japo wrote:ee ja sinoć popih kahvu s jednom s int![]()
![]()
onako slatka curica...
![]()
e sad neznam šta za ubuduće...savjet molim
Veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ekspanzi
#301 Re: Veza preko interneta
- japo
#302 Re: Veza preko interneta
Ekspanzi wrote:japo wrote:ee ja sinoć popih kahvu s jednom s int![]()
![]()
onako slatka curica...
![]()
e sad neznam šta za ubuduće...savjet molim
![]()
- Secer_033
#303 Re: Veza preko interneta
najbolji savjet ti je da se sam odlucis
ne slusaj druge....
ne slusaj druge....
- anđeo s greškom
#304 Re: Veza preko interneta
he he, vidim da su se neki zabrinuli za mene...
ovako... putujem pred novu godinu, dakle 27.12.
ovako... putujem pred novu godinu, dakle 27.12.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#305 Re: Veza preko interneta
pazi da ti ne otkine dijelove tijela i skuha ih
i pojede
kao u filmu FEED

kao u filmu FEED
- Cholina_Lokica
#306 Re: Veza preko interneta
samo u pamet 
- madner
#307 Re: Veza preko interneta
Nemoj mu dat odma, sacekaj da se rukujete 
- Šeherzada
- Location: Pod ovom kapom nebeskom i mojom dusom Bosanskom....
#308 Re: Veza preko interneta
A ja da napomenem da te ne proda u bijelo roblje(ili ne iznajmi da mu peres bijelo rublje)komi wrote:pazi da ti ne otkine dijelove tijela i skuha ihi pojede
kao u filmu FEED
![]()
![]()
- Cholina_Lokica
#309 Re: Veza preko interneta
nek se ne buni ako je kakav plah seik u dubaijuaida05 wrote:A ja da napomenem da te ne proda u bijelo roblje(ili ne iznajmi da mu peres bijelo rublje)komi wrote:pazi da ti ne otkine dijelove tijela i skuha ihi pojede
kao u filmu FEED
![]()
![]()
- Šeherzada
#310 Re: Veza preko interneta
Kad sam prvi put vidjela temu jer je bila u "posljednjih 10" mislila sam da cemo svi zajedno da ispljujemo situacije tog tipa, kad ZBUN...iznenadjena sam pozitivnim stavom ?!?! Nista mi nije jasno! Dakle, ja imam 26 god, tj nisam neka matora baba koja se persira sa kompjuterom, aktivni sam korisnik neta (u pravvom smislu te rijeci), jer smatram da je net najsveobuhvatnija knjiga na planeti. I forumi su za informisanje i zezanje po meni a ne za druzenje, mada samim odgovaranjem na teme ovog tipa sama sebi uskacem u usta ali ajd sad...morala sam...jace je od mene...Ali ja ne mogu da povjerujem da je neko u stanju da svede svoj socijalni zivot na internet.Pobogu!! Gdje su sjedeljke, kafe, ziva rijec, na kraju krajeva Govor tijela kaze vise od hiljadu rijeci!! Svi smo mi ovde iza nekih avatara, nadimaka i uopste karakteristika koje sami odlucimo da li cemo da iznesemo ili ne, gdje je pogled? face to face? Joj !!!
Samo da preciziram jednu stvar, nije mene iziritirala mogucnost nalazenja partnera preko neta ( mada
) koliko poimanje da neko kao sto vec rekoh moze da svede svoj socijalni zivot na internet, pa tako prirodno jel i nadje partnera - posto ne daje sam sebi mogucnost za negde drugo!!
Samo da preciziram jednu stvar, nije mene iziritirala mogucnost nalazenja partnera preko neta ( mada
) koliko poimanje da neko kao sto vec rekoh moze da svede svoj socijalni zivot na internet, pa tako prirodno jel i nadje partnera - posto ne daje sam sebi mogucnost za negde drugo!!- madner
#311 Re: Veza preko interneta
Alo baba, sta se ti javljas. Kako neko moze naci momka u Turskoj, malog brkatog levata i onda pljuvat po nekom.
Nije bitno kako se nadje, nego sta se dobije
Nije bitno kako se nadje, nego sta se dobije
- Šeherzada
#312 Re: Veza preko interneta
Mozda za tebe jesam baba,a ovaj u Turskoj nije mali brkati levat,brkove nema,mali nije bas a levat posebno nije!
P.S.Ni po kome ne pljujem samo kazem svoje misljenje!Sorry ako si se nasao u ovom svemu....
P.S.Ni po kome ne pljujem samo kazem svoje misljenje!Sorry ako si se nasao u ovom svemu....
- madner
#313 Re: Veza preko interneta
Nisam se nasao, nego primjenjujem tvoj nacin razmisljanja. 
- Šeherzada
#314 Re: Veza preko interneta
Aha,pa ja mislila da je ovo slobodna zemlja da svako moze da misli sta zeli i kako zeli.....Nebi valjalo da svi mislimo isto.Sorry unuce moje(posto si rekao da sam baba)mozda mje godine nalazu da ovako razmisljam ,ko zna.A mozda i lose iskustvo po pitanju ove vrste druzenja i komuniciranja,posebno ljubavimadner wrote:Nisam se nasao, nego primjenjujem tvoj nacin razmisljanja.
- madner
#315 Re: Veza preko interneta
Starko, pa primjenjujem svoje pravo misljenja.
Ne branim tebi tvoje, ali valjda i ja mogu mislit da je bijedno biti sa nekim Turcinom.
Ne branim tebi tvoje, ali valjda i ja mogu mislit da je bijedno biti sa nekim Turcinom.
- Šeherzada
#316 Re: Veza preko interneta
Mozda jeste.Opet tvoje pravo.Po mom misljenju vazi ono-madner wrote:Starko, pa primjenjujem svoje pravo misljenja.
Zumbuli su zumbuli,a ruza je ruza
pa da na kraj svijeta iznikne.....
- madner
#317 Re: Veza preko interneta
A gdje tu govor tijela kad je na kraju svijeta, nista kafa, nista kolaci?
Neka starka je napisala nista bez toga, to je sad kontradikcija.
Neka starka je napisala nista bez toga, to je sad kontradikcija.
- Šeherzada
#318 Re: Veza preko interneta
Pa kafa,kolaci i govor tjela su tu......To je veza na daljinu a ne veza preko interneta.Uostalom djete drago.ko kaze da moj Turcin nije u Sarajevu?Licno glavomi bradom u Sarajevu.......Da te ne buni to sto napisah-govor tjela......Pricamo mi i jezikom ne samo tjelom 
- Šeherzada
#319 Re: Veza preko interneta
smajlinisiukinubabyline wrote:smajlitrazijoskokica

- madner
#320 Re: Veza preko interneta
Nisam skontao odma, jos sam mlad, vidi se iskustvo.aida05 wrote:Pa kafa,kolaci i govor tjela su tu......To je veza na daljinu a ne veza preko interneta.Uostalom djete drago.ko kaze da moj Turcin nije u Sarajevu?Licno glavomi bradom u Sarajevu.......Da te ne buni to sto napisah-govor tjela......Pricamo mi i jezikom ne samo tjelom
Veza na daljinu je nesto saaasvim drugacije od veze preko interneta.
- Šeherzada
#321 Re: Veza preko interneta
Svakako!Veza na daljinu je veza kada su dvoje imali taj govor ociju,i tijela......A veza preko interneta je kada se govor tjela i govor ociju traze preko kuckanja u tastaturu.....Ali mlad si jos,nadoci cesmadner wrote: Nisam skontao odma, jos sam mlad, vidi se iskustvo.
Veza na daljinu je nesto saaasvim drugacije od veze preko interneta.
- madner
#322 Re: Veza preko interneta
Dobro da znam, meni bi to bilo krajnje bezveze i levatski da sam kao u nekoj vezi a ta osoba nije tu. Mada to nije losa opcija za zadavanje sa strane, ono podgrijavas vatru u svakom gradu gdje naletis, pa ako se neka upeca, dobro jeste.
Samo gdje naci tako naivnu ili ti glupu trebu?
- Šeherzada
#323 Re: Veza preko interneta
A ja vidis to je to.Valja biti pametan da Turcin iz Turske dodje u Sarajevo....a to zadavanje sa strane.......Pa koliko znam muskarce a znam ih dobro,oni zadaju bila djevojka u istom gradu ili u drugoj drzavi.....Sto se tice rijeci TREBA-valja biti dovoljno obrazovan pa reci TREBAmadner wrote:Dobro da znam, meni bi to bilo krajnje bezveze i levatski da sam kao u nekoj vezi a ta osoba nije tu. Mada to nije losa opcija za zadavanje sa strane, ono podgrijavas vatru u svakom gradu gdje naletis, pa ako se neka upeca, dobro jeste.
- madner
#324 Re: Veza preko interneta
A znaci ti se liberalno nastrojena, navikla da zadaju pored.aida05 wrote:A ja vidis to je to.Valja biti pametan da Turcin iz Turske dodje u Sarajevo....a to zadavanje sa strane.......Pa koliko znam muskarce a znam ih dobro,oni zadaju bila djevojka u istom gradu ili u drugoj drzavi.....Sto se tice rijeci TREBA-valja biti dovoljno obrazovan pa reci TREBAmadner wrote:Dobro da znam, meni bi to bilo krajnje bezveze i levatski da sam kao u nekoj vezi a ta osoba nije tu. Mada to nije losa opcija za zadavanje sa strane, ono podgrijavas vatru u svakom gradu gdje naletis, pa ako se neka upeca, dobro jeste.
Malo je takvih, nije ni cudo da dolazi iz Stambola u seher.
- burek_in_space
#325 Re: Veza preko interneta
Obozhavam teme koje prosto trazhe kilo kokica i pivku pored!