Ma moze se sakriti, al mmomak ti je bi glupan. Jaran mu je papak i tako.žuti cvjetak wrote:Hahhahahhaha, pa čovjek se zabrinuo.A i bilo mu zapelo nešto..alchak.ba wrote:ne zna se koji je gori_Saša_ wrote:
Ma nek si prekinula, kad ima takve jarane papke, cuj nije ga mogao dobiti na tel pa mu nazvao curu.![]()
Šalim se, zaista je bilo ono kad je "zlo nek završi na troje", frka mu bila i eto...poziv je bio koban po našu vezu, mada ja mislim da se takvo što nikada ne može sakriti, saznalo bi se, prije ili poslije.
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alchak.ba
#451 Re: Varate li?
-
Aqua_S
#452 Re: Varate li?
jel to savjet iz iskustva?hanady wrote:Moze se sve sakriti i da se nikada ne sazna, vjeruj mi...
-
hanady
#453 Re: Varate li?
Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala.... 
- alchak.ba
#455 Re: Varate li?
Imama jarana, solo je, shemio se s jednom dok je bila u vezi, shemi se jos uvijek iako je udata.hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....
-
Aqua_S
#456 Re: Varate li?
hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....
pitao sam te jer znam da se može sakriti i da se ne sazna. samo ključni igrač mora biti pravi maher koji prije svega o svojim ljubavniim podvizima ne uveseljava mahalu, tj, šuti i uživa
- alchak.ba
#457 Re: Varate li?
shevci se nikad ne hvaleAqua_S wrote:hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....
pitao sam te jer znam da se može sakriti i da se ne sazna. samo ključni igrač mora biti pravi maher koji prije svega o svojim ljubavniim podvizima ne uveseljava mahalu, tj, šuti i uživa
-
Aqua_S
#458 Re: Varate li?
tako je..alchak.ba wrote:shevci se nikad ne hvaleAqua_S wrote:hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....
-
hanady
#459 Re: Varate li?
Puno je toga oko nas....samo cutimo.....a onda se KAO sokiramo kad saznamo.....
- žuti cvjetak
#460 Re: Varate li?
Ma niko ničija kutija nije pa da šuti, a to što se do sada nij saznalo, ne znači da i neće.
- alchak.ba
#461 Re: Varate li?
nista me vise ne moze sokiratihanady wrote:Puno je toga oko nas....samo cutimo.....a onda se KAO sokiramo kad saznamo.....
- alchak.ba
#462 Re: Varate li?
ma nema se tu sta sutit i pricatžuti cvjetak wrote:Ma niko ničija kutija nije pa da šuti, a to što se do sada nij saznalo, ne znači da i neće.
- žuti cvjetak
#463 Re: Varate li?
Đaba bolan, to ti je u ljudskoj prirodi...ako ništa izletit će nekad nešto, mahinalno, pa će se neko za to zakačiti pa malo tamo, vamo i hop! Eureka.alchak.ba wrote:ma nema se tu sta sutit i pricatžuti cvjetak wrote:Ma niko ničija kutija nije pa da šuti, a to što se do sada nij saznalo, ne znači da i neće.
- alchak.ba
#464 Re: Varate li?
a dje ono, jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?žuti cvjetak wrote:Đaba bolan, to ti je u ljudskoj prirodi...ako ništa izletit će nekad nešto, mahinalno, pa će se neko za to zakačiti pa malo tamo, vamo i hop! Eureka.alchak.ba wrote:ma nema se tu sta sutit i pricatžuti cvjetak wrote:Ma niko ničija kutija nije pa da šuti, a to što se do sada nij saznalo, ne znači da i neće.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#465 Re: Varate li?
Sto ne znaci da nece.hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....
-
Aqua_S
#466 Re: Varate li?
ja molim dragog Allaha da neće...ladyblue18 wrote:Sto ne znaci da nece.hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....Ne postoji savrsena laz isto ko ni savrsen zlocin.
- alchak.ba
#467 Re: Varate li?
niti znaci da hoceladyblue18 wrote:Sto ne znaci da nece.hanady wrote:Indirektno da, covjek je uspio dvije godne sjediti na dvije stolice, pa se ozenio pa nastavio....sve sa dvije iste osobe......nikada "odabranica njegovog srca" to nije saznala....Ne postoji savrsena laz isto ko ni savrsen zlocin.
- _Saša_
#468 Re: Varate li?
Definitivno se vecina prevara nikad nije skontala.
Lakse je istu sakriti nego je skontati.
- Ray
#469 Re: Varate li?
Ali zato,kada se skonta... ? 
Sent from my Xperia Ray using Tapatalk 2
- _Saša_
#470 Re: Varate li?
Ma to ti je zivot, kao kad vozis 90Km/h gdje je ogranicenje 50Km/h ( kao zuri mi se, nema policije i sl)Ray wrote:Ali zato,kada se skonta... ?
Vecini nista ne bude, 5% plati kaznu ili pogine.
- žuti cvjetak
#471 Re: Varate li?
Ma kad ga neko majstorski uhvati u mašinu, unakrsno ispitivanje i to....ima da pjeva ko slavuj.alchak.ba wrote:
a dje ono, jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?
-
Great Cornholio
#472 Re: Varate li?
fatamorgana wrote:muškarac koji vara - psihopatakGreat Cornholio wrote:Nikakakav to čo'ek nije, ni ta žena koja vara, a ni taj muškarac koji vara. Varati, i još se hvaliti time, može samo psihopata. Malo je to gruba kvalifikacija, ali eto ja je smatram adekvatnom.
žena koja vara - psihopatka,
-
Great Cornholio
#473 Re: Varate li?
Ma nije problem kad platiš kaznu ili ubiješ samog sebe ( jedna budala manje i manje opasnosti za normalan svijet), najgore je kad nepoštivanjem ograničenja brzine kroz naseljeno mjesto, vozeći 90 gdje je ograničenje 50, ubiješ nekog drugog._Saša_ wrote:Ma to ti je zivot, kao kad vozis 90Km/h gdje je ogranicenje 50Km/h ( kao zuri mi se, nema policije i sl)Ray wrote:Ali zato,kada se skonta... ?
Vecini nista ne bude, 5% plati kaznu ili pogine.
Takvi su i oni koji varaju, ne brine ih šta će biti sa drugima. Ma, kao što rekoh, nikakvi to ljudi nisu.
- debeljko20
#474 Re: Varate li?
Dragi dnevniče, nikad nisam varao svoje djevojke ali su djevojke i žene varale svoje momke i muževe samnom. Da li sam grešan? 
- alchak.ba
#475 Re: Varate li?
vidi ove iskusnjačežuti cvjetak wrote:Ma kad ga neko majstorski uhvati u mašinu, unakrsno ispitivanje i to....ima da pjeva ko slavuj.alchak.ba wrote:
a dje ono, jel ti vjerujes meni ili svojim ocima?