Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dingosp0

#701 Re: Varate li?

Post by dingosp0 »

nisam bas htjeo reci da varanje vodi prema razvodu, ali vodi prema svemu sto je negativno u jednoj porodici... uglavnom znam par likova, nako iz poznanstva koji uglavnom imaju zene i djecu ali se "kurvaju" ... i kad se time hvale sto je jadno... ostali ih podrzavaju.. govore im svaka cast, dive se time... itd itd... to je za mene jadno.. i kako ce ta dijeca njihova sutra biti normalna, kad vide da roditelji nisu.. jer ja mislim da kakvi su roditelji takva ce biti i djeca .. jer djeca su poput spuzve, sve upijaju i tako ce se sutra ponasati..
hanady

#702 Re: Varate li?

Post by hanady »

To oni sto ne znaju sakriti, ili ne zele...puno je vise ovih drugih, sto vode dvostruke zivote vrlo usojesno a niko pojma o tome nema :-)
Sto se tice dijela sa djecom, ne mogu se sloziti da nas to na bilo koji nacin odredjuje...toliko je oceva sto su varali majke, pa su ta djeca osnovala svoje porodice i odrzavaju ih funkcionalnima i zive u harmoniji.
Tkd

#703 Re: Varate li?

Post by Tkd »

A šta je to dvostruki život ?

Sigurno su ta djeca ponosna na svoga oca koji im je bio pravi primjer "kako treba".

Pa samo mentalno zaostala osoba ne želi razvod nakon prevare. ;-)
hanady

#704 Re: Varate li?

Post by hanady »

Prevare za koju se sazna ili za koju se ne sazna?! Preciziraj...
Tkd

#705 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Općenito dvostruki život . To kao sretno oženjen, a tamo handri nekoga drugoga ?
hanady

#706 Re: Varate li?

Post by hanady »

Ti ko da si s Marsa pao! Pa takvih je na pasja preskakala :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#707 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Najsmiješniji su ovi što misle da se nešto može sakrit' :lol:

MOS rulez 8-)
Tkd

#708 Re: Varate li?

Post by Tkd »

To nisu ljudi, to su zvijeri. Nisam pao sa Marsa, a da jesam odmah bi dao informacije NASI o tome da se gore slabo živi.

@Leet

Bravo jučer na paroli ;-)
hanady

#709 Re: Varate li?

Post by hanady »

Hajmo malo kvalificirati ko su ljudi a ko zvjeri, kompetentni smo itekako.....raspitaj se malo, pogledaj oko sebe pa ces vidjeti da su to ljudi isti kao i ti, uspjesni u poslu, uzorni ocevi, pazljivi prema suprugama......daj molim te... :-)
Tkd

#710 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Ali nisu ljudi ;-)

Da su normalni, živjeli bi normalno.
hanady

#711 Re: Varate li?

Post by hanady »

Nije tvoje "normalno" i drugom "normalno"....mislim da dajes sebi puno za pravo.....ljudi su itekako, mozda slabog karaktera, drugacijeg svjetonazora, ali ljudi su.....
Mr. Brightside

#712 Re: Varate li?

Post by Mr. Brightside »

šupci :D
Tkd

#713 Re: Varate li?

Post by Tkd »

Ne dajem ja ništa sebi za pravo, no to je čisto licemjerstvo, nagore ljudska osobina.

Što da se čovjek pretvara da udovolji svojim strasima kao neka životinja ?

Jednostavno govorim kako jest, otvoreno i direktno. Drugo je što se neki ovdje prepoznavaju u vezi toga , pa mi počnu pametovati oko toga da je to normalno. Rekoh radnije, ako je to normalno, ja ne želim biti tako normalan.
ActionWoman

#714 Re: Varate li?

Post by ActionWoman »

Tkd, mozda da pozelimo hanady da se ludo zaljubi u jednog "normalnog" pa da je u trenutku kad umire od ljubavi prema njemu "normalni" prevari i da nam se onda javi ovdje. Ovo cisto iz istrazivackih razloga.
hanady

#715 Re: Varate li?

Post by hanady »

Ja njih ne branim, niti opravdavam, ali ONI postoje u liku naseg komsije, amidze, tetka, prijatelja......i rade to sto rade! A ZAMISLI, LJUDI SU!!!
Tkd

#716 Re: Varate li?

Post by Tkd »

hanady wrote:Ja njih ne branim, niti opravdavam, ali ONI postoje u liku naseg komsije, amidze, tetka, prijatelja......i rade to sto rade! A ZAMISLI, LJUDI SU!!!

Hvala Bogu u mene nije tako. Razumijem te u neku ruku, znam na što misliš no ti ljudi su žalosni. Valjda je to neka nova moda koja je došla sa civiliziranog zapada kao što su te nove otvorene veze, slobodne kako već. Pa nije ništa uobičajno i sada na prvom "date-u" dati svoje tijelo, ne daj Bože nikome.

Moral na niskim granama.
Last edited by Tkd on 02/09/2012 15:30, edited 1 time in total.
Tkd

#717 Re: Varate li?

Post by Tkd »

ljetni_dan wrote:
Tkd wrote:Ali nisu ljudi ;-)

Da su normalni, živjeli bi normalno.
@Tkd :kiss: , ne objašnjavaj što je nekome neobjašnjivo :-D , čuvaj živce - zatrebat će nekad. Doći će vrijeme da će normalni ljudi željeti da žive ne Plutonu (Mars je previše blizu Zemlji :lol: ).

:kiss:
hanady

#718 Re: Varate li?

Post by hanady »

Da nema takvih ova tema ne bi postojala, a pojam "varanje" bi bio nepoznat, zar ne? Toga ima odkako je svijeta i vijeka, iz ovih ili onih razloga. Dakle, neko je jednom morao poceti! Nervira me kad se ljudi ponasaju kao da to rade vanzemaljci sa Marsovkama, a ne sa "nasim zenama, muzevima, tetkama..." :-)
Tkd

#719 Re: Varate li?

Post by Tkd »

hanady wrote:Da nema takvih ova tema ne bi postojala, a pojam "varanje" bi bio nepoznat, zar ne? Toga ima odkako je svijeta i vijeka, iz ovih ili onih razloga. Dakle, neko je jednom morao poceti! Nervira me kad se ljudi ponasaju kao da to rade vanzemaljci sa Marsovkama, a ne sa "nasim zenama, muzevima, tetkama..." :-)

Razumijem te ja u potpunosti, to sam već napisao.

Da, toga ima otkad je svijeta. Ne treba te ništa nervirati, to postoji, ne pravim se ja da nije tako. S druge strane sam protiv tih zvijeri koji sebe nazivaju ljudima čineći nepravdu prema osobama kojima govore svakodnevno volim te. Čisti primjer licemjerstva, najgore ljudske osobine.

Ako tako radi "voljenima", kako se onda te osobe ponašaju prema drugim ljudima. Da li također s smiješkom, a iza leđa protiv njega.

Sve to ima svoj početak, jedan problem vodi drugome i tako dolazimo do jedne grupe problema koje kvare društvo. Ako mi ne vjeruješ, samo prošetaj navečer kroz grad, pa ćeš vidjeti na sve strane nemoral. :dance:

True story.
hanady

#720 Re: Varate li?

Post by hanady »

Upravo suprotno, svi se ograduju od toga, znam sta govorim! Neki koji varaju nisu u stanju ni sami sebi to priznati, ili da bude gore, upravo su oni koji moralizuju o tome.....
Sve je to za ljude, jer to ljudi rade, a koliko je moralno nije na nama da sudimo.....nego da gledamo svoja posla! Neko je bio vjeran i moralan 20 godina pa je prevario, neko nije nikada, ne znaci da nece.....mislim da se trebamo kaniti moralizovanja i prihvatiti cinjenice.
hanady

#721 Re: Varate li?

Post by hanady »

I kakva danasnja vremena?? Varalo se osamdesetih ludo! :-D :-D
Ne trebamo podrzavati, organizovat cemo mirne proteste! :D buhahahahah
amphora

#722 Re: Varate li?

Post by amphora »

Kad je tema već skrenula da priupitam:

Jeste li ikada rekli nekoj osobi (prijatelju, rodbini i sl.) da je momak/djevojka vara?

Čitam ovdje neke komentare "čitav je komšiluk znao" pa se pitam - kad je znao, što nije rekao :-?
hanady

#723 Re: Varate li?

Post by hanady »

Ja rekla, dva puta...nisam tada uzela u obzir cinjenicu da su te zene ostale u tim brakovima, jer je " dobar prema djeci, donosi u kucu, ne pije...itd".Na kraju ja ispala budala, ali hajde :D
hanady

#724 Re: Varate li?

Post by hanady »

Necemo! Borit cemo se protiv toga tako sto cemo poceti sa mirnim protestima, sad rekoh! :dance:
Tkd

#725 Re: Varate li?

Post by Tkd »

veze s vezom wrote:
leet wrote:Najsmiješniji su ovi što misle da se nešto može sakrit' :lol:

MOS rulez 8-)
Moze se sakriti sto je fakat najsmijesnije :)

To su onda psihopati koji mogu i ubiti bez problema :-D

To ti skrivaš nešto :)
Last edited by Tkd on 02/09/2012 17:36, edited 1 time in total.
Post Reply