Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mamica papucarka wrote:
heh
To cu ostavit za sutra Sad odoh spavat
A mislim da je vrijeme i da nam Arslan isprica ono njegovo pendzeranje Samo, ne znam koji su prozori bili
varas se moj dobri black. bili su stari prozori, velike bosanske kuce u preljubovicima, romanijska ravan! bila je zima, mraz, pun mjesec.. mislim da smo bilo kod nekog na "pilavu".. ih, gdje ode pusta mladost...
Arslan wrote:varas se moj dobri black. bili su stari prozori, velike bosanske kuce u preljubovicima, romanijska ravan! bila je zima, mraz, pun mjesec.. mislim da smo bilo kod nekog na "pilavu".. ih, gdje ode pusta mladost...
a fakat su bila plaha doba, nije covjek bez dove i tetejca izlazio napolje.. gusta romanijska suma.. lavez lovackih pasa.. nakon deset sati u noci, vas bi se svijetla pogasila, selo bi utonulo u san.. i najednom pjesma, momci su krenuli na pendzeranje.. nekome ce hajra dunju pokloniti, dugo ju je cuvala na kredencu, bas za te noci..
Arslan wrote:varas se moj dobri black. bili su stari prozori, velike bosanske kuce u preljubovicima, romanijska ravan! bila je zima, mraz, pun mjesec.. mislim da smo bilo kod nekog na "pilavu".. ih, gdje ode pusta mladost...
on topic, za jednu sam mislila da je out of this world... ALI ispostavilo se da su za stvarni i onaj internet svijet - isti zakoni kad je u pitanju moj zivot
Arslan wrote:
nekome ce hajra dunju pokloniti, dugo ju je cuvala na kredencu, bas za te noci..
a sta dunja dodje hajri ? sestra?
ponekad sestra, ponekad mozda jedini prijatelj koji ce shvatiti njenu pozudu, dunja je jedina koja poznaje sve hajrine tajne.. bas ta je dunja mirisala, isto kao hajrine grudi.. ali sta da ti pricam, i sam znas kako dunje mirisu..
Bea_Trix wrote:on topic, za jednu sam mislila da je out of this world... ALI ispostavilo se da su za stvarni i onaj internet svijet - isti zakoni kad je u pitanju moj zivot