Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dile wrote:odkud ti znas da se ne moze pokvariti if ju nou vat aj min
zato sto radi na istom principu kao moja elektricna cetkica za zube, ciji je mehanizam sa elektromotoricem hermeticki zatvoren unutar silikonskog kucista. ja perem zube, evo vec 8 godina sa istom, samo mijenjam onaj vrh gore.
tako je pretpostavljam i sa vibratorom, kad se izlize jedan glavic, samo navrnes drugi
zato sto radi na istom principu kao moja elektricna cetkica za zube, ciji je mehanizam sa elektromotoricem hermeticki zatvoren unutar silikonskog kucista. ja perem zube, evo vec 8 godina sa istom, samo mijenjam onaj vrh gore.
tako je pretpostavljam i sa vibratorom, kad se izlize jedan glavic, samo navrnes drugi
Ili nek nadje momka s kojim će obavljati te stvari Kad god joj naumpadne. Nit će se sikirati jesul baterije pri kraju nit će mijenjati glavu
Ipak koža je koža sem ako ne prave Te igrackice u kožnom izdanju
The Nightwatchman wrote:zato sto radi na istom principu kao moja elektricna cetkica za zube, ciji je mehanizam sa elektromotoricem hermeticki zatvoren unutar silikonskog kucista. ja perem zube, evo vec 8 godina sa istom, samo mijenjam onaj vrh gore.
a đe su tu baterije, nije valjda da ide na mrežno napajanje ... tu bi mogla onda i struja da fata pomalo
On je najveci neprijatelj muskarcima. Zena koja prizna muskarcu da ima vibrator i da se "veoma" druzi s njim, muskarca stavlja na teske muke. Sad on mora da dokaze da je bolji.....a tehnologija je SAVRSENA
Last edited by Cyber-harambashica on 12/09/2010 20:09, edited 1 time in total.
Cyber-harambashica wrote:On je najveci neprijatelj muskarcima. Zena koja prizna muskarcu da ima vibrator i da se "veoma" druzi s njim, muskarca stavlja na teske muke. Sad on mora da dokaze da je bolji.....a tehnologija je SAVRSENA
ja sam se "druzio" sa par riba koje su imale vibratore i redovno ga upotrebljavale - i mogu ti reci da mi je drago sto si ti jedna od rijetkih koje misle kako ti mislis
Cyber-harambashica wrote:On je najveci neprijatelj muskarcima. Zena koja prizna muskarcu da ima vibrator i da se "veoma" druzi s njim, muskarca stavlja na teske muke. Sad on mora da dokaze da je bolji.....a tehnologija je SAVRSENA
ja sam se "druzio" sa par riba koje su imale vibratore i redovno ga upotrebljavale - i mogu ti reci da mi je drago sto si ti jedna od rijetkih koje misle kako ti mislis
pa...mozda se nisu maksimalno "druzile"
uostalom, ko kaze da je to moje misljenje?
cuj tehnologija savrsena gdje ce vibrator biti savrseniji od "drugara"