Velicina

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
momak24

#1 Velicina

Post by momak24 »

zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja

poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
apreusi

#2 Re: Velicina

Post by apreusi »

momak24 wrote:zelio bi da se djevojke izjasne o ovoj temi i molio bi za ozbiljnu diskusiju i licna razmisljanja

poznato je da kod muskaraca varira velicina penisa koja je individualna od osobe do osobe. tako imamo razne profile penisa. zanima me kako zene gledaju na veclinu penisa kod partnera i da li bi uticalo na vezu ukoliko vas partner ima nesto manji penis. ja imam 24 godine i penis 13 cm. molio bi za ozbiljnu diskusiju i razmisljanja , iskustva djevojaka i koliko im je velicina penisa bitna kod partnera. hvala
Znas li ti sa njim baratati
momak24

#3 Re: Velicina

Post by momak24 »

htio bi razmisljanja djevojaka a ne postavljanje pitanja koja ce temu odvesti u pogresnom pravcu.
vendetta87

#4 Re: Velicina

Post by vendetta87 »

Da ja tebe brate nešto iskreno pitam.
Šta ti bi pa da otvoriš ovu temu sa podacima o svojoj, ličnoj "veličini"? Jesi fakat mislio da neće biti pod***avanja?
momak24

#5 Re: Velicina

Post by momak24 »

otvorio sam temu jer zelim znati kakva su razmisljanja djevojaka kada je u pitanju velicina penisa i koliko im je vazno to u vezu. normalno je da nisam zadovoljan velicinom svog penisa ali to je bogom dato. eto ako hocete da diskutujemo ozbiljno na ovu temu ok ako cete se zezati neka se tema zakljuca
Dont Forget

#6 Re: Velicina

Post by Dont Forget »

Nisam djevojka, ali ako ti smijem neki savjet dati, onda bi rekao da sto prije prihvatis sebe kakav jesi znaci cijelo tvoje tjelo i da pocnes zivjeti svoj zivot punom parom.

Inace ako covjek pocne previse razmisljati o svom tjelu i sta je dobro i nije dobro, vrlo lahko moze nabiti sebi kompleks manje vrijednosti, a tog kompleksa je se vrlo tesko posle rijesiti.
momak24

#7 Re: Velicina

Post by momak24 »

ja bi vas zamolio da normalno pricate bez uvreda i slicnih stvari koje bi dovele do zatvaranja teme
cupkica

#8 Re: Velicina

Post by cupkica »

Evo da ti ja udijelim jedan koristan savjet....necu sad reci da nije bitna velicina ali nije presudna bar meni,bitna je tehnika :D ili sto bi rekao @apreusi da znas baratati....eto toliko od mene :D
momak24

#9 Re: Velicina

Post by momak24 »

cupkica wrote:Evo da ti ja udijelim jedan koristan savjet....necu sad reci da nije bitna velicina ali nije presudna bar meni,bitna je tehnika :D ili sto bi rekao @apreusi da znas baratati....eto toliko od mene :D

hvala na diskusiji . ma vidite , ja znam da ima mnogo ljudi sa slicnim problemom sa cak i manjim penisima. koliko sam saznao vecina ljudi sa da kazem nesto manjim penisom cuti o tome , stidi se i slicno . neki nabace kompleks i razmisljaju o tome i slicno ali zelim da vidim kako ljudi razmisljaju o tome sta da naletite na takvog partnera. a normalno je furate sa osobom a ne gledate je u gace da se tako izrazim , vec tek poslije nekog perioda vodicete ljubav i kakva bi bila vasa reakcija kada vidite da je njegov penis nesto manji
cupkica

#10 Re: Velicina

Post by cupkica »

Mozda ovaka :shock: :? :run: :lol: :lol: :lol: :lol: (sala)

Kad nadjes pravu osobu koja ce cijeniti tvoje druge kvalitete kojih,sigurna sam,imas na pretek,sve ce ti biti puno lakse i ljepse....joj mene sto sam se pofinila :D
plejka2

#11 Re: Velicina

Post by plejka2 »

cupkica wrote:Mozda ovaka :shock: :? :run: :lol: :lol: :lol: :lol: (sala)

Kad nadjes pravu osobu koja ce cijeniti tvoje druge kvalitete kojih,sigurna sam,imas na pretek,sve ce ti biti puno lakse i ljepse....joj mene sto sam se pofinila :D
Ovo je sasvim normalno i realno razmisljanje.U zivotu se ne trebas nicega sramiti sto je od boga dato a kamo li komplex nabijat.Veci su komplexasi ti sto ganjaju te velicine i ismijavaju druge. :D
Opusteno razabu... :)
cupkica

#12 Re: Velicina

Post by cupkica »

Mozda ce zvucati kliseizirano ali samo budi ono sto jesi,bez laznih pretvaranja i lazi,vjeruj mi prije ce zavoljeti tvoje mane(slucaj kod mene) nego vrline :D
Ljubicasta27

#13 Re: Velicina

Post by Ljubicasta27 »

Normalnim djevojkama je puno bitnije sta ti imas u glavi i kakva si osoba...a velicina manje vise, veci je problem ako imas komplekse u glavi pa ih lijecis na drugima (govorim opcenito, ne mislim na tebe konkretno)...

Zato glavu gore, cinis se jako fina osoba a kad naleti vrijedna osoba, nece joj biti ni najmanje bitno je li 13 ili 20 cm :wink:
momak24

#14 Re: Velicina

Post by momak24 »

hvala vam sto pricate o tome sasvim normalno a ne da ova tema predje u zajebanciju
vendetta87

#15 Re: Velicina

Post by vendetta87 »

Ma bitno je, jašta neg' je bitno.Pusti ove šatro "fine" što se pozivaju na dobrotu duše.

Fol nije bitno.Jah....
Ljubicasta27

#16 Re: Velicina

Post by Ljubicasta27 »

vendetta87 wrote:Ma bitno je, jašta neg' je bitno.Pusti ove šatro "fine" što se pozivaju na dobrotu duše.

Fol nije bitno.Jah....
Bitan je mozak i sarm dragi moj :)

Ako toga nema, ma da je crnac nije to to vjeruj :-D
Irelevantan

#17 Re: Velicina

Post by Irelevantan »

Da si ti meni živ i zdrav ti imaš normalan - prosječan penis...i rijetko se koji tvoj komšija penje iznad 16 ...

Ono što cure možda znaju a možda ne da je bitnija debljina ili ti ga opseg... :!:

A opet sve to nije bitno ... najbitnija je jedna sasvim druga stvar... najbitnije je koliko te ona želi ...ako se ona loži na tebe i ako te želi...prijatelju..uspjeh je zagarantovan...

Pozzz i savjet ..ne zamaraj se dužinama..nego idi i g.uzi :wink:
Strpljiva

#18 Re: Velicina

Post by Strpljiva »

@Irelevantan Što bolan uze taj nick? Ne shvatamo te ozbiljno :)
Irelevantan

#19 Re: Velicina

Post by Irelevantan »

@ Strpljiva

Pa to je samo nick....znaš kako je Klint Istvud rekao "mišljenje je kao šu.pak..svak ga ima"..

tako da je svo ovo naše palamuđenje...kad se podvede pod ovu izreku...jbg
Strpljiva

#20 Re: Velicina

Post by Strpljiva »

Ma ne pravdaj se :) Fino si ono rekao, zato te pitah :wink:
dr.Gonzo

#21 Re: Velicina

Post by dr.Gonzo »

Trebas biti tu kad te partnerica zatreba, po potrebi jak ili njezan, tehnicar, ili momak pun razumjevanja i paznje.

I da ti nije ispot 17. :mrgreen:
Aquatic B

#22 Re: Velicina

Post by Aquatic B »

cupkica wrote:

:shock: Dje to danas naci pitam se,mora da su endemicni :D

Danas, desetak godina nakon srednje, tvrde kako je tehnika najbitnija. :D
Iskustvo, šta li!? :)
cupkica

#23 Re: Velicina

Post by cupkica »

Aquatic B wrote:
cupkica wrote:

:shock: Dje to danas naci pitam se,mora da su endemicni :D

Danas, desetak godina nakon srednje, tvrde kako je tehnika najbitnija. :D
Iskustvo, šta li!? :)
:thumbup: Upravo o tome cijelo vrijeme palamudim,a mene cupkicu :D niko ne haviza....
cupkica

#24 Re: Velicina

Post by cupkica »

kokuz_sa wrote: pa nisam..ja sam po prirodi negativan..nesto kao dr.Hoouse..zato se na mene i pale sve medicineks seke i doktorice
:D :D (i sto imam velikog inzinjera..uh jesam skroman :D :D )
Da ti cupkica nesto kaze,dzaba ti sve to kad nisi horan :D
*mima*

#25 Re: Velicina

Post by *mima* »

Aquatic B wrote:
*mima* wrote:Nemojte se zezat.......tema je jaaaako tuzna........cuj 13 cm........Image
Ček? Nemam prijateljicu s nadimkom Mima.. hmm.. :D

Nemam ni ja.
Locked