Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za koji iznos biste pristali da se slikate potpuno goli? i da li uopste postoje uslovi pod kojima biste pristali (ako je umjetnicka fotografija, ako se golotinja samo djelomicno vidi, za odredjene novine itd itd)?
Jednom davno mi je jedna uzorna forumasica rekla:
"Zox, kad ces mi naslikati akt?"
"Kad god hoces, nema problema."
"Ali, samo da znas, ja ti ne mogu puno platiti".
anais_nin wrote:Za koji iznos biste pristali da se slikate potpuno goli? i da li uopste postoje uslovi pod kojima biste pristali (ako je umjetnicka fotografija, ako se golotinja samo djelomicno vidi, za odredjene novine itd itd)?
haj da cujemo POSTO KOSTA MALO KOZE?
ja sam jednoj radnoj kolegici nudio 100 eura da je samo golu uslikam...
nije lijepa ali ima ono sto ja volim.... i odbi 100 eura
anais_nin wrote:Za koji iznos biste pristali da se slikate potpuno goli? i da li uopste postoje uslovi pod kojima biste pristali (ako je umjetnicka fotografija, ako se golotinja samo djelomicno vidi, za odredjene novine itd itd)?
lijepe ruke???
ruke joj mogu i djaba uslikati hajde potrudi se ,pogodit ces. nemozes profuliti
Murat Sabanovic wrote:
lijepe ruke???
ruke joj mogu i djaba uslikati hajde potrudi se ,pogodit ces. nemozes profuliti
haHAHA pa ja bi ljudima platila da me objave u CKM ili KLIK-u
ma sala mala... ne doli u obzir, a zapravo nikad nisam ni razmisljala o tome to jer nisam ja u tom filmu da... razmisljam o manekenstvu i ono naslovnicama, ... bezze mi ej to... a koja lova?
e stari moj ako mbi znala da ce mi ta lova obezbjediti moj citav zivot... e onda bi sjela pa razmislila....
mada kakva sma luda cisto sumnjam dabi se to moglo desiti i za milju
ja sam se sliko go za casopis Discovery...s prijeda...jeste..tema su bili pitoni pa su me zamolili da se slikam....pitona sam prebacio preko ramena...eto ako neko ima broj 482 na naslovnoj stranici...ja i piton....a slabo su platili...