moonca wrote:Sada ti je haman 19 - pun si iskustva.triconja wrote:Ja sam tako razmisljo do 18e godine, znaci da ti jos nisi sazrio. Ti si,ako si preso 18u, strucno man-child, bolje ti je baci se medj stvarnost da sazrijes nego takve romanticarske ideje prosipatsekerbay wrote:Jok burazere, tako je. U islamu nije dužna.
Čuj mamim![]()
dobar, dobar.
De, sjašte mi s vrata
Neću krkanku, hoću ženstvenu i nježnu.
Ende![]()
![]()
![]()
![]()
Volim zenska stopala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- triconja
#176 Re: Volim zenska stopala
- HAVANA
#178 Re: Volim zenska stopala
Pa ja.Nastasia wrote:Meni je uvijek bio smiješan jedan moj momak kad su u pitanju nužde.HAVANA wrote:Kad piskite mi je simpaticno.Ovo drugo vala ne bi trebale.Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Molim poštovane sudionike da ne šire laži i objede.
Žene ne prde, ne kake, ne piške, ne češu se po ass cracku...
Nemaju dlake..
Ja piškim, al' on piša.
Ja kakim, on sere.
- HAVANA
#179 Re: Volim zenska stopala
Pa ja.Nastasia wrote:Meni je uvijek bio smiješan jedan moj momak kad su u pitanju nužde.HAVANA wrote:Kad piskite mi je simpaticno.Ovo drugo vala ne bi trebale.Bloo wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Molim poštovane sudionike da ne šire laži i objede.
Žene ne prde, ne kake, ne piške, ne češu se po ass cracku...
Nemaju dlake..
Ja piškim, al' on piša.
Ja kakim, on sere.
- HAVANA
#180 Re: Volim zenska stopala
Ne jebi mi koncepciju.Bloo wrote:To je ta infatilizacija ženaNastasia wrote: Ja piškim, al' on piša.
Ja kakim, on sere.
Odoh piškit.
- irac300
#181 Re: Volim zenska stopala
Kako ste uspjeli od ženskih stopala doći do hodže, pišanja i sranja?
Fasciniran sam. 
- Bloo
- Globalna šefica
#182 Re: Volim zenska stopala
irac300 wrote:Kako ste uspjeli od ženskih stopala doći do hodže, pišanja i sranja?Fasciniran sam.
Nisam ja, muha je kriv
-
sunce-visoko
#183 Re: Volim zenska stopala
Yesirac300 wrote:Kako ste uspjeli od ženskih stopala doći do hodže, pišanja i sranja?Fasciniran sam.
- triconja
#184 Re: Volim zenska stopala
To je sve na isti fazon sto se tice dizanja jer nadrazuju isti dio mozga. U narodu poznato ko fetisirac300 wrote:Kako ste uspjeli od ženskih stopala doći do hodže, pišanja i sranja?Fasciniran sam.
-
sunce-visoko
#185 Re: Volim zenska stopala
Da svi imamo nesta sto volimo , neko stopala , neko raspravu na klixu .,triconja wrote:To je sve na isti fazon sto se tice dizanja jer nadrazuju isti dio mozga. U narodu poznato ko fetisirac300 wrote:Kako ste uspjeli od ženskih stopala doći do hodže, pišanja i sranja?Fasciniran sam.
![]()
![]()
-
sunce-visoko
#186 Re: Volim zenska stopala
cudi me da niko nije postavio slike ...
- radiša
#187 Re: Volim zenska stopala
cekaju dame da otopli pa ce onda kod pedikira.sad pomazu oko njihe i tako to pa ne mogu.
al je naziv teme vrh,treba otvorit volim zenske podlaktice-nadlaktice.
-
sunce-visoko
#188 Re: Volim zenska stopala
To ti volis ??radiša wrote:cekaju dame da otopli pa ce onda kod pedikira.sad pomazu oko njihe i tako to pa ne mogu.
- radiša
#189 Re: Volim zenska stopala
Ja se na rebarca lozim
- MarlboroGold
#190 Re: Volim zenska stopala
Radiša stari perverznjak
- Ramzess Veliki
#191 Re: Volim zenska stopala
Jednom sam otvorio vrata jehovinom svjedoku i po nesreci kako sam kratkog fitilja dreknem na njega "Sta hoces ti koji k.... na mojim vratima!!???" ... i on mi pocne objasnjavati.sekerbay wrote:Nema se tu šta raspravljat, il znaš il ne znaš.Euridika wrote:raspravljati
Pravila su vrlo jednostavna.Opet ne znaš. Moja je dužnost da te upozorim. Fard.Euridika wrote:postavljaj se kao vjerski autoritet ovdje
Eto, haj se sad ljuti i odgovaraj nekim bezze upisima
Sad ne znam kome da vise vjerujem, njima, vehabijama, obozavateljima bozice Khali, vedistima, budistima ... svi oni kazu isto, da cu gorjeti u paklu ako njiha ne slusam.
najbolje bi bilo za nas sve da se vi fino negdje nadjete i dogovorite ko je u pravu, i fino dodjete sa jednom religijom, a do tada sve nas ostale pustite na miru.
-
sunce-visoko
#192 Re: Volim zenska stopala
Otvori temu volim rebarca ,, ili si mislio na janjeca rebarca hahahaharadiša wrote:Ja se na rebarca lozim
- karanana
#194 Re: Volim zenska stopala
hajmo zenske ovde, ako mislite da imate lijepo stopalo, uslikajte ga i stavite ovde. ako ne mislite da imate lijepo nemojte ga ni uslikati jer onda vjerovatno nije ni lijepo. i recite i vasim jaranicama da uslikaju stopalo i da ga ili stave ovde ili posalju sliku vama da vi stavite.
pa cemo da biramo najbolje stopalo foruma. a totalna diskrecija je. jer ko bi vas prepozno po stopalu? ne vjerujem ni da bi moz/momak/cura, a kamoli neko udaljeniji....
hajmo.....
pa cemo da biramo najbolje stopalo foruma. a totalna diskrecija je. jer ko bi vas prepozno po stopalu? ne vjerujem ni da bi moz/momak/cura, a kamoli neko udaljeniji....
hajmo.....
- jazzer
#196 Re: Volim zenska stopala
A vase jaranice neka prenesu i drugim jaranicama tako da napravimo festival stopala na Klixu..karanana wrote:hajmo zenske ovde, ako mislite da imate lijepo stopalo, uslikajte ga i stavite ovde. ako ne mislite da imate lijepo nemojte ga ni uslikati jer onda vjerovatno nije ni lijepo. i recite i vasim jaranicama da uslikaju stopalo i da ga ili stave ovde ili posalju sliku vama da vi stavite.
hajmo.....
- karanana
#197 Re: Volim zenska stopala
ja mislim da je ideja vise nego dobra ali da ce realizacija itekako izostat.
hocete da je prvi uslikam svoje stopalo. ono na kojem mi nokti nisu truhli i zuti.
hocete da je prvi uslikam svoje stopalo. ono na kojem mi nokti nisu truhli i zuti.
- jazzer
#198 Re: Volim zenska stopala
Vise puta je pokretana ta prica al sve sto smo vidjeli od forumasica su slike baklave, pite, ustipaka... 
- Nastasia
#199 Re: Volim zenska stopala
Ja sam taman pošla da slikam svoja, al' pročitah ovaj nastavak: ako mislite da nemate lijepa stopala, nemojte stavljati sliku i eto .. ne dade mi se.
-
sunce-visoko
#200 Re: Volim zenska stopala
Zasto mislis da nisu lijepe , pa tema je o njimaNastasia wrote:Ja sam taman pošla da slikam svoja, al' pročitah ovaj nastavak: ako mislite da nemate lijepa stopala, nemojte stavljati sliku i eto .. ne dade mi se.