pa moras i zagrade brisatiNigdjeVeze wrote: @plain vanilla, nije ovo za mene hahahah![]()
pogledaj gdje pocinje i zavrsava post, pa ces vidjeti sta sve trebas da obrises..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
pa moras i zagrade brisatiNigdjeVeze wrote: @plain vanilla, nije ovo za mene hahahah![]()
ne morališiNigdjeVeze wrote:de jebemu, ne galamileet wrote:Pritisneš quote i ne brišeš jebene [] zagrade, to je inače jako teško
pa pricamo o seksualnoj prevari, valjdaRibaRibiOdgrizla wrote:@vanilla
Varanje je sirok pojam, potreba da se reproduciramo je nagon kao i kod zivotinja, a ljudi izmedju ostalog jesu nagonska bica, ali ne i samo to. I ne rekoh nakaze su oni koji nemaju biolosku potrebu promjeniti partnera. Ako si voljna uzeti stvari izvan konteksta onda ces naci u mom tekstu mnogo materijala. Nagon i borba za hranjenjem, opstanak, parenje su odlike zivotinja. Ti isti nagoni su usadjeni u nas, samo imamo mozak, socijalna smo bica i sve je to ovako kako vidis...Lijepo i upakovano.
a možeš ti svoje postove upakovati i s mašnom, i dalje ćemo misliti da si droljaRibaRibiOdgrizla wrote:Lijepo i upakovano.

de me ba podsjeti da se i ja kloniramladyblue18 wrote:Ja najvise volim kad procitam kako se varanjem ucrvsti ljubav prema partneru.![]()
Znaci kljuc je bit sexualno zadovoljen i onda je i ljubav jaca prema partneru, valjda se to ne moze sa partnerom.![]()
Jos kad bi sve ovo sto pisete napisali sa pravih nickova, dje bi vam kraj bio.
ladyblue18 wrote:Ja najvise volim kad procitam kako se varanjem ucrvsti ljubav prema partneru.![]()
Znaci kljuc je bit sexualno zadovoljen i onda je i ljubav jaca prema partneru, valjda se to ne moze sa partnerom.![]()
Jos kad bi sve ovo sto pisete napisali sa pravih nickova, dje bi vam kraj bio.
Nastimaj alarm ujutru u 7, napisi podsjetnik, kloniranje.plain vanilla wrote:
de me ba podsjeti da se i ja kloniram
Ma ovo se neko registrovao pod novim nikom (RibaRibiOdgrizla). Imam dva sumnjivca.Mr. Brightside wrote:a možeš ti svoje postove upakovati i s mašnom, i dalje ćemo misliti da si droljaRibaRibiOdgrizla wrote:Lijepo i upakovano.
Jes jes, bas sad naletila na temu i odlucila da se registrujes, znam, sve znam...RibaRibiOdgrizla wrote:
@LadyBlue
Ja sam stvarno nova, vec dugo pratim forum kao gost, pa kao da poznajem sve vec sto godina, citajuci vas
Al haj i nebitno.
znas kako je to mozda istinaRay wrote:ladyblue18 wrote:Ja najvise volim kad procitam kako se varanjem ucrvsti ljubav prema partneru.![]()
Jos kad bi sve ovo sto pisete napisali sa pravih nickova, dje bi vam kraj bio.![]()
![]()
![]()
Da sam dobio marku za svaki put kada sam ovo pročitao u zadnjih 10 dana, sutra bi' kupio Poršeavec dugo pratim forum kao gost
Malo je rec...leet wrote:Da sam dobio marku za svaki put kada sam ovo pročitao u zadnjih 10 dana, sutra bi' kupio Poršeavec dugo pratim forum kao gost
I nek procita sta god o IP adresama, onako uz kafu i lokum.ladyblue18 wrote:Jes jes, bas sad naletila na temu i odlucila da se registrujes, znam, sve znam...RibaRibiOdgrizla wrote:
@LadyBlue
Ja sam stvarno nova, vec dugo pratim forum kao gost, pa kao da poznajem sve vec sto godina, citajuci vas
Al haj i nebitno.
Sjedi, sace kahva i rahat lokum.
plain vanilla wrote:
znas kako je to mozda istina
nadjes sebi cojka podobnog, ni lijepo ni ruzan, ni prepametan ni glup, materijalno obezbjedjenog, potencijalno dobrog oca svojoj djeci..ali ti onda fali jos samo dobar faker koji je zgodan, hebac, kurcevit sto bi rekli...
i kad se vratis sa seanse od kurcevitog, onda svog cojka opet mazis i pazis, i cijenis..i tako, do iduce seanse
znaci, da nema fakera, zivot bi bio mrtvo more sa solidnim, ali podobnim
jes'leet wrote:Da sam dobio marku za svaki put kada sam ovo pročitao u zadnjih 10 dana, sutra bi' kupio Poršeavec dugo pratim forum kao gost![]()
Ti si ispucala kvotuNot My Idea wrote:
Al sad bez zajebancije, klonirat cu se i ja jednom, tacno da vidim sta to ima u tome.
jeste vi mlOdi neozbiljniladyblue18 wrote:plain vanilla wrote:
znas kako je to mozda istina
nadjes sebi cojka podobnog, ni lijepo ni ruzan, ni prepametan ni glup, materijalno obezbjedjenog, potencijalno dobrog oca svojoj djeci..ali ti onda fali jos samo dobar faker koji je zgodan, hebac, kurcevit sto bi rekli...
i kad se vratis sa seanse od kurcevitog, onda svog cojka opet mazis i pazis, i cijenis..i tako, do iduce seanse
znaci, da nema fakera, zivot bi bio mrtvo more sa solidnim, ali podobnim![]()
![]()
sto tebe idu ove analize od ruke, neku noc svijeca, sad ovo
![]()
Case closed, neeeeeeeext
Lazhove.ladyblue18 wrote:Ti si ispucala kvotuNot My Idea wrote:
Al sad bez zajebancije, klonirat cu se i ja jednom, tacno da vidim sta to ima u tome.![]()
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “izmislja”Not My Idea wrote: Lazhove.