Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
todd_smith

#201 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

respo wrote:
Sunrise00 wrote:
Dioda wrote:
I opet...sve jebac do jebaca :-)
da prostis,

guze guze, pa promijene ruku :roll: :D :D
kapetan kuk ne smije promijeniti ruku :D
niti guzu brisati :lol:
McMoy

#202 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

Sunrise00 wrote:
Dioda wrote:
detroit-mercy wrote:Bolje je kad hoce popit, onda se lakse guze. Ovako se sa trijznim valja vazda natezat.
da prostis,

A šta sa onima kojima jedna ruka nije dosta, nego moraju sa obje...?? :razz: :roll: :mrgreen:
todd_smith

#203 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

McMoy wrote:
Sunrise00 wrote:
Dioda wrote:
da prostis,

A šta sa onima kojima jedna ruka nije dosta, nego moraju sa obje...?? :razz: :roll: :mrgreen:
pa dobro da ti kazem nekada mi to i nije problem :mrgreen: :lol: :lol:
cute poison

#204 Re: Vasi Uslovi

Post by cute poison »

Sunrise00 wrote:
Dioda wrote:
detroit-mercy wrote:Bolje je kad hoce popit, onda se lakse guze. Ovako se sa trijznim valja vazda natezat.
da prostis,

potpis :D sto ne mogu ovih na baterije j... :lol:
suspect_zero

#205 Re: Vasi Uslovi

Post by suspect_zero »

todd_smith wrote:
kao sto burek rece ne zelim sad neku djevicu ili neku potpunu nevinu djevojku..ali mislim da se podrazumijeva zasto si sa "fuficom" a zasto sa damom...

Čekaj ba, zar ima nepotpuna djevica???? :o :shock: ..............pa il' jes' il' nije :roll: :mrgreen:
zelenashica

#206 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

suspect_zero wrote:
todd_smith wrote:
kao sto burek rece ne zelim sad neku djevicu ili neku potpunu nevinu djevojku..ali mislim da se podrazumijeva zasto si sa "fuficom" a zasto sa damom...

Čekaj ba, zar ima nepotpuna djevica???? :o :shock: ..............pa il' jes' il' nije :roll: :mrgreen:
ima nepotpuna :razz: ...ja sam recimo djevica u horoskopu a onako nisam :D :oops:
JThomas

#207 Re: Vasi Uslovi

Post by JThomas »

jes', isto k'o biti malo trudna... :D :D
jedna

#208 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

todd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji :-) :-)

ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?

Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom.. :x :lol:

Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja" :lol:

Ne smije da pije i mora da poštuje sam sebe. Poželjno je da se ne da prije braka, ali ako bi me "zažvalio" prve noći - tu bi mu bio kraj. Mislim... iskoristila bih ja šansu, ali ništa ozbiljno. kod mene prolaze samo oni što me romantično ljube. Ne želim "načetu" robu :D
jedna

#209 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

Dioda wrote:
todd_smith wrote:ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?
Ne smije da kaze nesto ovakvo:
todd_smith wrote:Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja" :lol:
8-)

:thumbup: :thumbup: :thumbup: 8-)
JThomas

#210 Re: Vasi Uslovi

Post by JThomas »

ja bi iskoristila šansu, ali on ima da se ne da prije braka? :shock:

ovakvo razmišljanje je mnogo tipičnije za muškarce :lol:
Gile Šampion

#211 Re: Vasi Uslovi

Post by Gile Šampion »

A ko je to ona da bi mi postavljala neke uslove i zanovjetala,da budem te onakav,te ovakav...te hoće ovakvog...bla bla...

Hajde prvo da vidimo ko je ona,ko su joj roditelji,njeno ponasanje,njenu proslost,njeno poimanje zivota,pa cemo onda o meni da pricamo.

U svakom slucaju sam bolji od nje svake :-D Pa nije ona toliko dobra,ta nije mi je majka rodila :lol:
jedna

#212 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

Bond_JaneBond wrote:Mijenjamo uloge, sta's :D 8-) Prihvatam samo nevinog, naivnog i punog para :D dobra roda :D
Meni npr.nikad nisu bila jasna ni zanimljiva pridrzavanja pravila: nema zvaljenja/fatanja do, nema seksa prije nego sto prodje barem pola godine...Bjazi ba, s kim ti nije ceif zazvalit se, nemas sta traziti ni mjesec dana a kamoli po' godine, isto i za seks-ako djelujete jedno na drugo k'o mokre carape-kakvo cekanje pola godine-cemu to...Mozda da mi omrzne jos vise :) ...
muahahahahaha...mnogi ne prepoznaše ironiju u mojim riječima. čuj ona drži do sebe ako se romantično ljubi, a ne da se žvali. cijenjenog posatvljača teme molim da nam da definiciju "žvaljenja" i "romantičnog ljubljenja".
todd_smith

#213 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

JThomas wrote:ja bi iskoristila šansu, ali on ima da se ne da prije braka? :shock:

ja nisam zelio nista da joj kazem za svaki slucaj, sad si ti fasov`o :D
zelenashica

#214 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

jedna wrote:
Bond_JaneBond wrote:Mijenjamo uloge, sta's :D 8-) Prihvatam samo nevinog, naivnog i punog para :D dobra roda :D
Meni npr.nikad nisu bila jasna ni zanimljiva pridrzavanja pravila: nema zvaljenja/fatanja do, nema seksa prije nego sto prodje barem pola godine...Bjazi ba, s kim ti nije ceif zazvalit se, nemas sta traziti ni mjesec dana a kamoli po' godine, isto i za seks-ako djelujete jedno na drugo k'o mokre carape-kakvo cekanje pola godine-cemu to...Mozda da mi omrzne jos vise :) ...
muahahahahaha...mnogi ne prepoznaše ironiju u mojim riječima. čuj ona drži do sebe ako se romantično ljubi, a ne da se žvali. cijenjenog posatvljača teme molim da nam da definiciju "žvaljenja" i "romantičnog ljubljenja".
i ja molim za definiciju sexa :oops:
jedna

#215 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

todd_smith wrote:
JThomas wrote:ja bi iskoristila šansu, ali on ima da se ne da prije braka? :shock:

pa, kaži brate. svako valjda traži "priliku" spram sebe. ako se ti "ne daš" i hoćeš "čist" da uđeš u brak, onda - svaka čast (nešto ne vjerujem da bih ja bila s takvim) pa traži sebi istu. ali mi se činiš jako zelen kad se vodiš politikom "ona mi se dala, ja ću da je pofatam ali ništa zaozbiljno". ma ajte molim vas...
jedna

#216 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

zelenashica wrote:
jedna wrote:
Seks (od latinske reči sexus — pol), snošaj (lat: coitus) ili polni odnos označava čin između dvije ili više osoba u kojem dolazi do stimulacije polnog organa. Ova široka definicija polnog odnosa obuhvata vaginalno-penilni, oralni i analni seks. Eto!
zelenashica

#217 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

jedna wrote:
zelenashica wrote:
jedna wrote: muahahahahaha...mnogi ne prepoznaše ironiju u mojim riječima. čuj ona drži do sebe ako se romantično ljubi, a ne da se žvali. cijenjenog posatvljača teme molim da nam da definiciju "žvaljenja" i "romantičnog ljubljenja".
Seks (od latinske reči sexus — pol), snošaj (lat: coitus) ili polni odnos označava čin između dvije ili više osoba u kojem dolazi do stimulacije polnog organa. Ova široka definicija polnog odnosa obuhvata vaginalno-penilni, oralni i analni seks. Eto!
:shock: :? uuuuuuuuu nisam ja ovo znala.........

hvala :-D
todd_smith

#218 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

jedna wrote:
todd_smith wrote:

pa, kaži brate. svako valjda traži "priliku" spram sebe. ako se ti "ne daš" i hoćeš "čist" da uđeš u brak, onda - svaka čast (nešto ne vjerujem da bih ja bila s takvim) pa traži sebi istu. ali mi se činiš jako zelen kad se vodiš politikom "ona mi se dala, ja ću da je pofatam ali ništa zaozbiljno". ma ajte molim vas...
mislim da si pogresno shvatila..jt thomas je taj koji je fasov`o..ne ja :lol:

ontopic-

nisam rekao da sam ja "cist" ili da ona mora biti "cista"...ali ako djevojka nema postovanja za sebe zasto bih ga ja trebao imati za nju ??
jedna

#219 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

zelenashica wrote: uuuuuuuuu nisam ja ovo znala.........

hvala :-D
[/quote]

ja ti reko, a ti sad eto...gledaj i nedaj :mrgreen:
zelenashica

#220 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

jedna wrote:
dala sam ja davno.........samo nisam znala da je to to......... :roll:
jedna

#221 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

todd_smith wrote: ontopic-

nisam rekao da sam ja "cist" ili da ona mora biti "cista"...ali ako djevojka nema postovanja za sebe zasto bih ga ja trebao imati za nju ??
aha, a ti je pretpostavljam "iskušavaš" prve večeri kako bi znao ima li ona ili nem "poštovanja" prema sebi :roll:
ako nije tajna, koliko godina imaš?
jedna

#222 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

zelenashica wrote:
jedna wrote:
:lol: :lol: :lol: nadam se samo da si dovoljno dugo čekala, jer eto tako se dokazuje "obraz". ja tek to nisam znala. zato, od sad, pamet u glavu i nema žvaljenja
zelenashica

#223 Re: Vasi Uslovi

Post by zelenashica »

jedna wrote:
zelenashica wrote:
jedna wrote:
:lol: :lol: :lol: nadam se samo da si dovoljno dugo čekala, jer eto tako se dokazuje "obraz". ja tek to nisam znala. zato, od sad, pamet u glavu i nema žvaljenja
ama nikad nisam nosala ni kalendar ni vekericu.....pa nemam namjeru ni ubuduće :D
jedna

#224 Re: Vasi Uslovi

Post by jedna »

zelenashica wrote:ma nikad nisam nosala ni kalendar ni vekericu.....pa nemam namjeru ni ubuduće :D
to je zato što si bez obraza... baš kao i ja :lol:
todd_smith

#225 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

e jeste se nasle :D :lol: :lol:
Post Reply