veza preko interneta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Korisnicko ime

#26 Re: veza preko interneta

Post by Korisnicko ime »

simbabimba wrote:Ne znam kako starija raja sklapa poznanstva. Na poslu? Preko vec poznate raje? :?
Ne znam ni ja jos...tek treba da naucim... :D

Btw, I'm 40...
wewa

#27 Re: veza preko interneta

Post by wewa »

Korisnicko ime wrote:
wewa wrote:mozebit si pohitio :D
a mozda samo niste kliknuli... ja sam dragog upoznala online, medju desetinama muskaraca koji poslali poruku. i nisam se pokajala :)
Pohitio u smislu koga/cega? Sebe ili njih?

Idem logikom da su i one tu da bi upoznale muskarca, bar su tako napisale...ja im samo to i nudim, da me upoznaju (kao i ja njih naravno)...
Mislim da cu se ipak okaniti te vrste upoznavanja...

A da je moguce to sto se tebi desilo, vjerujem...ili sam do sad vjerovao... :)

P.S. Hajde na pp mi posalji tu njegovu poruku, da je podjonim... :D (sala mala...)
vidis, stvar i jest u tome sto je njegova poruka bila drugacija od svih drugih, totalno drugacija... i potpuno je nalik na ono kakav je on inace - zato valjda najbolje i pali da budes ono sto jesi, ma kako banalno to zvucalo. naici ces vec na neku zenu kojoj ces bas ti biti poseban i zanimljiv ;)

i da, nije lako upoznati nekog novog u 30-tima i 40-tima...
MajcinaDusica

#28 Re: veza preko interneta

Post by MajcinaDusica »

Žene u 30-im i 40-im su uglavnom u životu upoznale već milion pogrešnih, pa su možda malo opreznije. Moj nekadašnji kolega je upoznao jednu preko ICQ (sjeća li se iko više ICQ?) i dosta brzo se našao s njom u rl, ali mu se nije dopala (malo bila preintenzivna - njegove riječi) i nije je više namjeravao zvati. Nakon toga je ona saznala (ovo je mali grad) i gdje živi i gdje radi, dolazila nam u kancelariju svako malo, poslije počela presretati ne samo njega, nego sviju nas koji smo s njim radili da ispituje informacije o njemu, čak je i direktoru nagovorila kako je ovaj vaki-naki. Gnjavila mu mater, poslije napadala neku curu s kojom je počeo hodati, ma sve zločastoće iz kataloga.

Ja sam svog muža (sa 30+) upoznala u kafani, kroz debelu zavjesu dima i alkoholnih isparenja, nikakav chatroom ne može biti potencijalno opasniji od toga, ali je opet ispalo bolje nego što bi se iko nadao.
felipe kajetano

#29 Re: veza preko interneta

Post by felipe kajetano »

Pa sta bi, jel zavrsila na intezivnom :D ?
MajcinaDusica

#30 Re: veza preko interneta

Post by MajcinaDusica »

Davno je to bilo, više se ne sjećam, valjda je odustala u neka doba. A bezbeli je s danima dumala šta li mu je odjednom, što li ne zove, sve je tako lijepo krenulo, smislili smo i imena djeci...
kmirsad

#31 Re: veza preko interneta

Post by kmirsad »

:-D :D
brina

#32 Re: veza preko interneta

Post by brina »

ja mislim da se bas neki "slucajevi" i motaju po tim stranicama (cast izuzecima :wink: ). ne vidim razloga zasto se neko ne upoznaje po kafanama osim ako ima neki "problem"...
ne racunam tu upoznavanja po forumima ove vrste pa krene dobra zeza pa hajde na kafu da nastavimo sa zezanjem ali da BAS trazis partnera na netu... misliiim... :run:
zar ne treba prvo da vidis ima li hemije?? po meni ona je kljucna... mozete se vi u prici nalaziti koliko hocete ako niste "kompatibilni na njuh" nema od toga nista... :skoljka:
Cyber-harambashica

#33 Re: veza preko interneta

Post by Cyber-harambashica »

pa ko ja je razlika? Prije su bili oglasi u novinama....
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#34 Re: veza preko interneta

Post by ladyblue18 »

brina wrote:ne vidim razloga zasto se neko ne upoznaje po kafanama osim ako ima neki "problem"...
Ja jos nijednog svog momka nisam upoznala u kafani, a nit sam visila po tim stranicama kako ti kazes za "slucajeve" :oops:
Rece meni moja mati jednom davno "niko u kafani nije nasao momka i djevojku" i haman pa bi u pravu.
U razgovoru sa dosta nekih drugih ljudi sam primjetila da i oni imaju slicno misljenje, tako da mora biti da ima istine u tome.
Ali eto drago nam je ako ti nisi "slucaj" i ako si nasla svog momka/muza u kafani gdje ostali normalan svijet nalazi. :oops: :mrgreen:
ratata

#35 Re: veza preko interneta

Post by ratata »

bgm da ne bi interneta nikad se ozenio ne bi

p.s. Sta ce zena sama u kafani :mrgreen:
because_of_you

#36 Re: veza preko interneta

Post by because_of_you »

ratata wrote:bgm da ne bi interneta nikad se ozenio ne bi

p.s. Sta ce zena sama u kafani :mrgreen:
:lol: :lol:

On topic

Pa niko ne ide ono mahsus sa ciljem da nađe nekoga na netu :-) Mislim, sve tu bude sudbina.. :)

A ako stvarno ima neko da kaže "Odoh roviti po internetu da upoznam srodnu dušu", onda mi je to malo bezze :roll:
brina

#37 Re: veza preko interneta

Post by brina »

ladyblue18 wrote: Ali eto drago nam je ako ti nisi "slucaj" i ako si nasla svog momka/muza u kafani gdje ostali normalan svijet nalazi. :oops: :mrgreen:
uopste mi nije bila namjera nekog vrijedjati. napisala sam svoje misljenje kao i svi drugi...
nije poenta u etiketiranju odredjenih ljudi nego na tome da trebas ici van (kafana, park, kino...) i druziti se pa ces naci nekog da ti se svidja. ja jednostavno ne razumijem ljude koji sjede kuci/ poslu i preko neta ocekuju da nadju srodnu dusu. nesto onda ne stima sa njima. ne moraju odmah biti "slucajevi" kao ova gore pomenuta ali neki ocito strah ili nesigurnost kod njih postoji...
opet kazem "sudbina' moze urediti da na ovom forumu pola vas nadje svoju ljubav ali da se registrujem po raznim stranicama u potrazi za dragim...malo mi bezveze jer PO MENI na taj nacin nedostaje ono glavno: hemija
*mima*

#38 Re: veza preko interneta

Post by *mima* »

Preko neta mogu bit u vezi jedino sa samom sobom.
Static-X

#39 Re: veza preko interneta

Post by Static-X »

drago nam je
brina

#40 Re: veza preko interneta

Post by brina »

:lol:
mislis jos jednom se registrujes kao "mimo" i stupis u vezusama sa sobom? :-) :wink:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#41 Re: veza preko interneta

Post by Truba »

je li brina mlada
*mima*

#42 Re: veza preko interneta

Post by *mima* »

Molim vas....nemojte zachatavat........... :oops:
brina

#43 Re: veza preko interneta

Post by brina »

:thumbup:
necemo :lol:
fole13

#44 Re: veza preko interneta

Post by fole13 »

pff imal koja da zeli papire :D
ladyblue18

#45 Re: veza preko interneta

Post by ladyblue18 »

Mimo sta cu ja sa ovim tvojim ovolikim "fanovima" :oops:
*mima*

#46 Re: veza preko interneta

Post by *mima* »

ladyblue18 wrote:Mimo sta cu ja sa ovim tvojim ovolikim "fanovima" :oops:

Draga moja......zar nije lijepo kad se ovako lijepo druzimo...volimo....sirimo pozitivnu energiju......hemiju...........Osjetis li ti ista draga moja?
*mima*

#47 Re: veza preko interneta

Post by *mima* »

fole13 wrote:pff imal koja da zeli papire :D

Meni treba toaletnog papira.
Last edited by *mima* on 06/10/2010 14:44, edited 1 time in total.
ladyblue18

#48 Re: veza preko interneta

Post by ladyblue18 »

*mima* wrote:

Draga moja......zar nije lijepo kad se ovako lijepo druzimo...volimo....sirimo pozitivnu energiju......hemiju...........Osjetis li ti ista draga moja?
Ma nista. :cry:
wewa

#49 Re: veza preko interneta

Post by wewa »

mene cude ovi koji nikad nisu osjetili hemiju s nekim online... ustvari, totalno mi je bezveze negirati postojanje neceg sto nisi osjetio na svojoj kozi, kao da je to jedini dokaz iceg. ono - fotoni, sta je to, ja ih nikad nisam vidjela.
*mima*

#50 Re: veza preko interneta

Post by *mima* »

ladyblue18 wrote:
*mima* wrote:

Ma nista. :cry:

Kako nista..... :cry:
Post Reply