VJERNOST!!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Da li ste ikad varali ili prevarili partnera?

Nikad
10
36%
Jednom
9
32%
Ma to mi je redovna praksa
5
18%
A sta je tacno varanje? :D
4
14%

Total votes: 28

PR80.

Post by PR80. »

anais_nin wrote: ali kako bi definisala prevaru u odnosu na partnera....ok za sebe...ali koji njegov cin bi za tebe znacio prevaru?
@anais
Imam prijateljicu kod koje je veza bila duzi period turbulentna. Budu zajedno po par dana, pukne veza pa se ne vidjaju i sve tako. I jedno i drugo su rekli da nikad ne bi mogli oprostiti jedno drugom da saznaju da imaju nekoga sa strane. A oboje su imali seme sa strane.
Nedavno preselili zajedno i odlucili da dijele zivot.
Hocu da kazem da je tesko odgovoriti koliko se covjek moze pruziti i koja pravila vaze dok licno ne prodje kroz nesto takvo.

Ovo gore navedeno se meni uopste ne svidja, ali ako su oni odlucili da mogu preci preko toga i zivjeti sa tim cinjenicama da su imali seme sa strane onda tu nema niko sta da kaze.
Njihov zivot - njihova odluka.
PR80.

Post by PR80. »

anais_nin wrote: nego ima li istine u onoj "zena uvijek zna" :D ono kao mi zene imamo neko 6 culo za takve stvari, ali ga totalno ignorisemo....
Zene nanjuse i sta treba i ne treba. :D

Neki dan gledala "Tajna ljubav" i bas se radilo o zeni koja je vjerovala muzu 100 % ali na osnovu svojih metoda saznala da on nije bas tako idealan. Pa cak je i vodila ljubav sa njim kao njegova "tajna veza" i na kraju mu dala :shock: korpu. :D
maccarona

Post by maccarona »

:oops: jao, dame moje :D bas ste tolerantne :D zavidim vam :oops: :D

:oops: ako me prevari :oops: slucaj je zakljucit :oops: bRez rasprave :oops: a prevara je sve sto nema veze sa mojom malenkoscu :D :D idemo dalje :D :D
tigris

Post by tigris »

definicija: to bi bilo sljedece: filmski poljubac,francuski poljubac,stiskavac( zato sto se trljaju donji djelovi tjela plesnih partnera,spusta ruka na dupe ,miluju ledja ,mirise kosa itd) sex,sex preko telefona, neta itd.....

a sve to sa osobama koje nisu nas regularni partner :D

odnosi se i na mene i na dragog :D

specijalno na mene....najvise zbog stiskavca :oops: :D :D :D

sta nije prevara: neobavezni poljubac u obraz,rukovanje,prijateljsko tapsanje guze od strane jarana(salim se) i sl.
anais_nin

Post by anais_nin »

PR80. wrote: Ovo gore navedeno se meni uopste ne svidja, ali ako su oni odlucili da mogu preci preko toga i zivjeti sa tim cinjenicama da su imali seme sa strane onda tu nema niko sta da kaze.
Njihov zivot - njihova odluka.
pa naravno da nije isto gledati na tudje veze, za razliku od svoje...jer koliko god analizirali sa strane samo ono dvoje (ili vise :lol:) ljudi koji su u toj vezi znaju sta je istina....

ali ja pitam sta bi vas partner trebao uraditi da bi vi to okarektirizirali kao prevaru? spavati s nekim drugim? poljubiti se s drugom zenom? dijeliti intimne mailove s nekim drugim? cyber sex? SMS sex? mislim u danasnje doba su fakat igre bez granica :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:definicija: to bi bilo sljedece: filmski poljubac,francuski poljubac,stiskavac( zato sto se trljaju donji djelovi tjela plesnih partnera,spusta ruka na dupe ,miluju ledja ,mirise kosa itd) sex,sex preko telefona, neta itd.....

sta nije prevara: neobavezni poljubac u obraz,rukovanje,prijateljsko tapsanje guze od strane jarana(salim se) i sl.
ti si meni king :lol: :D

a da li ste ikad do sada oprostili prevaru (koji god cin da vi smatrate prevarom) ako ste saznali za istu?
tigris

Post by tigris »

ps. ovo prijteljsko tapsanje po guzi(ne goloj) je strasno sexi, iako se smatra ofucanim zastarjelim itd al meni je cool.

naravno ne da me raspali sad,nego eto.....a slabo to znate :oops: moram da kazem :oops: :oops: :D :D
maccarona

Post by maccarona »

tigris wrote:definicija: to bi bilo sljedece: filmski poljubac,francuski poljubac,stiskavac( zato sto se trljaju donji djelovi tjela plesnih partnera,spusta ruka na dupe ,miluju ledja ,mirise kosa itd) sex,sex preko telefona, neta itd.....

hej i ja se ne dam fatat ni tapsat :oops: od muskaraca sa kojima nisam u vezi :oops: i ne smije ni on :D a ako ga uhvatim :oops: joooooj, ma ne smijem ni pomislit :D i sve to ako budem nekad imala dragog :D :-)

:oops: nije ni cudo sto ga nemam :oops: :D ali bar sma toga svjesna :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

tigris wrote:ps. ovo prijteljsko tapsanje po guzi(ne goloj) je strasno sexi, iako se smatra ofucanim zastarjelim itd al meni je cool.

naravno ne da me raspali sad,nego eto.....a slabo to znate :oops: moram da kazem :oops: :oops: :D :D
je l to ono ko u birtijama, kad prodje konobarica tipa mirjane karanovic u filmovima pa je onako ciko sa stolice usput "prijateljski" pucne po guzi? :D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote: hej i ja se ne dam fatat ni tapsat :oops: od muskaraca sa kojima nisam u vezi :oops: i ne smije ni on :D a ako ga uhvatim :oops: joooooj, ma ne smijem ni pomislit :D i sve to ako budem nekad imala dragog :D :-)

ma bona te prijetnje treba znati razgodit...ako mu prilazis s takvom pricom naravno da nece ni jedan...ali kad se zacopa pa ga uhvati onaj prvi val, onda prijeti do zore :lol:
PR80.

Post by PR80. »

Jednom dozivjela - odmah prekinula. :D
Kod mene je pravilo:
- vezati te necu da te zadrzim ali ako hoces da skaces bez granice i mislis da ti negdje drugo moze biti bolje, samo opleti. :D
Mislim da niko (prvo polazim od sebe) nije vrijedan te brige.
Ako do toga dodje onda veza i nije vrijedna za spasiti.
Zox

Post by Zox »

anais_nin wrote:
maccarona wrote: hej i ja se ne dam fatat ni tapsat :oops: od muskaraca sa kojima nisam u vezi :oops: i ne smije ni on :D a ako ga uhvatim :oops: joooooj, ma ne smijem ni pomislit :D i sve to ako budem nekad imala dragog :D :-)

ma bona te prijetnje treba znati razgodit...ako mu prilazis s takvom pricom naravno da nece ni jedan...ali kad se zacopa pa ga uhvati onaj prvi val, onda prijeti do zore :lol:
To je ono sto ja zovem postkoitalna obecanja :D
"Dragi, idemo na more..."
"Ja bih ostao u gradu, ima koncert Ramba Amadeusa..."
"IDEMO NA MORE, pa ce ti biti ovako kao sad"
"Ok"
"Ali, ne idemo sami"
"???"
"Ide i moja najbolja prijateljica, Edna"
"Edna, ona bubuljicava koja nikad ne nadje momka na moru pa stalno NAS davi?"
"Jel ok?" (mazenje po strateskim mjestima)
"Naravno!"
pa onda sutradan "SHIT, STA SAM TO OBECAO!!!"
tigris

Post by tigris »

anais_nin wrote:
tigris wrote:ps. ovo prijteljsko tapsanje po guzi(ne goloj) je strasno sexi, iako se smatra ofucanim zastarjelim itd al meni je cool.

je l to ono ko u birtijama, kad prodje konobarica tipa mirjane karanovic u filmovima pa je onako ciko sa stolice usput "prijateljski" pucne po guzi? :D
ma ja ono laganini, da ne bude prostacki, vec joj danas si nesto extra :D pa pljuuussssssss :D :D

oprostila? pa sad, jednom sam bivseg uhvatila u zestokoj lazi, kao bilo musko drustvo vani a u stvari bili u stanu,dernek,bilo gadura nekih itd, trojica sa dugim vezama(zajedno sa mojim) su uhvaceni(tri jarana inace)

i eto mi cure smo se razletile al nismo saznale nista.....i da oprosteno je bilo svima, nikad nista nije bilo dokazano ali eto ja 50% mislim da je bilo stosta......ma haj stas ne se sekirati.....ne mozes nista.....

ja ovakva sva super on jope na dernek :D :D :D

u dugim vezema je to bar donekle razumljivo..imas faza kad ti je zlo od njega, mrizis ga i volis i on tebe ,uhvati srklet a opet nije za rasikda i tako...

prosla sam kroz to sve(znaci mogucu prevaru) milostiva sam bila,kasnije ga malo maltretirala(malo vise) i eto opet puklo na kraju :lol:
Harrys

Post by Harrys »

Sta ste se popalilile. :lol: Naravno da ja imam pravo na avanturu. :D
Avantura nije prevara jer se ne ponavlja. :D A vi nemate. :lol: :lol:
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:

joj, jeste li Vi mozda :D moja mama :D

ja sam ba luda :D nema meni vise spasa :D razmisljam da nabavim sebi kucnog ljubimca :D kornjaca mi dotuzila :D a i ja njoj :D
maccarona

Post by maccarona »

Harrys wrote:Sta ste se popalilile. :lol: Naravno da ja imam pravo na avanturu. :D
Avantura nije prevara jer se ne ponavlja. :D A vi nemate. :lol: :lol:

:x haj provociraj :x :D
Zox

Post by Zox »

tigris wrote: oprostila? pa sad, jednom sam bivseg uhvatila u zestokoj lazi, kao bilo musko drustvo vani a u stvari bili u stanu,dernek,bilo gadura nekih itd, trojica sa dugim vezama(zajedno sa mojim) su uhvaceni(tri jarana inace)

i eto mi cure smo se razletile al nismo saznale nista.....i da oprosteno je bilo svima, nikad nista nije bilo dokazano ali eto ja 50% mislim da je bilo stosta......ma haj stas ne se sekirati.....ne mozes nista.....

Haha, OMERTA (zakon sutnje), trojica u dugim vezama i gadure :D
Da su gadure saznale biste sta se desilo :D
tigris

Post by tigris »

eh,da da dodam, tolerntna jesam prilicno,al kad bi me ta prevara razbila na paramparcad mislim da bih se pretvorila u psihopatu i ucinila sve da mu naparavim pakao od zivota(isto ko u flimu)

ono nema mu hajra od zivota nakon toga

to se posebno odnosi na brak.Momak je jedno muz drugo.....

dakle porucujem svom buducem hasbndu da bude izuzetno oprezan.....(kojeg inace nema ni u planu :? )

i nek ne bude ljepsa od mene :D :D :D :D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote: joj, jeste li Vi mozda :D moja mama :D

ja sam ba luda :D nema meni vise spasa :D razmisljam da nabavim sebi kucnog ljubimca :D kornjaca mi dotuzila :D a i ja njoj :D
pu pu pu gluho bilo nisam ni ja NICIJA mama :lol: :D

nego ja upravo naj prijateljici trazim na poklon labradora, kaze dojadili joj muskarci, hoces da i tebi jednog zbavim? :D
maccarona

Post by maccarona »

anais_nin wrote:
maccarona wrote: joj, jeste li Vi mozda :D moja mama :D

pu pu pu gluho bilo nisam ni ja NICIJA mama :lol: :D

nego ja upravo naj prijateljici trazim na poklon labradora, kaze dojadili joj muskarci, hoces da i tebi jednog zbavim? :D

:oops: ne volim pse :D bila sam macka u proslom zivotu :D :D
tigris

Post by tigris »

Zox wrote:
tigris wrote: oprostila? pa sad, jednom sam bivseg uhvatila u zestokoj lazi, kao bilo musko drustvo vani a u stvari bili u stanu,dernek,bilo gadura nekih itd, trojica sa dugim vezama(zajedno sa mojim) su uhvaceni(tri jarana inace)

ovo gadure nije u negativnom smislu :D ja tako zovem od milja svoju jaranicu, gaduro.. žabo itd.

dakle mislila sam na druge klix, šnale,žalfije itd :D

vjerujem da su pismene(ono cool) dok je sve ostalo na nivou bezazlenog druzenja :D
maccarona

Post by maccarona »

tigris wrote:
Zox wrote:

ovo gadure nije u negativnom smislu :D ja tako zovem od milja svoju jaranicu, gaduro.. žabo itd.
dakle mislila sam na druge klix, šnale,žalfije itd :D

vjerujem da su pismene(ono cool) dok je sve ostalo na nivou bezazlenog druzenja :D

mene vices uvijek :D macca :D sta li sam pogrijesila :( :D
tigris

Post by tigris »

za tebe treba nesto speciale :D moja ti :oops: :D

na razmatranju je :D :D
medeni_teritorijalac

Post by medeni_teritorijalac »

Ne znam zasto kazu "Vjeran k'o pas"? :? :shock: :?

Meni vec dva utekla :D:D:D:D
maccarona

Post by maccarona »

nesto si mi poznat :D :D :D
Post Reply