Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
merlin246

#851 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Ramzess Veliki wrote:Ja u Merlinkinom postu ne vidim nikakvu umisljenost.
Ma ja u biti opce nisam umisljena niti malo :hm:
Zao mi je samo za ovo sto sam napisala za zene u godinama.
merlin246

#852 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

CPT wrote:boldujem....

U tim godinama si zeljan zivota, avantura nekih zabavnih momaka a ne likova koji se ponasaju ko da su ti tata.

Ono kad ocekujes da ti sve vrti oko tebe i da je neko duzan da te "zabavi". Da je njihov zivot tudja briga. A kad prodju godine "avantura" onda bi ista osoba trebala da bude odlican "tata" i sve ostalo. Jer eto, ona to ocekuje.

How yes no.
Sjecas li se ti svojih 20-ih?
Bas se pitam sta ti je tada bilo u glavi.. :hm:
Sigurno brak, ozbiljan zivot, samo posao i porodica :mrgreen:
merlin246

#853 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Image

:curica:
CPT

#854 Re: Vasi Uslovi

Post by CPT »

merlin246 wrote:Image

:curica:
Image

"... jednom se zivi...." ZID "nema ozbiljnih muskaraca"

macke ;)
Ludzak

#855 Re: Vasi Uslovi

Post by Ludzak »

A oni koji se obrazuju i koji nemaju vremena za zabavu od posla? Oni su manje vrijedni od frajerčina koji se svakodnevno zabavljaju i koji svakodnevno ispijaju kafe?

Ne može svaki muškarac biti za zabave.
Boemica

#856 Re: Vasi Uslovi

Post by Boemica »

Ludzak wrote:A oni koji se obrazuju i koji nemaju vremena za zabavu od posla? Oni su manje vrijedni od frajerčina koji se svakodnevno zabavljaju i koji svakodnevno ispijaju kafe?

Radim, studiram, vodim racuna o bolesnom tati, volontiram u narodnoj kuhinji i imam vremena da sjednem na kafu sa nekim, ismijem se, ispricam.

Citajte malo, djevojka je rekla da bude zabavan. Sto se moze postici humorom, opustenoscu, neopterecenoscu.

:roll:
merlin246

#857 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Ludzak wrote:A oni koji se obrazuju i koji nemaju vremena za zabavu od posla? Oni su manje vrijedni od frajerčina koji se svakodnevno zabavljaju i koji svakodnevno ispijaju kafe?

Sad ispade da ja zelim muskarce samo za zabavu i da ih gledam kao potrosnu robu. :facepalm:
Ramzess Veliki

#858 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

merlin246 wrote:
Ramzess Veliki wrote:Ja u Merlinkinom postu ne vidim nikakvu umisljenost.
Ma ja u biti opce nisam umisljena niti malo :hm:
Zao mi je samo za ovo sto sam napisala za zene u godinama.
Desi se da se iznerviramo radi necega ... :thumbup:
Ramzess Veliki

#859 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

merlin246 wrote:

Sad ispade da ja zelim muskarce samo za zabavu i da ih gledam kao potrosnu robu. :facepalm:
Meni ne smeta ako me neko gleda kao potrosnu robu dok to nije poslodavac. :D

Ne znam na sta se Ludi zali ... kafa se mora piti svakodnevno. Ujutru jedna prije posla i jedna tokom pauze.
merlin246

#860 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Da razjasnim :mrgreen:

Postoje ljudi s razlicitim karakterima.
Nekome je uzivancija cijeli dan biti ispred tv-a, a netko voli ljude, druzenje, izlaske.
Netko zavrsi fakultet i ocekuje sve ce mu pasti s neba jer eto "uspio je u zivotu, dobio diplomu", a netko nema ni srednju skolu, pa postigne veci uspjeh u zivotu nego ovaj sto ima dva fakulteta. Postoje ambiciozni i neambiciozni ljudi, drustveni i oni malo manje drustveni..Nekome odgovara monotonija, netko ne zeli monotoniju.

Htjela sam reci da mi se vise svidjaju muskarci koji su puni zivota, energije, koji imaju zelju da napreduju, da isprobavaju nove stvari, jednostavno muskarci koji vole zivot i ljude i koji znaju uzivati u sitnim trenutcima.

I naravno da se ne drze za maminu suknju, nego da se ponasaju u skladu sa svojim spolom. :mrgreen:

Ne mislim da su ovi drugi manje vrijedni, nego se meni ne svidjaju takvi i to je to.
merlin246

#861 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Ramzess Veliki wrote:
merlin246 wrote:

Meni ne smeta ako me neko gleda kao potrosnu robu dok to nije poslodavac. :D

Ne znam na sta se Ludi zali ... kafa se mora piti svakodnevno. Ujutru jedna prije posla i jedna tokom pauze.
Ma ne znam ni ja..
Njemu nesto izgleda nije sjeo moj kompliment da ima zenstvene usne. :hm:
sweet dreams

#862 Re: Vasi Uslovi

Post by sweet dreams »

.
Last edited by sweet dreams on 28/12/2019 13:30, edited 1 time in total.
Ramzess Veliki

#863 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

merlin246 wrote:Da razjasnim :mrgreen:

Nekome je uzivancija cijeli dan biti ispred tv-a, a netko voli ljude, druzenje, izlaske.
Netko zavrsi fakultet i ocekuje sve ce mu pasti s neba jer eto "uspio je u zivotu, dobio diplomu", a netko nema ni srednju skolu, pa postigne veci uspjeh u zivotu nego ovaj sto ima dva fakulteta. Postoje ambiciozni i neambiciozni ljudi, drustveni i oni malo manje drustveni..Nekome odgovara monotonija, netko ne zeli monotoniju.

Htjela sam reci da mi se vise svidjaju muskarci koji su puni zivota, energije, koji imaju zelju da napreduju, da isprobavaju nove stvari, jednostavno muskarci koji vole zivot i ljude i koji znaju uzivati u sitnim trenutcima.

I naravno da se ne drze za maminu suknju, nego da se ponasaju u skladu sa svojim spolom. :mrgreen:

Ne mislim da su ovi drugi manje vrijedni, nego se meni ne svidjaju takvi i to je to.
Ti si fina pa neces da kazes, ali ja nisam pa mogu ... jesu, manje su vrijedni i nimalo interesantni. Dosadni brate ... niko ne voli dosadne i osobe koje se uvijek zale.
merlin246

#864 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

Ramzess Veliki wrote:

Ti si fina pa neces da kazes, ali ja nisam pa mogu ... jesu, manje su vrijedni i nimalo interesantni. Dosadni brate ... niko ne voli dosadne i osobe koje se uvijek zale.
I stalno nesto gundjaju, prigovaraju..
Svatko im je kriv za sve ali oni nikada nisu u krivu.
I za svako rjesenje imaju problem. :lol:
Ramzess Veliki

#865 Re: Vasi Uslovi

Post by Ramzess Veliki »

merlin246 wrote:I za svako rjesenje imaju problem. :lol:
:zid: :zid: :zid: ... upravo tako ... ali postoji jednostavno rjesenje tog problema - uteknes da te ne smaraju. :D
merlin246

#866 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

sweet dreams wrote:Hajd nađi normalnog momka danas evo ti milion dolara. Pod tim mislim kultura, odgoj, vjera, ne visi u kladionici cijeli dan, ne psuje, iz fine familije i još mnogo toga. Čak ne mora ni bit nešto lijep, ali ni takvih nema. :sax:
Image
:lol:
SmokingMan

#867 Re: Vasi Uslovi

Post by SmokingMan »

To su neki moderni tendovi.
triconja

#868 Re: Vasi Uslovi

Post by triconja »

sweet dreams wrote:Hajd nađi normalnog momka danas evo ti milion dolara. Pod tim mislim kultura, odgoj, vjera, ne visi u kladionici cijeli dan, ne psuje, iz fine familije i još mnogo toga. Čak ne mora ni bit nešto lijep, ali ni takvih nema. :sax:
Lele, cuj vjera :lol: :lol: :lol: :lol:
triconja

#869 Re: Vasi Uslovi

Post by triconja »

Jestel se vi sto bi se udavale ikad zapitale sta biste vi donjele u taku neku zajednicu? :D
Boemica

#870 Re: Vasi Uslovi

Post by Boemica »

triconja wrote:Jestel se vi sto bi se udavale ikad zapitale sta biste vi donjele u taku neku zajednicu? :D
Da, mnogo toga. Neću se nikad udat jer ću teško naći nekoga ko ima ponudit isto što i ja. Ne dao Bog da tražim više.
merlin246

#871 Re: Vasi Uslovi

Post by merlin246 »

triconja wrote:Jestel se vi sto bi se udavale ikad zapitale sta biste vi donjele u taku neku zajednicu? :D
Jesmo. :mrgreen:
legenda reala

#872 Re: Vasi Uslovi

Post by legenda reala »

merlin246 wrote:
Jesmo. :mrgreen:
i :razz:
CPT

#873 Re: Vasi Uslovi

Post by CPT »

Vec u pocetku pravis gresku... Ljudi nisu tvoja staka in nemoj ocekivati da ce popunjavati tvoj zivot. To je tvoja stvar i tvoj problem.
Cak i da ti je neko sad "zabavan" ili da je ambiciozan ne znaci da ce biti i sutra. Ako si ti "ok" bice ok, ako ti nisi ok onda ce biti razvoda.
Mora plaho napredovati ali i biti na raspolaganju 24/7. Biti plaho drustven ali nema solo izlaza, itd, itd, itd.

Znam da je "in" ocekivati sve al hebiga... Nece moci. Bar kod ogromne vecine.
Boemica

#874 Re: Vasi Uslovi

Post by Boemica »

A što ste toliko ljuti i ogorčeni na žene?
Treba otvoriti temu: Share your stories, pa da onda muškarci pišu kako ih je koja rospija zajebala u životu i da su sad sve žene isti hladnokrvni manipulatori koji bi ti kožu s' leđa zgulili zarad svog ćejfa a ti fin, naivan, voliš i sve joj daješ :roll:
Ludzak

#875 Re: Vasi Uslovi

Post by Ludzak »

Lakše je normalnog muškarca nači nego normalnu curu.
A vi djevojke, vi inače ne ulazite u kladionice?
Post Reply