@

Post by mrgud@ »

sirena wrote:o Boze, daj nam svega a pameti najvise.
Contara svu noc smisljao kako da postira najgluplju temu a mi jos gori od njega, upalili se pa ga fol i savjetujemo.
mislim da on stvarno ima taj problem i da ga je prepoznao kao problem radio bi nesto da ga rijesi a ne bi se samo na forumu hvalio (pa hajd sto on lafo napada sve redom ali da sve redom padaju na nenin stan i bakinu kucu ... ma precera ga zestoko).

contara - ne s... na sabahu a i nauci koristiti qoute kad ti je to vec omiljena radnja. ubise ovi tvoji citati
On precera a ti mu ga zacera...opssss... lanuh 8-)
cHupjahalic@

Post by cHupjahalic@ »

DobroJutroKolumbo wrote:haj ba pucaj taj "quote" kako treba...
Pa shvatite ga :D , ne moze pucati kvalitetno na sve strane :oops: ... tamo :shock: mozda dobro pogadja :D , a sta fali sto je na forumu promasio :D svaki put. :D :D
contara

Post by contara »

[quote="DobroJutroKolumbo"][quote="contara"]Haj mi reci kako da ga koristim, pa ja sam novi clan, pa neznam jos sve kako treba...[/quote]

imas pored ti pise citiraj...samo to klikni i napisi odgovor ispod tog text-a...
toliko za pocetak, sa tezim lekcijama quote-iranja cemo sutra... :D :D :D[/quote]Pa upravo to i radim cijelo vrijeme, i evo ti rezultata... :)
contara

Post by contara »

[quote="mrgud@"][quote="sirena"]o Boze, daj nam svega a pameti najvise.

contara - ne s... na sabahu a i nauci koristiti qoute kad ti je to vec omiljena radnja. ubise ovi tvoji citati[/quote]

On precera a ti mu ga zacera...opssss... lanuh 8-)[/quote]Ma.........uh svasta sam sad mogo lanut...Al necu, ja nisam bezobrazan kao neki... :)
contara

Post by contara »

[quote="DobroJutroKolumbo"][quote="sirena"]o Boze, daj nam svega a pameti najvise.

contara - ne s... na sabahu a i nauci koristiti qoute kad ti je to vec omiljena radnja. ubise ovi tvoji citati[/quote]

Sirena ba, pusti cojeka na miru...nije bitno jel mu ko vjeruje ili ne vjeruje , bitno je da se mi dobro zabavljamo...dok je dobra zajebancija, ja mu vjerujem... :D :D :D :D :D[/quote]Hvala na podrsci...
Pearl

Post by Pearl »

@contara.. covjece, stvarno nesto moras napraviti sa tim quotes :D:D:D
Michun

Post by Michun »

Pearl wrote:@contara.. covjece, stvarno nesto moras napraviti sa tim quotes :D:D:D
Ili nemoj koristiti kad ne znas. Jel' to logicno rjesenje? Pa kad ti neko objasni, onda udri - citiraj nas sve redom.
Lace

Post by Lace »

Max.Cherry wrote:
mama29 wrote:Sto ti je iskusno zesnko oko :oops:
essss... valjda što ti je stereotipija žemska...
nista gora od muske stereotipije

kada zeMska kaze da je boli stomak, da se ne osjeca dobro...musko pitanje je "da nisi trudna?"

ili kada pokaze malo nervoze...muski zakljucak je ili da je u PMS-u ili da joj treba dobar ... :-?
contara

Post by contara »

[quote="Pearl"]@contara.. covjece, stvarno nesto moras napraviti sa tim quotes :D:D:D[/quote]
Evo da i to probam....
Pearl

Post by Pearl »

probaj staviti

text
/quote

svoj komentar:D
Post Reply