todd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji
ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?
Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom..
Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja"

Tema ti je fantasticna, svaka cast.
Uslovi ili kriteriji ne postoje, to su gluposti. Mozemo mi svi pricati kako kod mene nema sanse ako je visok/nizak, ako voli alkohol, ako je lijen, neradnik... ali ako se zaljubimo u tog nekog, ako nam je stvarno stalo, ako nam se svidja, ona sve ono sto smo zamisljali pada u vodu. Sve mane te osobe postanu nevazne, svi oko nas vide nedostatke, a mi ne vidimo, zato se uslovima ne treba zamarati. Uz to, ako zelimi nekog s plavim ocima, uglavnom nadjemo nekog sa smedjim, ako zelimo visokog, naidjemo na niskog...dakle nema velike filozofije.
Ono sto zelim komentarisati iz ovog tvog post je ovaj zadnji dio. Kazes ..."iskoristio bih priliku...", pa kazes "...ali ako se da pofatati..." pa kako mozes pisati nesto ovako kad vrlo dobro znamo i ja i ti kakvi su muskarci, svi hocete (ili vecina) da "iskoristite priliku", a hocete postenu i "cijelu" za ozbiljnu vezu ili brak, sramota, svi oni koji ovako razmisljaju se trebaju sramiti. Pa i ta koju ces iskoristiti ce jednog dana biti necija djevojka ili supruga, nevjerovatno. Priznajem, ima djevojka koje su tako kako ti kazes "lake", ali ipak...neposteno je u svakom slucaju ovo sto si napisao.