Veza preko interneta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
toccata

#426 Re: Veza preko interneta

Post by toccata »

Šeherzada wrote:Nemojte molim vas kvariti ovu temu .....Nemojte da se zakljuca!Mnogima moze biti od koristi!
Zoom imas :kiss: ,a i ti zenicanin :)

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
vodolija.a

#427 Re: Veza preko interneta

Post by vodolija.a »

Letimično sam pregledala postove ... :-)
Ako je Interenet način za komunikaciju i razmjenu informacija onda je normalno
da se među ljudima rađaju poznanstava. Mislim da ni komunikacijom F to F nije sigurno da će se
ona druga strana ikada više javiti. Nekada mislim da se iz konstrukcije rečenice, vokabulara koji
koristi osoba može bolje upoznati i shvatiti namjera. Gestikulacija i fizički izgled u mnogome dodaju
"umjetničkom dojmu", a to odvlači od suštine. Kada se previše rastavljaju, neke stvari gube smisao.
Dakle, oprez je neophodan u svakoj komunikaciji, a šta će biti ... e to vrijeme najbolje pokaže.
Svjedoci smo vremena u kojem živimo i razočarenja među ljudima, ma kakva priroda veze bila
prijateljska, ljubavna ..., a nisam baš sigurna da je tome uzrok Internet. :dance: :run:
alexandar32

#428 Re: Veza preko interneta

Post by alexandar32 »

Imao sam jako lijepih iskustava sa djevojkama koje sam upoznao preko interneta, tu je bila i jedna veliak ljubav koja je trajala dvije godine. Kad sve saberem i oduzmem, od tih internet poznastava nisam nista izgubio, a dobio sam mnogo :thumbup:
Boom71

#429 Re: Veza preko interneta

Post by Boom71 »

U pravuje je drugarica vodolija tacka a .

Moje licno misljenje je da sam zaboravio sta sam mislio reci :-) .

Odoh malo uzeti vremena i ja baciti koji letimicni pogled,pa da mogu i ja koju pametnu napisat'.

Do tad ostajte mi zdravo i dobro i nemoj da se ko izvrne od ove paklene vrucine.I nemojte bjezati od veze preko neta.Neka sve pocne sa piskaranjem,pa druzenjem,pa......gurajmo do happy enda!

Ja licno misli da se dosta toga moze "procitati" o osobi koja pise na Forumu,ali i da ne treba,apriori ici na klasicnu ljubavnu vezu,moze dobro drugarstvo da se rodi naprimjer,pa jel' tako ?!

;-)
enolA

#430 Re: Veza preko interneta

Post by enolA »

i ja imam samo pozitvna iskustva s ljudima koje upoznam na netu,sve moje bivše velike ljubavi sam tako upoznala...jednostavno kreneš s pričom samo da s nekim razgovaraš,bez potrebe muljanja i zavlačenja jer osobu ne poznaješ,obično tako krene...i smatram da se osoba puno bolje upozna nego oči u oči,jer tada svašta nešto drugo odvlači pažnju...ovako su ljudi iskreniji,rekao je jednom Oscar Wilde, ''Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth'',na neki način komp daje ljudima tu masku...nekad je uživo sve puno teže...
moja najboja prijateljica je upoznala momka na drugom kontinentu preko neta,i danas nakon 5 godina online veze žive vjenčani skupa na trećem kontinentu...zvuči nevjerovatno,al je fakat istina.
ja sam osobno imala veliku sreću da upoznam dobre momke preko neta, neke sam voljela jako....mnogi su me povrijedili na kraju....mnoge sam lekcije naučili uz njih,i nije mi ničeg žao...ali nemam više snage da to radim više....iako sam sama i tako ću vjerojatno ostat još dugo,ali uživo ne upoznajem zanimljive momke...možda živim u glupom gradu....
Post Reply