Ako pod egzotikom mislimo na geografiju onda se slažem. Nemoj majke ti dlakave noge, španske frizurice, midgete i slične egzotike.wewa wrote:ne fali nista ni egzotici
Vibrator
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Eborg
#276 Re: Vibrator
-
Eborg
#278 Re: Vibrator
Ja tamo - kad ono pekmez! 
- Jalijas TM'87
#279 Re: Vibrator
Ne preporcljivo koristenje stvarcica... Govori Mujo iz iskustva
Donio Mujo Fati vibrator, pa ga ona proba u ruci 1...2... 3... iispadne joj i sve skakuće po pločicama, a Mujo će: "Drž‘ ga Fato, sve ćeda nas pojebe!
Donio Mujo Fati vibrator, pa ga ona proba u ruci 1...2... 3... iispadne joj i sve skakuće po pločicama, a Mujo će: "Drž‘ ga Fato, sve ćeda nas pojebe!
-
Eborg
#280 Re: Vibrator
Ja sam uvijek mislio da su muškarci ti kojima "fali", žene samo malo suknjicom sijevnu i 15 kandidata odmah udara rukama od prsa i napinju mišiće kao da je to Krapina 60.000 BC.
Doduše, i mi muški smo svakakvi naopaki postali pa je možda teško curama i šta normalno naći.
Doduše, i mi muški smo svakakvi naopaki postali pa je možda teško curama i šta normalno naći.
- wewa
#282 Re: Vibrator
naravno da mislimo na geografijuEborg wrote:Ako pod egzotikom mislimo na geografiju onda se slažem. Nemoj majke ti dlakave noge, španske frizurice, midgete i slične egzotike.wewa wrote:ne fali nista ni egzotici
a muskarci su danas katastrofa, cast izuzecima i sreca sex-shopovima
- Loulou
#283 Re: Vibrator
wewa wrote:a muskarci su danas katastrofa...
Što,bona?
- burek_in_space
#284 Re: Vibrator
wewa se samo shali, ne misli ona to ozbiljno

- wewa
#285 Re: Vibrator
wewa dead serious - ali ti si, burece, izuzetak, sve su pite pitice, a burek je pitacburek_in_space wrote:wewa se samo shali, ne misli ona to ozbiljno![]()
Loulou, zato jerBO su masovno bezmudni, cak - da ne velim narocito - i ovi preko 30... satima u stanju pasti zenu ocima, ali ne bi prisao ni za brdo karamela. izem ti takvo musko!
-
Officer Crabtree
#286 Re: Vibrator
Da ti je da ti priđe, paskunjice mala, pa nek i na prevaru uzme, a?...Loulou, zato jerBO su masovno bezmudni, cak - da ne velim narocito - i ovi preko 30... satima u stanju pasti zenu ocima, ali ne bi prisao ni za brdo karamela. izem ti takvo musko!
- wewa
#287 Re: Vibrator
ne bunim se, naprotiv - nema potrebe za prevaromOfficer Crabtree wrote:Da ti je da ti priđe, paskunjice mala, pa nek i na prevaru uzme, a?...Loulou, zato jerBO su masovno bezmudni, cak - da ne velim narocito - i ovi preko 30... satima u stanju pasti zenu ocima, ali ne bi prisao ni za brdo karamela. izem ti takvo musko!
no, velim, cast izuzecima, pa i ovom mom
- cupkica
#288 Re: Vibrator
wewa wrote:naravno da mislimo na geografijuEborg wrote:Ako pod egzotikom mislimo na geografiju onda se slažem. Nemoj majke ti dlakave noge, španske frizurice, midgete i slične egzotike.wewa wrote:ne fali nista ni egzotici![]()
a muskarci su danas katastrofa, cast izuzecima i sreca sex-shopovima
-
saobracajni fax
#289 Re: Vibrator
nista mi gore nema nego kada mi bas prificira da idem u "veseli brijeg" a tamo sestra sa doticnim....
to ide otprilike ovako:
JA- "pozuuuri"...
ONA--"ne mogu sad"
JA---"hajde moram"
ONA--"ne mogu tusiram se"
ono tamo uveliko zuji,odmah znam da mi nema pomoci,mogu se i usrat ali ona ne prestaje
to ide otprilike ovako:
JA- "pozuuuri"...
ONA--"ne mogu sad"
JA---"hajde moram"
ONA--"ne mogu tusiram se"
ono tamo uveliko zuji,odmah znam da mi nema pomoci,mogu se i usrat ali ona ne prestaje
-
Officer Crabtree
#290 Re: Vibrator
wewa wrote: no, velim, cast izuzecima, pa i ovom mom
izvini, al nešto ne mogu sranja ljudi koji dođu na forum "u sretnim i zadovoljnim vezama" i onda seru po ostatku muškog/ženskog roda, kobiva...
nekako mi to dođe ko sranje
k'o da nešto sama sebi pradvaš majke mi
- cupkica
#291 Re: Vibrator
Ovdje se opasno zakuhalo 
- wewa
#292 Re: Vibrator
vidi, ne znam kako ostali, ali ja sam ti kvalifikovana da iznosim i pozitivne i negativne stavove - sretno razvedena u sretnoj veziOfficer Crabtree wrote:wewa wrote: no, velim, cast izuzecima, pa i ovom mom
izvini, al nešto ne mogu sranja ljudi koji dođu na forum "u sretnim i zadovoljnim vezama" i onda seru po ostatku muškog/ženskog roda, kobiva...
nekako mi to dođe ko sranje
k'o da nešto sama sebi pradvaš majke mi
-
Officer Crabtree
#293 Re: Vibrator
ma gdje ne bi bila...ali ja sam ti kvalifikovana da iznosim i pozitivne i negativne stavove
- wewa
#294 Re: Vibrator
tersuOfficer Crabtree wrote:ma gdje ne bi bila...ali ja sam ti kvalifikovana da iznosim i pozitivne i negativne stavove
-
Officer Crabtree
#295 Re: Vibrator
ama nek sam
et smeta mi to kod djevojaka na forumu, vidim muški to nikad ne rade, dođete i blatite muški rod i onda poentirate "srećom moj je idealan"...
mislim wtf
et smeta mi to kod djevojaka na forumu, vidim muški to nikad ne rade, dođete i blatite muški rod i onda poentirate "srećom moj je idealan"...
mislim wtf
- wewa
#296 Re: Vibrator
tebi je to blacenje, a meni iskreno izrazavanje misljenja stecenog iskustvom...Officer Crabtree wrote:ama nek sam
mislim wtf
zalosno mi je vidjeti u kaficima, klubovima muskarce i zene, decke i cure podijeljene u grupice - niko nikome ne prilazi...
istina, ima izuzetaka - i zasto ne bih otvoreno bila sretna sto sam naisla na takvog?! zato da ne bi ispalo da druge blatim? ma daaaaaaaaaaj... uostalom, ne znam zasto te to pogadja ako i sam nisi takav.
inace, ne volim generalizirati o ljudima, ali u ovom konkretnom slucaju moram iznijeti to sto sam primijetila. da barem nije tako...
- wewa
#297 Re: Vibrator
btw. ne vjerujem u idealne ljude, niti takve nastojim privuci. no, ok, hiperbola je korisna izrazajna figuraOfficer Crabtree wrote:ama nek sam
mislim wtf
-
PalaSa Marsa
#298 Re: Vibrator
Jes', jes', nije nista idealno, nista!

-
Officer Crabtree
#299 Re: Vibrator
čuj wewawawa
"zato jerBO su masovno bezmudni"
"izem ti takvo musko!"
"muskarci su danas katastrofa..."
volim ja tebe, al mojne mi na mušku raju
nije mi žalosno, zaboli me, svako sebi nek žvot pravi kakav hoće, taman posla još da gledam nekog ko je single i kontam što nije s nekim u vezi...zalosno mi je vidjeti u kaficima, klubovima muskarce i zene, decke i cure podijeljene u grupice - niko nikome ne prilazi...
pa ne znam, napravi onaj jumbo banner pa stavi kraj magistrale, radi šta hoćeš, a ovakve gluposti može napisat samo neko isfrustrirani zasto ne bih otvoreno bila sretna sto sam naisla na takvog?! zato da ne bi ispalo da druge blatim?
"zato jerBO su masovno bezmudni"
"izem ti takvo musko!"
"muskarci su danas katastrofa..."
sutra ćeš izjavit i da je Ovako dobra pašteta... kontaš... ne valja pa ne valja, bez obzira što je ja ne pravimne znam zasto te to pogadja ako i sam nisi takav.
volim ja tebe, al mojne mi na mušku raju
Last edited by Officer Crabtree on 28/06/2010 22:16, edited 1 time in total.
-
PalaSa Marsa
#300 Re: Vibrator
Nemoj da bi ko dir'o Argete.