Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ne znam bas sto se kaze "velike" ljubavi, ali valjda su vece od onih prosjecnih....istorija, literatura, filmovi, svijet poznatih, nestvarne price "obicnih" ljudi koje smo culi....koja je ljubavna prica na vas ostavila najvise dojma i zasto? kad biste mogli prozivjeti bilo koju ljubavnu pricu, bilo koji ljubavni odnos koji biste izabrali?
Last edited by anais_nin on 13/04/2006 12:50, edited 1 time in total.
zasto, pa zbog savresenog kraja istih tj njihove vjecnosti nevezane sa ficickom bliskoscu glavnih aktera. zato sto su glavne akterke tako reci nosacice ljubavnih teza u obje price zene, koje su ekstremno razlicite, ali ipak jednako jako vole, iako jednako jako nisu u stanju da se prakticno nose sa istom. Zato se tako i ponasaju.
To je sto se tice filma, vise ih ne prave kao nekad, ovo moderno prikazvianje mi je previse povrsno.
eto, doso iz kluba i reko samo da se javim i sada odo
You know what's wrong with you, Miss Whoever-You-Are? You're chicken. You're afraid to stick out your chin and say, 'Okay, life's a fact.' People DO fall in love. People do belong to each other. Because that's the only chance anybody's got for real happiness. You call yourself a free spirit, a wild thing, yet you're terrified that somebody's gonna put you in a cage. Well, baby, you're already in a cage and you built it yourself. And it's not bound on the east by Somali Land or on the west by Tulip, Texas. It's everywhere you go. Because no matter where you run, you're always going to end up running into yourself.]]
zasto, pa zbog savresenog kraja istih tj njihove vjecnosti nevezane sa ficickom bliskoscu glavnih aktera. zato sto su glavne akterke tako reci nosacice ljubavnih teza u obje price zene, koje su ekstremno razlicite, ali ipak jednako jako vole, iako jednako jako nisu u stanju da se prakticno nose sa istom. Zato se tako i ponasaju.
To je sto se tice filma, vise ih ne prave kao nekad, ovo moderno prikazvianje mi je previse povrsno.
eto, doso iz kluba i reko samo da se javim i sada odo
tigris wrote:jaap moze i ova kombinacija sa bradom
koja je tvoja prica a?
aha sad kontam ti zelis da si angelina i da isprobas ulogu "druge" zene?
uh meni je jedna od najinteresantnijih ljubavnih prica ona u Leaving Las Vegas on alkoholicar koji se lagano ubija alkoholom, ona prostitutka, ljubav bez postavljanja uslova, nekako paralelni svijet...ali ne bih bas da je prezivim nemam afiniteta za prostituciju
Monter wrote:a jel vi to nazivatete VELIKE LJUBAVI samo zato sto su izmedju tih poznatih licnosti, sto ima neke veze sa filmom.
yebes to. toga je 80% farsa, reklama, i daj da na tome sto vise para dobijem. iako cast izuzecima!!
da im oduzmes ono sto imaju ubacis ih u jednu tu nasu kucu sa 200 maraka mjesecno i poslovima za 30 do 50 maraka po danu. pito bi ih ja kolika je velika ta ljubav
Aha... Onda bi zivjeli ko pravi golubici - jadan dan ona leti kroz prozor, a drugi dan on...
Salu na stranu, ja bih da budem u nekoj ljubavnoj prici sa happy endingom