Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se brinem zbog drugog, više psihološkog aspekta
naslovi tema su ljubavno-seksualne tematike a tvoje asocijacije nemaju veze s tim (nema omaški po čika frojdu)
Nista lose nema u tome, da se ljudi upoznaju preko neta, a da nakon toga mogu i licno da se sretnu i licno upoznaju... i naravno ako su ljudi pametni, pa mogu i znaju sta hoce, nek idu dalje, nek vide, gdje, kako i sta..U svakom slucaju, ljudi biraju sami sebi, pa nek' vide da li i ovo pruza normalan nacin upoznavanja, u okviru normalnog ponasanja...
Ps:Nema nista lose da se upoznaju dvoje preko neta (u tekstu je objasnjeno), cak je bolje, nego li u mracnom kaficu, ili kafani u pijanom stanju, ili pod dejstvom ne znam ni ja cega, na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme itd..Mislim, ako nisamo nesto probali a pri tom' tvrdimo da to nije prava stvar, da je to lupanje prazne slame...
PalaSa Marsa wrote:.Mislim, ako nisamo nesto probali a pri tom' tvrdimo da to nije prava stvar, da je to lupanje prazne slame...
Probala,opekla se i nikada vise
Ne znam, ako si se vidjela sa likom ...ne vidim razlog da se opeces, ako si bila dovoljno spremna da kazem, na tu vezu ili sta ja znam..sta je vec bilo..
aida05 wrote:Naravno da sam ga vidjela.....I sve se zavrsilo vrtoglavo kao sto je pocelo.....
Zao mi je Aida.. Rece kao sto je i pocelo, jeli ti to mozda bio znak, ili predznak za taj i takav kraj, jer si rekla eto, da se zavrsilo isto kao sto je i pocelo..
Znaci, da nije do veze preko neta, nego je do ljudi u sustini kad malo porazmislim o ovome sto mi pricas..
PalaSa Marsa wrote:.Mislim, ako nisamo nesto probali a pri tom' tvrdimo da to nije prava stvar, da je to lupanje prazne slame...
To su naša vlastita iskustva. Što ne znači da ce iskustva drugih biti identična. Osim toga, jedno ili dva iskustva ne čine pravilo. Samo je pitanje koliko mi, nakon što se "opečemo", postajemo zatvoreni za ostala.
I treba paziti da se ne padne u zamku onog - nije "upalilo" meni, dakle to općenito "ne pali". Ili, još gore, upasti u zamku osude drugih zbog pothvata koji nama nisu uspjeli.
Samo to
To su naša vlastita iskustva. Što ne znači da ce iskustva drugih biti identična. Osim toga, jedno ili dva iskustva ne čine pravilo. Samo je pitanje koliko mi, nakon što se "opečemo", postajemo zatvoreni za ostala.
I treba paziti da se ne padne u zamku onog - nije "upalilo" meni, dakle to općenito "ne pali". Ili, još gore, upasti u zamku osude drugih zbog pothvata koji nama nisu uspjeli.
Samo to
aida05 wrote:Jok ja.Nisam ja bezveze ,zar si me tako vidio?Sad cu da placem 10 dana i nigdje da ne izlazim
Rekao sam bez veze a ne bezveze
Ja kontala bezveze Hoce jezik pravo
A jeste pocelo vrtoglavo ,rekoh ti kako se i zavrsilo.I ne kazem ja da je moje iskustvo mjerilo svih veza preko interneta,ja jednostavno kazem da su JAKO RIJETKI koji bih upoznala ovim putem,mora imati bas nesto posebno sta ce me privuci....A jednostavno mi je draze da nekoga sretnem na nekom drugom mjestu i popricam s njim face to face poslije prvog pogleda a ne prvi pogled poslije ispricanih prica.....I da,obicno sve te osobe(koje sam upoznala ovim putem)-ne mislim kao veze nego kao "prijatelje"pokazale su da se iza racunara kriju sasvim drugaciji ljudi nego sto su ovdje!
Opet kazem,to je samo moje misljenje i moje iskustvo,i ni u kom slucaju ne kazem da je ispravno ali je moje!!!
aida05 wrote:Jok ja.Nisam ja bezveze ,zar si me tako vidio?Sad cu da placem 10 dana i nigdje da ne izlazim
Rekao sam bez veze a ne bezveze
Ja kontala bezveze Hoce jezik pravo
A jeste pocelo vrtoglavo ,rekoh ti kako se i zavrsilo.I ne kazem ja da je moje iskustvo mjerilo svih veza preko interneta,ja jednostavno kazem da su JAKO RIJETKI koji bih upoznala ovim putem,mora imati bas nesto posebno sta ce me privuci....A jednostavno mi je draze da nekoga sretnem na nekom drugom mjestu i popricam s njim face to face poslije prvog pogleda a ne prvi pogled poslije ispricanih prica.....I da,obicno sve te osobe(koje sam upoznala ovim putem)-ne mislim kao veze nego kao "prijatelje"pokazale su da se iza racunara kriju sasvim drugaciji ljudi nego sto su ovdje!
Opet kazem,to je samo moje misljenje i moje iskustvo,i ni u kom slucaju ne kazem da je ispravno ali je moje!!!