Volim te...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Istocka
#76 Re: Volim te...
** Ako je voljeti, znaci zivjeti, onda voljeti tebe znaci zivjeti vjecno**
- Qler
#77 Re: Volim te...
meni je ta furka kao tesko mi je reci volim te, treba to cekati, nekako amerikanizacija. filmovi.
nadji mi 2 muskarca koji nece curi reci da je vole drugi dan
samo zbog visih ciljeva 
reci volim te ne predstavlja nikakav problem, reci cu svima, ali djela i ono nesto, sto se osjeca... to je drugo...
nadji mi 2 muskarca koji nece curi reci da je vole drugi dan
reci volim te ne predstavlja nikakav problem, reci cu svima, ali djela i ono nesto, sto se osjeca... to je drugo...
- Loulou
#78 Re: Volim te...
ig-ˈzak-(t)lēQler wrote: nadji mi 2 muskarca koji nece curi reci da je vole drugi dansamo zbog visih ciljeva
- Daphna
#79 Re: Volim te...
Kod mene je nekako isto... Kao da se u porodici to podrazumijeva, ono prećutno volim te koje se ne mora i ne treba izgovarati, a treba itekako...Ma.Le.Na wrote:ali mi je jako tesko to reci npr. prijateljima...roditeljima...ikome drugom...
zasto je to tako - ne znam![]()
voljela bih da nije..
lijepo je reci i cuti - primiti to volim te..pa i od prijatelja..
A što se tiče onog volim te prema osobi suprotnog spola
- Aurora Borealis
- Cholina_Lokica
#81 Re: Volim te...
e svasta...
ja nemam sa tim problema, ja svima od reda govorim da ih volim
-
lutalica7
#82 Re: Volim te...
i ja, i jaDile wrote:e svasta...
- Ma.Le.Na
#83 Re: Volim te...
s ovim se u potpunosti slazemDaphna wrote:Kod mene je nekako isto... Kao da se u porodici to podrazumijeva, ono prećutno volim te koje se ne mora i ne treba izgovarati, a treba itekako...Ma.Le.Na wrote:ali mi je jako tesko to reci npr. prijateljima...roditeljima...ikome drugom...
zasto je to tako - ne znam![]()
voljela bih da nije..
lijepo je reci i cuti - primiti to volim te..pa i od prijatelja..
A što se tiče onog volim te prema osobi suprotnog spolaja u zadnje vrijeme čak i ako to mislim i osjećam, izgovaram te riječi šaljivo, onako u zezanciji. Tako se ne mogu shvatiti ozbiljno niti se može osjetiti njihova težina. Vjerovatno odbrambeni mehanizam, strah da neću dobiti ono volim te koje mi treba...
nekako nam je mentalitet takav..kvaran ja bih rekla u tom podrucju..pa se - volim te, hvala i izvini/oprosti izmedju najblizih osoba jako rijetko cuje
ne kazem da se treba sad razbacivati ali se spram te rodbinske bliskosti svi nekako "vade" da se takve stvari podrazumijevaju
-
Tammara89
#84 Re: Volim te...
Iskreno, dobra je tema i lijepo je čuti različita mišljenja. U suštini ja sam zatvorena osoba i teško mi je to reći naglas uglavnom napišem na papirić i ostavim mu u novčanik. Pogotovu nakon što sam spoznala da muškarcima uglavnom to nije teško reći pa nekad govore "malo" previše. Zato sada vjerujem samo djelima!!!!
- Dinostula
#85 Re: Volim te...
Tammara89 wrote:Iskreno, dobra je tema i lijepo je čuti različita mišljenja. U suštini ja sam zatvorena osoba i teško mi je to reći naglas uglavnom napišem na papirić i ostavim mu u novčanik. Pogotovu nakon što sam spoznala da muškarcima uglavnom to nije teško reći pa nekad govore "malo" previše. Zato sada vjerujem samo djelima!!!!
A vjerujes li pjesmi kako ona ide " Ko mi tebeeeeee uze Tamaraaaaaa prodala si suze drugimaaaaaaa"
-
PalaSa Marsa
#86 Re: Volim te...
Ne volim te. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#87 Re: Volim te...
Ja sam svakoj svojoj ženmskoj rekao "Volim Te" ....niti jedna mi nije povjerovala
......teško mi je u srcu 
-
PalaSa Marsa
#88 Re: Volim te...
Pici, pa jesil' bas svakoj rek'o? 
- bosniandizdar
-
superpujdo
#90 Re: Volim te...
Anjusha, svaka cast, pravo u sriduanjusha wrote:uf anais....
zaljubljenost i ljubav- nebo i zemlja. meni "volim te" puno vise znaci da bih se tako razbacivala sa tim. zato to tako rijetko kome i kazem. a zaljubljenost? onda se govori svasta nesto, ali opet ne prelazim tu granicu.
mozda sam previse oprezna? nemam pojma.
ne kazem da to nikad nisam rekla. taman posla. jesam i mozda cu opet reci, sta znam. ali mi treba vremena u tome ko u malo cemu. vremena i sigurnosti da se sama uvjerim da je to-to.
nekada me ljudi bukvalno tjeraju da im to kazem. navode rijeci u moja usta. i onda imam taj neki bljutav, nesvaren ukus u ustima.
godine su prosle od kada sam to zadnji put rekla nekom muskarcu bez nekih inhibicija, slobodno, radosno i spontano. mami to kazem cesto, a i najboljoj prijateljici. i pokazem.
ljubav nije samo deklarativni cin. to je djelo koje cesto puno vise znaci za mene kad je u tisini nego kad se vjesa na sva zvona. i opet se vracam na pocetak. kad se objesi na sva zvona- to onda sumnjam da je ljubav, vec samo zaljubljenost, zaludjenost, bunilo mladosti...
-
suspect_zero
#91 Re: Volim te...
Nikad više nekom ''Volim te''.................
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#93 Re: Volim te...
Zar ne kazemo svi to manje vise bar jednom u zivotu?suspect_zero wrote:Nikad više nekom ''Volim te''.................
Ali zivot ide dalje.
Ja vala jedva cekam dan kada cu opet nekome reci to.
- JThomas
#94 Re: Volim te...
najteže je voljeti i najteže je biti čovjek. a kako ćete to pretočiti u riječi, i hoćete li uopšte...manje više je svejedno.
- ladyblue18
#95 Re: Volim te...
Da...zato ja napisah na temi "vasi uslovi" samo nek bude covjek.JThomas wrote:najteže je voljeti i najteže je biti čovjek. a kako ćete to pretočiti u riječi, i hoćete li uopšte...manje više je svejedno.
Nema mi nista mrze nego kad mi kaze volim te zbog nekih visih ciljeva, ili to kaze 10 puta dnevno a djela mu pokazuju nesto sasvim suprotno.
Toliko o dosljednosti i karakteru.
Pokazi mi to a nemoj mi pricati...mogu i ja pricati kako cu bit sljedeca predsjednica SAD-a a znam da to nije istina.
Rijeci nekada i nisu toliko vazne koliko postupci. Ima ljudi koji jednostavno ne mogu prevaliti preko usta te dvije rijeci, ali to ne znaci da te ne vole.
A danas se to toliko forsira i insistira na tome.
Moja prijateljica je ostavila momka nakon pola godine jer joj nije nikada rekao da je voli, a drzao ju je ko malo vode na dlanu.
- Ghost_Rider_XXX
#96 Re: Volim te...
Danas rijetki kazu onako bas iskreno VOLIM TE. Mislim da ta sintagma izgubila znacenje, bar za mene. Nedavno sam dozivio jako veliko razocarenje da vise ne vjerujem ni sam sebi nista.
Ono sto mi je jako fascinantno kako te neko moze gledati u oci i reci da te voli, plus sve hiperbole koje idu uz to, da bi docarale intenzitet, i lagati.
Da li je i jedna od djevojaka prisutnih ovdje uradila tako nesto?
Ono sto mi je jako fascinantno kako te neko moze gledati u oci i reci da te voli, plus sve hiperbole koje idu uz to, da bi docarale intenzitet, i lagati.
Da li je i jedna od djevojaka prisutnih ovdje uradila tako nesto?
-
duboka_misao
#97 Re: Volim te...
actions speak louder then words 
- JThomas
#98 Re: Volim te...
ili res, non verba.
laže selo, lažu ljudi...
laže selo, lažu ljudi...
- ladyblue18
#99 Re: Volim te...
Zar ovo nismo vec apsolvirali?JThomas wrote:ili res, non verba.
- Generain
#100 Re: Volim te...
Ja obozavam svojoj ljepšoj polovini da kazem da je volim u bilo kojoj prilici 
Baš onako spontano usred nicega, dok hodamo negdje, samo me preplavi taj osjecaj
Ali sta ces, trebala mi je godina i pol da to kazem onako baš iz srca da se i sam ne uvalim u nešto iz cega se teško izvlaci.
Baš onako spontano usred nicega, dok hodamo negdje, samo me preplavi taj osjecaj
Ali sta ces, trebala mi je godina i pol da to kazem onako baš iz srca da se i sam ne uvalim u nešto iz cega se teško izvlaci.