gdje li hudi kotromanic tad bio?mamica papucarka wrote:nego, jesu li ponudili bracnu luku, ili su samo htjeli da te upropaste prije braka:oops:maccarona wrote:![]()
na samom pocetku mog forumanjasam samo jednu obicnu recenicu napisala
"nista prije braka"
i dobila u 3 minute 5 poruka
:D
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakusekoja se samo pali na cipele i mrke
Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
callmethebreeeze
- maccarona
mamica papucarka wrote:ili su samo htjeli da te upropaste prije brakamaccarona wrote:![]()
"nista prije braka"
tako da sam onda odlucila da igram ulogu neozbiljne ogranicene prostakusekoja se samo pali na cipele i mrke
ovo ide na racun zena za jednu noc
a ti pricas sa zenom za zivot
-
mamica papucarka
suti, nesto nam je Kotromaniccallmethebreeeze wrote:gdje li hudi kotromanic tad bio?mamica papucarka wrote:nego, jesu li ponudili bracnu luku, ili su samo htjeli da te upropaste prije braka:oops:maccarona wrote:![]()
"nista prije braka"
-
callmethebreeeze
ili je vulkan dozivio preranu erupcijumamica papucarka wrote:suti, nesto nam je Kotromaniccallmethebreeeze wrote:gdje li hudi kotromanic tad bio?mamica papucarka wrote: nego, jesu li ponudili bracnu luku, ili su samo htjeli da te upropaste prije braka:oops:
Sve me strah da ga kakva nije skrenula sa pravog puta
Ode paucina sa ociju
![]()
-
callmethebreeeze
sorry.Tesnim wrote:ih nemojte sad s teme skretati
veza preko interneta moze biti korisna ako zelimo da u brak udjemo nevini.
ne znam sta kotromanic misli o cybersexu.
-
callmethebreeeze
sta posten muskarac da pomisli o buducoj zeni ako vidi da ima webcam i instaliran msn?

-
callmethebreeeze
pa da moze s amidzom u bosni pricati i amidzice gledati...Tesnim wrote:a sta da postena djevojka pomisli ako njen momak budući muž ima istocallmethebreeeze wrote:sta posten muskarac da pomisli o buducoj zeni ako vidi da ima webcam i instaliran msn?
...nemojte vrsiti gender discrimination
please
ccc, zar se to za nesto drugo moze koristiti.
- Tesssa
ma nije ti breeze od tog poslaTesnim wrote:a sta da postena djevojka pomisli ako njen momak budući muž ima istocallmethebreeeze wrote:sta posten muskarac da pomisli o buducoj zeni ako vidi da ima webcam i instaliran msn?
please
-
callmethebreeeze
reci joj dinchydinchy84 wrote:ma nije ti breeze od tog poslaTesnim wrote:a sta da postena djevojka pomisli ako njen momak budući muž ima istocallmethebreeeze wrote:sta posten muskarac da pomisli o buducoj zeni ako vidi da ima webcam i instaliran msn?
please
on redovno pere sudje, pravi umake i nosi latex rukavice
-
Tesnim
pa zar ima nesto lose u tome sto je koristancallmethebreeeze wrote:reci joj dinchydinchy84 wrote:ma nije ti breeze od tog poslaTesnim wrote: a sta da postena djevojka pomisli ako njen momak budući muž ima isto...nemojte vrsiti gender discrimination
please
- maccarona
i zastrasujucaLace wrote:kako da ti kazem...djelujes zastrasujucemaccarona wrote:jahnaces
![]()
meni jos nikad niko nije PP poslaoda se upoznamo i tako to
![]()
a jos me i uzivo vidio nije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
doduse za ove mimoze bi i pudlica bila zastrasujuca
hbg
biras mir
dragi moji forumasi
ne bojte se
cik cik cik pogodi (:evil:)
-
Tesnim
pa zar ima nesto lose u tome sto je koristan ...bolje i to nego da se cijeli dan izlezava...dajte molim vas... zena dodje s posla i onda je tek ceka pravi posao... pa zar stvarno svoju zenu mozete gledati kako se jadnica pati...
ovo ja kazem a ne dinchy..sorry nisam dobro citirala pa da ne bude zabune
ovo ja kazem a ne dinchy..sorry nisam dobro citirala pa da ne bude zabune
Last edited by Tesnim on 23/02/2008 22:51, edited 1 time in total.
- Saian
suti sjetice se da to pochne sve prenosit na kakav live-stream, gluho bilo, pu pu pudinchy84 wrote:ma nije ti breeze od tog poslaTesnim wrote:a sta da postena djevojka pomisli ako njen momak budući muž ima istocallmethebreeeze wrote:sta posten muskarac da pomisli o buducoj zeni ako vidi da ima webcam i instaliran msn?
please
macco ne bombaj, ti si cuo sam trazila da ti se inbox memorija poveca, kaze ne stigne procitat prije nego se jedna preko druge sachuva
-
mamica papucarka
prije nekoliko godina bila je prava invazija parova preko neta. Tada kompjuter nije imao svak, pa je to bila fina probrana raja
I tad ko se usrecio-usrecio
Ovo sad nece niko ni da prica sa tobom, ako nemas kameru
I sta sve rade, nemam pojma, ali svasta se prica

Ovo sad nece niko ni da prica sa tobom, ako nemas kameru
-
callmethebreeeze
omladino, usta vam saFunom treba isprati.dinchy84 wrote:nisam praznovjernaSaian wrote:
suti sjetice se da to pochne sve prenosit na kakav live-stream, gluho bilo, pu pu pu![]()
, al i ja odmah pu pu puk-nuh
![]()
ja sad odoh kuci, nek' vam mamica prica kako se nekada asikovalo u irl, bez prljavih misli i jos prljavijih namjera.
- Daphna
Vjerujem jako malo, čak i sa pokazanim atributimaSaraLe wrote:E maccooabondanzieri wrote:Deder ti nama pokazi te svoje atribute,mozda se nesto i bude dalo sreditiDaphna wrote:
Zakazali mi atributida smo nas dvije pokazivale atribute, sta mislis koliko bi ponuda imale
![]()
![]()
-
mamica papucarka
hehcallmethebreeeze wrote:omladino, usta vam saFunom treba isprati.dinchy84 wrote:nisam praznovjernaSaian wrote:
suti sjetice se da to pochne sve prenosit na kakav live-stream, gluho bilo, pu pu pu![]()
![]()
ja sad odoh kuci, nek' vam mamica prica kako se nekada asikovalo u irl, bez prljavih misli i jos prljavijih namjera.
To cu ostavit za sutra
A mislim da je vrijeme i da nam Arslan isprica ono njegovo pendzeranje
- Tesssa
joj ovo "omladino" mi je urnebesno!callmethebreeeze wrote:omladino, usta vam saFunom treba isprati.dinchy84 wrote:nisam praznovjernaSaian wrote:
![]()
opet ponavljam da nisam ja latex spominjala