Volim te...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
♥ Julianna ♥

#1 Re: Volim te...

Post by ♥ Julianna ♥ »

Baš fina tema za promjenu :)

Nekako više volim da nečiju ljubav u djelima prepoznam, riječi su mi suvišne i onog trenutka kad su izgovorene, zvuče kao ubjeđivanje ili opravdanje, degradiraju stvarni osjećaj :) Mislim da su nepotrebne da se izrazi bilo kakva ljubav, sentimentalna, prijateljska, sestrinska ili bilo koja druga...
♥ Julianna ♥

#2 Re: Volim te...

Post by ♥ Julianna ♥ »

...al se ne bih protivila izražaju te uzvišene emocije u vidu nekog ugodnog djela primjenjene, literarne ili kulinarske umjetnosti posvećene meni :D
Dinostula

#3 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

Svaki dan bar jednu zovnem "ljubavi" a reci "volim te " je postalo ko "dobar dan" :lol:

P.S

Seko udaj se za mene !!! :roll: :lol:
Last edited by Dinostula on 06/05/2009 11:40, edited 1 time in total.
zelenashica

#4 Re: Volim te...

Post by zelenashica »

ako volim onda i kažem.....mada zvuči ko otrcana fraza al eto :-D
Dinostula

#5 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

zelenashica wrote:ako volim onda i kažem.....mada zvuči ko otrcana fraza al eto :-D
I ja isto :thumbup:
Tako sam jednoj rekao pa su joj davali vode preko masica, sokirala se cura. :lol:
zelenashica

#6 Re: Volim te...

Post by zelenashica »

Dinostula wrote:
zelenashica wrote:ako volim onda i kažem.....mada zvuči ko otrcana fraza al eto :-D
Tako sam jednoj rekao pa su joj davali vode preko masica, sokirala se cura. :lol:
:lol: a što li.... :D možda nije očekivala :-D
Dinostula

#7 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

zelenashica wrote:
Dinostula wrote:
To je bilo gore nego u spanskoj sapunici kad je Rodrigo saznao da je sam sebi otac. :lol:
Sta da ti kazem rekao joj "volim te" i ona se naljutila na mene, djecija posla :x
zelenashica

#8 Re: Volim te...

Post by zelenashica »

Dinostula wrote:
zelenashica wrote:
Dinostula wrote:
To je bilo gore nego u spanskoj sapunici kad je Rodrigo saznao da je sam sebi otac. :lol:
Sta da ti kazem rekao joj "volim te" i ona se naljutila na mene, djecija posla :x
ccc...naljutila se šo joj neko veli VOLIM TE :roll: :roll: :roll: ma i bolje što se takva cura naljutila :D ...ako počesto to govoriš samo bi se džaba svađali :lol:
medda

#9 Re: Volim te...

Post by medda »

Lijepa tema
A da li svojim clanovima porodice govorite da ih volite?
Mislim da filmovi daju pogresnu sliku porodicnih izlijeva ljubavi gdje na svakom koraku majka kcerci, sin ocu, brat sestri, nena unuku... govori aj lov ju :D
je li to nesto balkansko da se o tome ne prica? sta li? mislim da je ovo u vecini bos. porodica slucaj...jednostavno je pravo tesko reci te rijeci nekom svom najblizem...ne ubrajam partnere u ovo, kad se mazikaju, pazikaju, gugucu...vec bas rodbinu
moj otac npr ne bi izustio te rijeci a poginuo bi za nas... 8-)
a poznajem ljude koji su izgubili roditelja i onda im zao sto mu nikad nisu rekli da ga vole...to jednostavno nije bio obicaj... :(
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#10 Re: Volim te...

Post by ladyblue18 »

jao ne mogu da vjerujem :-)

Nego sto se tice teme... :mrgreen:
Uvijek je lijepo cuti te dvije rijeci, narocito kada veza tek krece, pa sa zebnjom ocekujes da ti kaze da te voli.
Al mislim da je to nekako "vaznije" kada si u teenagerskim godinama, kada moraju jedno drugom reci 20 puta dnevno kako se vole :-) :mrgreen:
Inace, meni su uvijek govorili, nikad pokazivali...
Doduse lazem, jedan je pokazivao, al' blentavo zensko... :x :(
Rijeci bez djela ne znace apsolutno nista, a muskarci danas nazalost te dvije rijeci koriste za ostvarivanje nekih drugih ciljeva, i izgovore ih olako i daleko su od istine...
Cast izuzecima

Sto se tice ljubavi prema roditeljima i porodici, mislim da se to nekako podrazumijeva, u filmovima je to pretjerano definitivno. Znaju brate da ih volim :-D
tamara*

#11 Re: Volim te...

Post by tamara* »

:? Šta, ko, gdje :zoka:
:)
*mima*

#12 Re: Volim te...

Post by *mima* »

Ja vas sve volim.
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#13 Re: Volim te...

Post by davorf »

Dinostula wrote:
zelenashica wrote:
Dinostula wrote:
Hmm...da to nije bilo malo preuranjeno, pa se zbog toga naljutila? =) Mislim da nema smisla nekome nakon 15 dana veze govoriti da ga voliš - realno - i ne možeš ga/je voljeti. A nakon godinu dana, čisto sumnjam da će se naljutiti ako to čuje =)
medda

#14 Re: Volim te...

Post by medda »

ladyblue18 wrote:jao ne mogu da vjerujem :-)

Nego sto se tice teme... :mrgreen:
Uvijek je lijepo cuti te dvije rijeci, narocito kada veza tek krece, pa sa zebnjom ocekujes da ti kaze da te voli.
Al mislim da je to nekako "vaznije" kada si u teenagerskim godinama, kada moraju jedno drugom reci 20 puta dnevno kako se vole :-) :mrgreen:
Inace, meni su uvijek govorili, nikad pokazivali...
Doduse lazem, jedan je pokazivao, al' blentavo zensko... :x :(
Rijeci bez djela ne znace apsolutno nista, a muskarci danas nazalost te dvije rijeci koriste za ostvarivanje nekih drugih ciljeva, i izgovore ih olako i daleko su od istine...
Cast izuzecima

Sto se tice ljubavi prema roditeljima i porodici, mislim da se to nekako podrazumijeva, u filmovima je to pretjerano definitivno. Znaju brate da ih volim :-D
eh da, prepoznajem se...ali, da li se ta kultura neispoljavanja osjecaja naucenih od malih nogu osjeti i u drugim sferama zivota i nacinu zivota u nasoj regiji?
Dinostula

#15 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

mima wrote:Ja vas sve volim.
I ja tebe :lol:
Dinostula

#16 Re: Volim te...

Post by Dinostula »

davorf wrote:
Hmm...da to nije bilo malo preuranjeno, pa se zbog toga naljutila? =) Mislim da nema smisla nekome nakon 15 dana veze govoriti da ga voliš - realno - i ne možeš ga/je voljeti. A nakon godinu dana, čisto sumnjam da će se naljutiti ako to čuje =)
Izostavio sam "sitnicu"
Nisam rekao djevojci da je volim nego jaranici koju sam znao jedno 4-5 mjeseci :mrgreen:
Last edited by Dinostula on 06/05/2009 13:00, edited 1 time in total.
ladyblue18

#17 Re: Volim te...

Post by ladyblue18 »

davorf wrote:
ih da ti znas kakvih ja slucajeva znam :mrgreen:
narocito danas msn generacija i fazoni, jao :lol: :lol:

@medda-ne mislim da je to samo slucaj u nasoj regiji. Ne znam fakat, meni je malo cudno da ja sad idem i govorim roditeljima da ih volim i bratu i ostalim blizim srodnicima, kada to znaju. Znam onako ponekad reci, ali to se podrazumijeva kao sto vec rekoh.
Ljubav prema porodici i prema partneru su dvije razlicite vrste ljubavi.
Ova prva nam je uslovljena ja bih rekla, i od malih nogu je u nama, dok ova druga se otkriva tek u zivotu i nosi sa sobom skroz drugu dimenziju ljubavi i zato potreba da mu/joj kazes da ga/je volis :)

A istina jest da nekada nekome ne stignes pokazati koliko ti znaci i koliko ga volis :( kada se radi o porodici. I sama sam iskusila
burek_in_space

#18 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

:mrgreen:

i mamu i tatu i seku)ne ovu forumsku,ona mi je samo draga :D ,i komshinicu sa broja 8 kad joj muzh nije kod kuce... :oops:
davorf
Location: lost in thought and lost in time while the seeds of life and the seeds of change were planted...

#19 Re: Volim te...

Post by davorf »

ladyblue18 wrote:
davorf wrote:
ih da ti znas kakvih ja slucajeva znam :mrgreen:
narocito danas msn generacija i fazoni, jao :lol: :lol:

@medda-ne mislim da je to samo slucaj u nasoj regiji. Ne znam fakat, meni je malo cudno da ja sad idem i govorim roditeljima da ih volim i bratu i ostalim blizim srodnicima, kada to znaju. Znam onako ponekad reci, ali to se podrazumijeva kao sto vec rekoh.
Ljubav prema porodici i prema partneru su dvije razlicite vrste ljubavi.
Ova prva nam je uslovljena ja bih rekla, i od malih nogu je u nama, dok ova druga se otkriva tek u zivotu i nosi sa sobom skroz drugu dimenziju ljubavi i zato potreba da mu/joj kazes da ga/je volis :)

A istina jest da nekada nekome ne stignes pokazati koliko ti znaci i koliko ga volis :( kada se radi o porodici. I sama sam iskusila
Uh...ti MSN i Facebook izlijevi ljubavi imaju poseban "značaj" i "težinu" :D Gdje ode ovaj svijet... =)
ladyblue18

#20 Re: Volim te...

Post by ladyblue18 »

ide u virtualnost :mrgreen:
*mima*

#21 Re: Volim te...

Post by *mima* »

Dinostula wrote:

Eto vidis....cisto muski......i ja tebe... :lol:
davorf

#22 Re: Volim te...

Post by davorf »

mima wrote:
Dinostula wrote:

Eto vidis....cisto muski......i ja tebe... :lol:
Da se na svaki mogući način izbjegne ta grozna riječ :lol: :lol:
*mima*

#23 Re: Volim te...

Post by *mima* »

A tao je lijepa.......volim te.....volim te.....volim te.....volim te....
davorf

#24 Re: Volim te...

Post by davorf »

mima wrote:A tao je lijepa.......volim te.....volim te.....volim te.....volim te....
Ma uzalud se trudiš...drugačiji je to mentalni sklop :D
burek_in_space

#25 Re: Volim te...

Post by burek_in_space »

seka wrote:@burek :arrow: @narcis :D

Nisam znao da u meni vidish tako lijep cvijet. :mrgreen:
Post Reply