PapakizSarajeva wrote:Evo par kontra pitanja za sve nas ovdje na ovom podforumu :
1. Koliko su vasi partneri upoznati sa vasim ucescem na ovom podforumu ?
2. Koliko bi odobrili ono sto pisete ovdje ?
Moji odgovori na gornja pitanja su :
1. moja zena ne zna za moje "saranje" po ovom forumu,
2. sigurno joj ne bi bilo bas "drago" kad bi procitala sve moje postove ...
Da cujem sad vas ....
Nemam partnera, a da imam sigurno bi bio upoznat sa mojim postovima, jer ja ne bih bila opuštena prilikom piskaranja kojekakvih insinuativnih odgovora. Mene lično bi smaralo stalno razmišljanje "Šta ako sazna, ako me neko provali..."
A šta ti misliš da i ženu uključiš u ovu igraonicu pa da zajedno uživate? Neka zna da je sve zahebancija, osim ako to kod tebe nije sve ozbiljno.
Što se tiče iskrenosti na netu, kada su u pitanju ozbiljne teme, dajem ozbiljne i iskrene odgovore, a kada je zajebancija, onda večina postova ima miris sexa. Šta ću, volim sex i rado ga se sječam. Prihvatam zezu na svoj račun, a samim tim dobijam pravo da se šalim na tuđi, mislim račun.
A dio teme koji govori o upoznavanju preko neta, nisam baš sigurna. Ja sam možda malo starija generacija pa mi je draži onaj vizuelni kontakt. Ne zbog fizičkog izgleda, nego zbog same gestikulacije prilikom ozbiljnog razgovora, a naročito zahebancije. Vjerujem da je i u situaciji upoznavanja u kahvani, kao i preko neta rizik isti. Ko se prodaje, prodaje se i ovako i onako. Ako je dobar folirant, donji si svakako.
Hebote, i pismene vježbe su mi bile kraće

Sreća pa mi ovi sati poslije radnog vremena, a provedeni na forumu ulaze u prekovremene.