burek_in_space wrote:Eh kad bi znala moja mima.*mima* wrote:Dje odose crveni i zeleni?
Nemoj nas ruzit
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
burek_in_space wrote:Eh kad bi znala moja mima.*mima* wrote:Dje odose crveni i zeleni?
malo je rec' da vas znam u dusuwewa wrote:solidarnost valjdaOfficer Crabtree wrote:Ne znam, muški, odakle vučete inspiraciju za odbranu veličine tuđeg kurca.
Officer Crabtree wrote:Ne znam, muški, odakle vučete inspiraciju za odbranu veličine tuđeg kurca.
Brkovi čina čude. Kaže šta me to škaklji jesul brkovi il rute, konta jesam li ga metno a ne osjeti, a onda kad ubaciš šta god dole - bude zadovoljna...Hoš da mi branimo tvoj?
Pfffffffwewa wrote: malo je rec' da vas znam u dusu![]()
![]()
ma nek je ona makar sita, a i ovce na brojunellington wrote:Takva se najede od gledanja kesice smokijaBluemore wrote:ali ona moze biti gleda gladnim ocima pa izgleda ko 15, 16, 20+ sta ja znam...
burek_in_space wrote:Pfffffffwewa wrote: malo je rec' da vas znam u dusu![]()
![]()
![]()
I onda čoban utjera ovce u tor...Bluemore wrote:ma nek je ona makar sita, a i ovce na brojunellington wrote:Takva se najede od gledanja kesice smokijaBluemore wrote:ali ona moze biti gleda gladnim ocima pa izgleda ko 15, 16, 20+ sta ja znam...
burek_in_space wrote:Kakva tishina na ovom dijelu foruma, a bash je krenulo fino.![]()
Ko neki problem napuniti 16 cenata.*mima* wrote: Ma pun nam k....
burek_in_space wrote:Ko neki problem napuniti 16 cenata.*mima* wrote: Ma pun nam k....![]()
Imam problem mima, pomozi mi - ima me mashala, sav sam tvrd, i gor' i dol', mogu dugo, shta da radim?!*mima* wrote:
Nekom je i to problem.
burek pa tvrd... e kud ode ovaj svijet...burek_in_space wrote:Imam problem mima, pomozi mi - ima me mashala, sav sam tvrd, i gor' i dol', mogu dugo, shta da radim?!*mima* wrote:
Nekom je i to problem.
Omerovim_Koracima wrote:Posto vidim ima iskusnih dama ovdje,mozel me koja prosvjetlit,kolki je moj penis sa dvije sake i glavicem koji viri![]()
![]()
lijepo srocenoGospoda Ministarka wrote: 3. Pod dobrim i kvalitetnim reprezentativniom penisom smatram onaj od 16+, dobrog obima, i lijepe teksutre koze.
Gde si Lady, kako si?ladyblue18 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
sandra legendo pa djes ti.
![]()
Jel se ulovila jos koji put prazna gajba? Nisi odavno dosla da nam se pofalis.![]()
Pretpostavljam da "kratka šesnaestka" može biti dobra samo za "misionarenje". Nisam je nikad probala pa ne znam, ali mogu samo da zamislim kako izgleda seks od stojećki uz vrata sa takvim spravicama. Ovi nešto duži su baš simpa jer većina nas ne voli samo da leži kada vodimo ljubav (dakle i po stojećki dolazi u obzir), a može da se koristiti i kada se pokvari daljinski za TV.nellington wrote:Pa ako ti je manji od 16, nemaš šta s njim ni raditi nego pišati
Pa eto imala si i opet dzaba. Je l' ono bijese 22?Ma ajde, oće i Aleksandra svoje "mašala".
On je bio dobar (zapravo odličan) u seksu, ali samo u seksu. Taj ne može da vozi automobil ni dva metra a da ga ne slupa, a pored toga je bio i ladan kao frižider. Primera radi, meni rođendan, sredila sam šminku, slavim Osmi mart, neki drugi praznik, nebitno... On to uopšte i ne primeti, i pita me jesam li videla njegovog drugara koji mu je dužan lovu.statix wrote:Pa eto imala si i opet dzaba. Je l' ono bijese 22?
Sandra D. wrote:On je bio dobar (zapravo odličan) u seksu, ali samo u seksu. Taj ne može da vozi automobil ni dva metra a da ga ne slupa, a pored toga je bio i ladan kao frižider. Primera radi, meni rođendan, sredila sam šminku, slavim Osmi mart, neki drugi praznik, nebitno... On to uopšte i ne primeti, i pita me jesam li videla njegovog drugara koji mu je dužan lovu.statix wrote:Pa eto imala si i opet dzaba. Je l' ono bijese 22?