Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
shillen

#176 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shillen »

MedenoSrce wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Boze, Tirkiz, meni ju je zao :cry: :D
Meni je nije žao čim izlazi u Vilu Park.
mozda je tirkiz to predlozio ? :mrgreen:
seln

#177 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Ja sam imao bukadar losih dejtova...najgore: kad me pusti do vrata (ONIH vrat), ono, bukvalno poljubim prag...
i onda se pocne folirati kako je fina cura i kako nije lahka...a ja vidio vise nego ginekolog.
Desilo mi se nekoliko puta.
Gospoda Ministarka

#178 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

MedenoSrce wrote:
Pa, sta je trebala, prije 5-6 god., dolaziti u Central u nabijati si komplekse? :lol: :lol: :D
drekalica28

#179 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by drekalica28 »

Ridjobrki wrote: :lol: :lol: :lol: :thumbup:

Fakat se i ja pitam koliki proštac trebaš biti i gdje i s kim trebaš odrastati da postaneš takav! :-) :-) :-)

Vjerujte da ja ovo čitam sa nevjericom... :shock:

Nisam ni ja vjerovala dok nisam i sama imala bliski susret sa vrstom mega-kreten. :roll:
hocunecu

#180 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by hocunecu »

male_okice wrote:
Tirkiz wrote:prije nekih 5-6 godina...zima...decembar, januar tako nekako ...uglavnom krene mene na mob s vremena na vrijeme prozivati neki broj... hajde jedno vrijeme ja to ignorisao...kontam neko se od jarana zahebava...kad jedan dan stize poruka kao...ja te prozivam a ti nista....odgovorim da te zafrkancije kod mene ne prolaze...kad za koji minut zove...javim se ja...fakat sa druge strane zenski glas...opet ja kontam zafrkancija ... a sve po necijem nagovoru...cura se lijepo predstavi... ona je ta i ta...bavi se time i time i zeljela bi da izadjemo na kafu...hajde po glasu skontam ja sta fali...dogovorimo se da se nadjemo ispred Vila park na Dolac malti...ali oet ja kontam neka zafrkancija...ali hajde kad je bal neka je maskembal...dojem ja nekih 20 minuta prije dogovrenog sastanka...i stacioniram se na drugom spratu i kroz prozor skeniram situaciju... cekam da vidim ko ce doci i sta ce se dogoditi...kad fakat u dogoveno vrijem pojavljuje se neka djevojka...onako na prvi pogled fina djevojka...barem po izgledu...sidjem ja dole lagano i pred djevojku...jesi li ti ta...kaze ona : Nisam. kontam koja sam budala...krenem dalje kad zvoni mob ... ona zove...izvinjava se ...malo ce kasniti...sad ja vise ne idem nigdje ja sad cekam nju pred vratima...kad kroz 5 minuta ide jedna ogromna, ali bas ogromna cura...ima u njoj 150 kg...sad ja nista ne reagujem ocekujem nesto slicno onoj koja je cekala...kad eto ti nje pred mene...i predstavlja se...ja sam ta....ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zemljo otvori se...sta sad da radim...hajde kontam mogu popit kafu kakva god da je...odemo gore u neki od onih kafica...sve skoro puno...jedva nekakv cosak nasli...ja samo boga molim da me neko ne vidi sa njom...jedva se ona uglavila u stolicu...gledam je i kontam hoce li se ona stolica pod njom razvaliti...pogledam okolo...cini mi se svi gledaju u nas...izdrzim ja tu kafu nekako...hajde razidjemo...svako na svoju stranu...kad sat vremena kasnije dolazi poruka...kao pise...eto bilo joj jako lijepo pa kad cemo see opet vidjeti...kontam kako je se sad rijesiti...hajde krenem ja sa nekom pricom kako imam puno uciti...spremati ispita itd ...ali ona ne odustaje...skontam ja drugu taktiku...kad ona bude trazila da se vidimo ja cu traziti da dojem kod nje u stam jer kao ona ima iznajmljen stan i sama zivi...kad stize odgovor...kao ona ne dovodi muskarce u stan....i bla bla bla...uglavnom nema nicega prije braka...a tu smo znaci ... elem narednih nekoliko dana ja sam potencirao na tome da ja nju ne gledam kao prijateljicu ali da necu da ima vezu u kojoj nece biti intimnih odnosa...ona nece i nece...uglavnom nikad se vise nismo vidjeli...ali narednih dvije godine svaki mjesec kad se poklopio datum tog naseg izlaska...ja sam dobijao poruke...kako joj je zao i kako broji jesece kolko bi mi bili u vezi da smo nastavili da se vidjamo....

a jednom sam izasao i sa curom sa elektrotehnike...e to je vec bio dozivljaj ... ali o tome drugi put :-D :-D :-D
ti si odbio curu samo zato sto je debela ali ona moze skinuti kile ali tvoj stav je vec nesto drugo.
mozes li ovo pojasniti
Ridjobrki

#181 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

seln wrote:Ja sam imao bukadar losih dejtova...najgore: kad me pusti do vrata (ONIH vrat), ono, bukvalno poljubim prag...
i onda se pocne folirati kako je fina cura i kako nije lahka...a ja vidio vise nego ginekolog.
A i to se pika? Oh, imao sam i ja onda toga... :lol: :lol: :lol:

Samo što ja u tom slučaju iskuliram "ooo, nemoj onda ni slučajno, stvarno sam kreten... kako sam mogao i pomisliti... jao, oprosti..." i ostavim nek se onda udara hrkljušom. :wink:
MedenoSrce

#182 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

Gospoda Ministarka wrote:
MedenoSrce wrote:
Pa, sta je trebala, prije 5-6 god., dolaziti u Central u nabijati si komplekse? :lol: :lol: :D
prije 5-6 godina mogla je i u Korner izlaziti
DrizzT wrote:
MedenoSrce wrote:
mozda je tirkiz to predlozio ? :mrgreen:
kako je krenula prica bit će da je i to vrlo vjerovatno :wink:
Tirkiz

#183 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

male_okice wrote:
ti si odbio curu samo zato sto je debela ali ona moze skinuti kile ali tvoj stav je vec nesto drugo.

a sta sam to po tvom misljenu trebao uraditi :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?
Ridjobrki

#184 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

Gospoda Ministarka wrote: Pa, sta je trebala, prije 5-6 god., dolaziti u Central u nabijati si komplekse? :lol: :lol: :D
Zeznuto joj je u takvom slučaju što joj je širinom dupeta izbor lokala sužen... Dolaze u obzir samo oni sa duplim krilima vrata. :D
seln

#185 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Ridjobrki wrote:
seln wrote:Ja sam imao bukadar losih dejtova...najgore: kad me pusti do vrata (ONIH vrat), ono, bukvalno poljubim prag...
A i to se pika? Oh, imao sam i ja onda toga... :lol: :lol: :lol:

Samo što ja u tom slučaju iskuliram "ooo, nemoj onda ni slučajno, stvarno sam kreten... kako sam mogao i pomisliti... jao, oprosti..." i ostavim nek se onda udara hrkljušom. :wink:
Jebi ga, ja sam nastavljao dok me ne bi marsnule i rekle da ne zele nikad vise da me vide. :roll:
Gospoda Ministarka

#186 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Gospoda Ministarka »

MedenoSrce wrote:prije 5-6 godina mogla je i u Korner izlaziti
Nisam iznosila misljenje gdje je prije 5-6 god. bilo fino mjesto za izaci, vec gdje su prije 5-6 god. bile atraktivne djevojke.
burek_in_space

#187 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

Nemam loshih iskustava bar ne na date-u.
Ali ovome uvijek oplachem :lol:

Ja maturant, velika faca :roll: i upoznam josh curu koja je godinu starija od mene, pa ispadam josh veci lafac u raji :D
Zaglavimo u tadashnjem Muppetu, cugali, plesali...razmijenili se brojevi, i naredni dan je ja zovem, a razgovor teche ovako (preskachem uvodno halo-halo cao-cao) :D

Ona: Ko je?
Ja: nije valjda da se ne sjecash s kim si sinoc bila?! prvi facepalm :-)
Ona: A s kim sam to bila?!
Ja: Ne sjecash se od alkohola koji smo popili?! drugi facepalm
Ona: Ja ne pijem!
Ja: Garant ti se vrti josh u glavi od plesa
Ona: Kakvog plesa?
Ja: Ne zezaj me da se ne sjecash kako smo pripijeni jedno uz drugo dugo plesali? (ne sjecam se stvarno da sam tada konzumirao narkotike :-? )
Ona: Sine dragi, ovdje ...... tetka :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#188 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

Tirkiz wrote:
male_okice wrote:

a sta sam to po tvom misljenu trebao uraditi :shock: :shock: :shock: :? :? :? :?
Romanticna vecera za dvoje...romanticni poljubac na vratima...pa bi ti mozda i dala. :lol:
Strpljiva

#189 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Strpljiva »

Tirkiz wrote:
male_okice wrote:

Zar ti ono ne voliš punije cure?! Da si je par puta prošetao Vislom, spala bi na tamam :)
Mr.Penguin

#190 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

male_okice wrote:
Tirkiz wrote:prije nekih 5-6 godina...zima...decembar, januar tako nekako ...uglavnom krene mene na mob s vremena na vrijeme prozivati neki broj... hajde jedno vrijeme ja to ignorisao...kontam neko se od jarana zahebava...kad jedan dan stize poruka kao...ja te prozivam a ti nista....odgovorim da te zafrkancije kod mene ne prolaze...kad za koji minut zove...javim se ja...fakat sa druge strane zenski glas...opet ja kontam zafrkancija ... a sve po necijem nagovoru...cura se lijepo predstavi... ona je ta i ta...bavi se time i time i zeljela bi da izadjemo na kafu...hajde po glasu skontam ja sta fali...dogovorimo se da se nadjemo ispred Vila park na Dolac malti...ali oet ja kontam neka zafrkancija...ali hajde kad je bal neka je maskembal...dojem ja nekih 20 minuta prije dogovrenog sastanka...i stacioniram se na drugom spratu i kroz prozor skeniram situaciju... cekam da vidim ko ce doci i sta ce se dogoditi...kad fakat u dogoveno vrijem pojavljuje se neka djevojka...onako na prvi pogled fina djevojka...barem po izgledu...sidjem ja dole lagano i pred djevojku...jesi li ti ta...kaze ona : Nisam. kontam koja sam budala...krenem dalje kad zvoni mob ... ona zove...izvinjava se ...malo ce kasniti...sad ja vise ne idem nigdje ja sad cekam nju pred vratima...kad kroz 5 minuta ide jedna ogromna, ali bas ogromna cura...ima u njoj 150 kg...sad ja nista ne reagujem ocekujem nesto slicno onoj koja je cekala...kad eto ti nje pred mene...i predstavlja se...ja sam ta....ooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj zemljo otvori se...sta sad da radim...hajde kontam mogu popit kafu kakva god da je...odemo gore u neki od onih kafica...sve skoro puno...jedva nekakv cosak nasli...ja samo boga molim da me neko ne vidi sa njom...jedva se ona uglavila u stolicu...gledam je i kontam hoce li se ona stolica pod njom razvaliti...pogledam okolo...cini mi se svi gledaju u nas...izdrzim ja tu kafu nekako...hajde razidjemo...svako na svoju stranu...kad sat vremena kasnije dolazi poruka...kao pise...eto bilo joj jako lijepo pa kad cemo see opet vidjeti...kontam kako je se sad rijesiti...hajde krenem ja sa nekom pricom kako imam puno uciti...spremati ispita itd ...ali ona ne odustaje...skontam ja drugu taktiku...kad ona bude trazila da se vidimo ja cu traziti da dojem kod nje u stam jer kao ona ima iznajmljen stan i sama zivi...kad stize odgovor...kao ona ne dovodi muskarce u stan....i bla bla bla...uglavnom nema nicega prije braka...a tu smo znaci ... elem narednih nekoliko dana ja sam potencirao na tome da ja nju ne gledam kao prijateljicu ali da necu da ima vezu u kojoj nece biti intimnih odnosa...ona nece i nece...uglavnom nikad se vise nismo vidjeli...ali narednih dvije godine svaki mjesec kad se poklopio datum tog naseg izlaska...ja sam dobijao poruke...kako joj je zao i kako broji jesece kolko bi mi bili u vezi da smo nastavili da se vidjamo....

a jednom sam izasao i sa curom sa elektrotehnike...e to je vec bio dozivljaj ... ali o tome drugi put :-D :-D :-D
Da je htjela skidati skinula bi. :thumbup:
seln

#191 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by seln »

burek_in_space wrote:Nemam loshih iskustava bar ne na date-u.
Ali ovome uvijek oplachem :lol:

Ja maturant, velika faca :roll: i upoznam josh curu koja je godinu starija od mene, pa ispadam josh veci lafac u raji :D
Zaglavimo u tadashnjem Muppetu, cugali, plesali...razmijenili se brojevi, i naredni dan je ja zovem, a razgovor teche ovako (preskachem uvodno halo-halo cao-cao) :D

Ona: Ko je?
Ja: nije valjda da se ne sjecash s kim si sinoc bila?! prvi facepalm :-)
Ona: A s kim sam to bila?!
Ja: Ne sjecash se od alkohola koji smo popili?! drugi facepalm
Ona: Ja ne pijem!
Ja: Garant ti se vrti josh u glavi od plesa
Ona: Kakvog plesa?
Ja: Ne zezaj me da se ne sjecash kako smo pripijeni jedno uz drugo dugo plesali? (ne sjecam se stvarno da sam tada konzumirao narkotike :-? )
Ona: Sine dragi, ovdje ...... tetka :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja bih ostao impotentan za vaik. :shock:
male_okice

#192 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

hocunecu wrote:
male_okice wrote:

mozes li ovo pojasniti
mogu: upoznao curu samo gledao kakav je njen vanjski izgled-zakljucio je da je debela molio boga da ga niko ne vidi s njom jer bi ga bilo sramota, konta da li ce puci stolica pod njom poprilicno povrsinski nije zastao sekundu i pomislio hej mozda je ona dobra osoba, modza ima nesto zanimljivo reci...mozda ima vise u njoj osim njene debljine-koja na kraju krajeva moze biti izazvana i nekim hormonskim poremecajem ovim ili onim...a na kraju krajeva moze ona i smrsati. Njegov post mi vise govori o njegovoj povrsnosti nego o tome sta je zapravo problem s njom bio.
burek_in_space

#193 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

seln wrote: Ja bih ostao impotentan za vaik. :shock:
Ma ne bi, nazvala je cura kasnije sva odushevljena shto sam ih pomijeshao, jer kao nije prvi put :lol:
Mr.Penguin

#194 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Mr.Penguin »

Neko se prepoznao...
shillen

#195 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by shillen »

burek_in_space wrote:
Ma ne bi, nazvala je cura kasnije sva odushevljena shto sam ih pomijeshao, jer kao nije prvi put :lol:
de mi samo reci , jesi ikad vidio tu tetku :lol: :lol: :lol:
Ridjobrki

#196 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ridjobrki »

seln wrote:
Ridjobrki wrote: A i to se pika? Oh, imao sam i ja onda toga... :lol: :lol: :lol:

Jebi ga, ja sam nastavljao dok me ne bi marsnule i rekle da ne zele nikad vise da me vide. :roll:
Jbg, treb'o si me pitati. Ja sam inače idealan materijal za manipulaciju od strane ženskog roda ali treba sa mnom znati - ovo kod mene nikad ne pali. Sklon sam im piti iz ruke i biti učestalo prevođen žedan preko vode ali na druge načine. Koja je god sa mnom pokušala obrnutu psihologiju ili ovakve folove završila je udarajući se hrkljušom.
:D :D :D
MedenoSrce

#197 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MedenoSrce »

burek_in_space wrote:
Valjda ni tebi nije bio zadnji put da ih pomiješaš :evil:
burek_in_space

#198 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by burek_in_space »

DrizzT wrote: de mi samo reci , jesi ikad vidio tu tetku :lol: :lol: :lol:
Nisam, jer je kasnije kumovala raskidu ozbiljne veze od 7 dana :x
male_okice

#199 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by male_okice »

Mr.Penguin wrote:Neko se prepoznao...
ako si mislio na mene sorry nisam...cak nisam ni blizu sarajeva a nisam ni studirala tamo...a nemam problema ni sa kg...samo ne volim likove koji sude nekome odmah po vanjskom izgledu...nebitno da li je rijec o curi ili muskarcu
Tirkiz

#200 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Tirkiz »

Strpljiva wrote: Zar ti ono ne voliš punije cure?! Da si je par puta prošetao Vislom, spala bi na tamam :)
e sad...punije cure i debele cure...to je vec ogromna razlika... :-D :-D :-D :-D
drugo ko to nije dozivio...tesko da moze shvatiti o cemu se radi...
trece...nisam ja bas tako uporan da privolim nekoga na promjenu...puno je lakse naci osobu koja ti posvim, ako ne po svi onda barem po vecini svojih osobina odgovara .
Post Reply