Vasi Uslovi

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
rika

#176 Re: Vasi Uslovi

Post by rika »

Nadam se da mi necete zamjeriti sto prekidam ovako interesantnu diskusiju,ali evo jedan biser:
Na pitanje kakvog muskarca trazhi,jedna moja stara komsinica mi nedavno odgovara (njoj je 40+,nije se nikada udavala,solidan posao,stan itd.)
"akademski obrazovan,zgodan,sarmantan yada yada yada i onda last but not least..."
"Da ide redovno na teravije i zna plesati tango...."

:D :D :D
respo

#177 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

zelenashica wrote:čuj sad ko mene zvao kafu :roll: haj ne laži :D
nisam zvao rekoh samo sta propustas zovem te sada :D
respo

#178 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

Aura Perez wrote:
zvao je sve žene sa foruma :D kao i one sto im je nick srednji rod :D
ne zaboravi i toddsmitha :D
todd_smith

#179 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

respo wrote:
Aura Perez wrote:
zvao je sve žene sa foruma :D kao i one sto im je nick srednji rod :D
ne zaboravi i toddsmitha :D
:lol: :lol: :lol:

da,da drage dame i ja sam u istom camcu kao i vi :mrgreen:
respo

#180 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

od biraca ...
beautifullshinyb.

#181 Re: Vasi Uslovi

Post by beautifullshinyb. »

burek_in_space wrote:
bez_ideje wrote::shock:
ccc Burece-.....mislila sam na poslovnom planu :mrgreen:
Predlozhila bi mu da radi kao zhigolo?! :oops:

Bez zezanja, zamislite situaciju u kojoj upoznate momka, privlachi vas fizichki, a shto je josh vazhnije nema ni propuh u glavi, sharmantan je, duhovit, elokventan...ali recimo zidar je?! Da li biste probale s njim uopshte, ili biste svaku vrstu kontakta svele na chisto zadovoljavanje potreba, a mozhda i to ne biste uradile?! Zahvaljujem! :kravata:

naravno da ne bih.fakultet (najmanje petogodisnji) je osnovni preduvjet. :D
(suplje price, kako moze biti pametan i bez faksa, ostaviti po strani...) :skoljka:

ostali su: lijep, zgodan, iskren, posten, da ne sara previse :D
McMoy

#182 Re: Vasi Uslovi

Post by McMoy »

Sunrise00 wrote:
respo wrote:sunrise je sigurno visoka do 170 :)
sunrise je zensko, a mislila sam da ovdje govorimo o muskarcima :D

a sunrise ima jedva nekih 163 :roll: :D

A da nije ovakva situacija

Image

:mrgreen: :lol:

P.S. Za fakultet nisam siguran.
todd_smith

#183 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

McMoy wrote:
Sunrise00 wrote:
sunrise je zensko, a mislila sam da ovdje govorimo o muskarcima :D

a sunrise ima jedva nekih 163 :roll: :D

Image

podsjeti me na scenu iz jednog filma..seta momak sa vrlo visokom curom istom neko dobacuje sa strane: dayumn that is one tall bitch :lol:
Sunrise00

#184 Re: Vasi Uslovi

Post by Sunrise00 »

McMoy wrote:

Image

jest ovakva situacija, ako je on visok 30 cm :lol: :lol:
Sunrise00

#185 Re: Vasi Uslovi

Post by Sunrise00 »

Sa_dy wrote:
sad si mi nabio komlex da sam mala :)
ako ti je tako lako nabit kompleks, onda je to ozbiljan razlog za zabrinutost :D :D
kmirsad

#186 Re: Vasi Uslovi

Post by kmirsad »

u horizontali...koliko se ja sječam...visina nama nekog uicaja :-D
rednailed

#187 Re: Vasi Uslovi

Post by rednailed »

meni je uslov da frajer bude poguzija, ..ili ti ga pristojno receno gurman:)
todd_smith

#188 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

Aura Perez wrote:
rednailed wrote:meni je uslov da frajer bude poguzija, ..ili ti ga pristojno receno gurman:)
ja ne znam sta mi je gore, kad je gurman il kad nije. kad nije, ja se osjecam ko kreten sto samo na hranu mislim hahah, a kad jeste obavezno se i ja udebljam jer mi je milina jesti s nekim ko uziva u hrani jednako kao i ja :D
mes`cini da ces i ti poceti slikati buhtlice :P :mrgreen: :lol:
rednailed

#189 Re: Vasi Uslovi

Post by rednailed »

Aura Perez wrote:
rednailed wrote:meni je uslov da frajer bude poguzija, ..ili ti ga pristojno receno gurman:)
ja ne znam sta mi je gore, kad je gurman il kad nije. kad nije, ja se osjecam ko kreten sto samo na hranu mislim hahah, a kad jeste obavezno se i ja udebljam jer mi je milina jesti s nekim ko uziva u hrani jednako kao i ja :D
sama sam ti takva:) ...
Bellica

#190 Re: Vasi Uslovi

Post by Bellica »

todd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji :-) :-)

ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?

Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom.. :x :lol:

Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja" :lol:
Tema ti je fantasticna, svaka cast.

Uslovi ili kriteriji ne postoje, to su gluposti. Mozemo mi svi pricati kako kod mene nema sanse ako je visok/nizak, ako voli alkohol, ako je lijen, neradnik... ali ako se zaljubimo u tog nekog, ako nam je stvarno stalo, ako nam se svidja, ona sve ono sto smo zamisljali pada u vodu. Sve mane te osobe postanu nevazne, svi oko nas vide nedostatke, a mi ne vidimo, zato se uslovima ne treba zamarati. Uz to, ako zelimi nekog s plavim ocima, uglavnom nadjemo nekog sa smedjim, ako zelimo visokog, naidjemo na niskog...dakle nema velike filozofije.
Ono sto zelim komentarisati iz ovog tvog post je ovaj zadnji dio. Kazes ..."iskoristio bih priliku...", pa kazes "...ali ako se da pofatati..." pa kako mozes pisati nesto ovako kad vrlo dobro znamo i ja i ti kakvi su muskarci, svi hocete (ili vecina) da "iskoristite priliku", a hocete postenu i "cijelu" za ozbiljnu vezu ili brak, sramota, svi oni koji ovako razmisljaju se trebaju sramiti. Pa i ta koju ces iskoristiti ce jednog dana biti necija djevojka ili supruga, nevjerovatno. Priznajem, ima djevojka koje su tako kako ti kazes "lake", ali ipak...neposteno je u svakom slucaju ovo sto si napisao.
todd_smith

#191 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

@bellica prve stvari prvo znam da je sarkazam ali hvala na komplimentu...ontopic...da,naravno da ce ona biti necija zena/djevojka nekada ali znam da nece biti moja, zato me oko toga ne "grize savjest"...
Bellica

#192 Re: Vasi Uslovi

Post by Bellica »

todd_smith wrote:@bellica prve stvari prvo znam da je sarkazam ali hvala na komplimentu...ontopic...da,naravno da ce ona biti necija zena/djevojka nekada ali znam da nece biti moja, zato me oko toga ne "grize savjest"...
NIje sarkazam niti ironija niti bilo sta drugo. Tema jeste dobra, uvijek kazem ono sto mislim, zanimljivo je raspravljati o ovim uslovima narocito je dobro za one koji se upoznaju na forumu. A ti zelis neku postenu, koja se cuva i koja se ne da dohvatiti ili kako se to vec kaze. A uz to, iskoristit ces svaku s kojom ti se ukaze prilika? Lijepo, nemam rijeci.
detroit-mercy

#193 Re: Vasi Uslovi

Post by detroit-mercy »

todd_smith wrote:Kada svi pricamo o savrsenim/om momkom/djevojci svi se mozemo sloziti da savrseno ne postoji :-) :-)

ali kada zelite ili razmisljate da stupite u vezu sa osobom..sta ta osoba ne smije/ne treba da ima/radi da bi bila sa vama?

Sto se mene tice kod djevojaka ne podnosim alkohol, to je prva stvar koju gledam.Cak da se zaljubim do usiju u djevojku, ako ona konzumira alkohol, ne bitno koja kolicina, ne mogu biti sa njom.. :x :lol:

Takodjer gledam koliko djevojka postuje samu sebe...sad ne mislim ono ako ima stav "nista prije braka" ali ako se da "pofatati" odmah na prvom spoju nema tu za mene nista, mislim iskoristio bih priliku ali za nesto ozbiljnije sa takvom djevojkom za mene nema nista. Sad to ne mora znaciti da ako bude poljubac prvi put da odmah ja mislim da je ona sad neka fufica,jer ima razlike izmedju romanticnog poljubca i "zvaljenja" :lol:
Bolje je kad hoce popit, onda se lakse guze. Ovako se sa trijznim valja vazda natezat.
rosegirl

#194 Re: Vasi Uslovi

Post by rosegirl »

Bellica wrote:
todd_smith wrote:@bellica prve stvari prvo znam da je sarkazam ali hvala na komplimentu...ontopic...da,naravno da ce ona biti necija zena/djevojka nekada ali znam da nece biti moja, zato me oko toga ne "grize savjest"...
NIje sarkazam niti ironija niti bilo sta drugo. Tema jeste dobra, uvijek kazem ono sto mislim, zanimljivo je raspravljati o ovim uslovima narocito je dobro za one koji se upoznaju na forumu. A ti zelis neku postenu, koja se cuva i koja se ne da dohvatiti ili kako se to vec kaze. A uz to, iskoristit ces svaku s kojom ti se ukaze prilika? Lijepo, nemam rijeci.
za mene su tipovi koji 'iskoristavaju priliku' isti kao i one koje su iskoristili, i takvi u mom zivotu ne postoje.
todd_smith

#195 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

lol ispade ja neki sovinista sada ovdje koji samo iskoristava djevojke :lol: :lol:
burek_in_space

#196 Re: Vasi Uslovi

Post by burek_in_space »

Bellica wrote: Tema ti je fantasticna, svaka cast.

Uslovi ili kriteriji ne postoje, to su gluposti. Mozemo mi svi pricati kako kod mene nema sanse ako je visok/nizak, ako voli alkohol, ako je lijen, neradnik... ali ako se zaljubimo u tog nekog, ako nam je stvarno stalo, ako nam se svidja, ona sve ono sto smo zamisljali pada u vodu. Sve mane te osobe postanu nevazne, svi oko nas vide nedostatke, a mi ne vidimo, zato se uslovima ne treba zamarati. Uz to, ako zelimi nekog s plavim ocima, uglavnom nadjemo nekog sa smedjim, ako zelimo visokog, naidjemo na niskog...dakle nema velike filozofije.
Ono sto zelim komentarisati iz ovog tvog post je ovaj zadnji dio. Kazes ..."iskoristio bih priliku...", pa kazes "...ali ako se da pofatati..." pa kako mozes pisati nesto ovako kad vrlo dobro znamo i ja i ti kakvi su muskarci, svi hocete (ili vecina) da "iskoristite priliku", a hocete postenu i "cijelu" za ozbiljnu vezu ili brak, sramota, svi oni koji ovako razmisljaju se trebaju sramiti. Pa i ta koju ces iskoristiti ce jednog dana biti necija djevojka ili supruga, nevjerovatno. Priznajem, ima djevojka koje su tako kako ti kazes "lake", ali ipak...neposteno je u svakom slucaju ovo sto si napisao.
Necu "cijelu" shta god to znachilo.
Sve zhene su kurve, ili vecina njih.
Kako ovo zvuchi Bellice?!
todd_smith

#197 Re: Vasi Uslovi

Post by todd_smith »

burek_in_space wrote:
Bellica wrote: Tema ti je fantasticna, svaka cast.

Necu "cijelu" shta god to znachilo.
Sve zhene su kurve, ili vecina njih.
Kako ovo zvuchi Bellice?!
malo provokantan dio posta ali pretpostavljam da znam sto :lol:

kao sto burek rece ne zelim sad neku djevicu ili neku potpunu nevinu djevojku..ali mislim da se podrazumijeva zasto si sa "fuficom" a zasto sa damom...
Dioda

#198 Re: Vasi Uslovi

Post by Dioda »

detroit-mercy wrote:Bolje je kad hoce popit, onda se lakse guze. Ovako se sa trijznim valja vazda natezat.
I opet...sve jebac do jebaca :-)
Sunrise00

#199 Re: Vasi Uslovi

Post by Sunrise00 »

Dioda wrote:
detroit-mercy wrote:Bolje je kad hoce popit, onda se lakse guze. Ovako se sa trijznim valja vazda natezat.
da prostis,

guze guze, pa promijene ruku :roll: :D :D
respo

#200 Re: Vasi Uslovi

Post by respo »

Sunrise00 wrote:
Dioda wrote:
da prostis,

guze guze, pa promijene ruku :roll: :D :D
kapetan kuk ne smije promijeniti ruku :D
Post Reply