Postavi i obogati temuNastasia wrote:taman pošla da slikam svoja
Volim zenska stopala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sekerbay
#201 Re: Volim zenska stopala
-
Bellomo
#202 Re: Volim zenska stopala
Evo mene interesuje šta je toliko posebno u ženskih stopalima? Ja ne kontam fakat.
-
Bellomo
#204 Re: Volim zenska stopala
Kod tih izmišljenih fetiša, jedino što mi pada na pamet je da se od nečeg mora početi i da jedno povlači drugo. Onda nekim redoslijedom sljedeća stvar koju vidim je da žena gura palac frajeru sa fetišom u šupak dok on svira D-moll na sinsajzeru uz posljednje hitove Miše Kovača.
Pored cijele žena i cijelog tijela, stopalo fetiš? Ma daj.
- karanana
#205 Re: Volim zenska stopala
"izmisljeni fetish"?
mislim, sta onda nije izmisljeni fetish?
definicija fetisha i jeste nesto seksualno a da nije standardno.
- mO k3
#206 Re: Volim zenska stopala
izmisljeni fetish....Bellomo wrote:Kod tih izmišljenih fetiša, jedino što mi pada na pamet je da se od nečeg mora početi i da jedno povlači drugo. Onda nekim redoslijedom sljedeća stvar koju vidim je da žena gura palac frajeru sa fetišom u šupak dok on svira D-moll na sinsajzeru uz posljednje hitove Miše Kovača.
svakome svoje ...
-
Bellomo
#207 Re: Volim zenska stopala
Da, izmišljeni "fetiši". Mentalni poremećaj glave koji je dobio ime "fetiš". Čuj fetiš. Ja mislim da je krenulo iz Mozambika od lika koji je jebo kozu, pa se pravdo da ga pali, "fetiš" mu. Pa imaš blaže i teže fetiše, nego voli karat kozu a neko dudlat ženski palac.karanana wrote:"izmisljeni fetish"?
- mO k3
#208 Re: Volim zenska stopala
ne kontam te , kazes izmisljeni fetish ,a pa poslije blazi i tezi fetish ...Bellomo wrote:Da, izmišljeni "fetiši". Mentalni poremećaj glave koji je dobio ime "fetiš". Čuj fetiš. Ja mislim da je krenulo iz Mozambika od lika koji je jebo kozu, pa se pravdo da ga pali, "fetiš" mu. Pa imaš blaže i teže fetiše, nego voli karat kozu a neko dudlat ženski palac.karanana wrote:"izmisljeni fetish"?
-
Bellomo
#209 Re: Volim zenska stopala
Brate ko da španski pričam. Cijeli pojam "fetiš" bio blaži ili teži, bolesniji ili "normalniji", je za mene izmišljena stvar. Bolest koja je dobila ime da bi mogla proći kao nešto normalno, ali fol neobično. Al' što ti reče par postova prije, svakom njegovo.mO k3 wrote:ne kontam te , kazes izmisljeni fetish ,a pa poslije blazi i tezi fetish ...Bellomo wrote:Da, izmišljeni "fetiši". Mentalni poremećaj glave koji je dobio ime "fetiš". Čuj fetiš. Ja mislim da je krenulo iz Mozambika od lika koji je jebo kozu, pa se pravdo da ga pali, "fetiš" mu. Pa imaš blaže i teže fetiše, nego voli karat kozu a neko dudlat ženski palac.karanana wrote:"izmisljeni fetish"?
definicija fetisha i jeste nesto seksualno a da nije standardno.![]()
![]()
![]()
- mO k3
#210 Re: Volim zenska stopala
ti si pobozan covjek??
-
Bellomo
#211 Re: Volim zenska stopala
Ni blizu. Nažalost.mO k3 wrote:ti si pobozan covjek??
- mO k3
#212 Re: Volim zenska stopala
hmm... misliso sam da si pobozan jer su oni radikalni kao ti sto se tice "sexa"Bellomo wrote:Ni blizu. Nažalost.mO k3 wrote:ti si pobozan covjek??
Vidi za mene je to ok ako neko ima neki fetis prema necemu , sve je ok za mene
hajde sada da te pitam svejedno je anonimno ovdje kakav je kod tebe sexualni zivot , jeli mlada legne dok ti odradis posao??
-
Bellomo
#213 Re: Volim zenska stopala
Legla, stajala, čučala, klečala, dubila na glavi ili bilo kako drugo, ne sisam joj nožni palac sigurno.mO k3 wrote:hmm... misliso sam da si pobozan jer su oni radikalni kao ti sto se tice "sexa"Bellomo wrote:Ni blizu. Nažalost.mO k3 wrote:ti si pobozan covjek??
Vidi za mene je to ok ako neko ima neki fetis prema necemu , sve je ok za mene
hajde sada da te pitam svejedno je anonimno ovdje kakav je kod tebe sexualni zivot , jeli mlada legne dok ti odradis posao??
Nisam radikalan, ali mi eto to oko stopala nije jasno. Pored guze, nogu, sisa, struka, leđa, bokova, ženstvenosti, lica, bilo čega, da me naloži stopalo? Kako brate?
- BarbaDue
#214 Re: Volim zenska stopala
i mene je to vazda fasciniralo, kako jbte!?Bellomo wrote: Legla, stajala, čučala, klečala, dubila na glavi ili bilo kako drugo, ne sisam joj nožni palac sigurno.
Nisam radikalan, ali mi eto to oko stopala nije jasno. Pored guze, nogu, sisa, struka, leđa, bokova, ženstvenosti, lica, bilo čega, da me naloži stopalo? Kako brate?
- mO k3
#215 Re: Volim zenska stopala
tako je stas ....nekima dosadi " normalni" sex i traze kik u drugm stvarima ....
-
Bellomo
#216 Re: Volim zenska stopala
Onda je poželjno kad je "puno prešla". Ima jače mišiće na prstima pa ga može kvalitetno izmasirat stopalima.mO k3 wrote:![]()
![]()
tako je stas ....nekima dosadi " normalni" sex i traze kik u drugm stvarima ....
-
broj dva
#217 Re: Volim zenska stopala
Ja mislim da imam 75% fetisa i pravo mi drago, seks interesantniji.(za radoznale, ne interesuju me sado-mazo, latex, roleplay i jos par sitnica) Prosjecan seksalni cin je izmedju 3 i 13 minuta, jebi ti to. A i malo dosadan - uvuci, izvuci, ponovi po potrebi, gotovo. A ovako dok ja nju zavezem i okrenem kako trebe prodje 20 minuta
Kontam ja da ima kamara ljudi sto vole vanilija seks i neka, sebi ugadjaju ali kao sto rece Arhimed ne dirajte moje fetise, ovaj krugove..
Kontam ja da ima kamara ljudi sto vole vanilija seks i neka, sebi ugadjaju ali kao sto rece Arhimed ne dirajte moje fetise, ovaj krugove..
-
sunce-visoko
#218 Re: Volim zenska stopala
Najrealniji do sad . Pozdrav za tebebroj dva wrote:Ja mislim da imam 75% fetisa i pravo mi drago, seks interesantniji.(za radoznale, ne interesuju me sado-mazo, latex, roleplay i jos par sitnica) Prosjecan seksalni cin je izmedju 3 i 13 minuta, jebi ti to. A i malo dosadan - uvuci, izvuci, ponovi po potrebi, gotovo. A ovako dok ja nju zavezem i okrenem kako trebe prodje 20 minuta![]()
- MarlboroGold
#219 Re: Volim zenska stopala
Ženska stopala mi je lijepo vidjeti, ali nemam fetiš u smislu da se primjenjuju u seksu na bilo koji način... to mi je odvratno.
- karanana
#221 Re: Volim zenska stopala
u seksualnom cinu ne radis nista ni sa nogama pa se ljudi loze na dobre noge zar ne?
kakve veze ima gdje ga meches u tih 3-13 minuta kad pored toga trebas imati i druge stvari koje te pale. eto, nekome je to lice, nekome sise, nekome noge a nekome dna nogu tj. stopala. koja je razlika izmedju lozenja nekoga na bokove ili na noge u odnosu lozenja nekoga na stopala?
ja kad sam vani kad chekiram trebe po kafanama, ako je ljeto, naravno da cu pogledati na jedan otkriveni dio tijela a to su noge i stopala. ako je to po ps-u onda idemo dalje. nisam nesto u te fazone da cu sisati palcheve, ali hocu poljubiti stopalo i krenuti uz nogu prema butinama do izvora srece i veselja. sto da ne?
mislim, onih gore par postova nidje veze. fakticki sta kaze je...imas trebu, imas pichok, sexaj se i to je to. pa i nije bas.
kakve veze ima gdje ga meches u tih 3-13 minuta kad pored toga trebas imati i druge stvari koje te pale. eto, nekome je to lice, nekome sise, nekome noge a nekome dna nogu tj. stopala. koja je razlika izmedju lozenja nekoga na bokove ili na noge u odnosu lozenja nekoga na stopala?
ja kad sam vani kad chekiram trebe po kafanama, ako je ljeto, naravno da cu pogledati na jedan otkriveni dio tijela a to su noge i stopala. ako je to po ps-u onda idemo dalje. nisam nesto u te fazone da cu sisati palcheve, ali hocu poljubiti stopalo i krenuti uz nogu prema butinama do izvora srece i veselja. sto da ne?
mislim, onih gore par postova nidje veze. fakticki sta kaze je...imas trebu, imas pichok, sexaj se i to je to. pa i nije bas.
-
bossnjak
#222 Re: Volim zenska stopala
Ko ne voli komad žene, samo ja volim cijelu a eto tu se nađu i stopala, ne možeš ženu bez stopala, možeš ali nije kompletna 
- irac300
#223 Re: Volim zenska stopala
Meni njegovana ženska stopala podsvjesno govore da je cura jako uredna i čista. Svaka se zna namačkariti, al' kad se zagrebe ispod površine haUs. 
-
sunce-visoko
#225 Re: Volim zenska stopala
jesi ih slikala ?Nastasia wrote: