VARANJE !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- alkalna_baterija
#426 Re: VARANJE !
Možda jednostavno smatra da je premlada da se tako čvrsto veže za nekoga, hoće da protutnji, proživi neke stvari u životu (pri tome ne mislim na kurvaluke i tome slično), da gura naprijed u životu, a osjeća se kao da je sputavaš? Tužna je jer nije lahko izabrati između sebe i osobe koju voliš, ali ona je odlučila da je ipak sama sebi preča?
Kolike su šanse da se ovo desilo ustvari?
- Muhamed Đakmić
#427 Re: VARANJE !
Ljudi, ja dobio na bingu, svi da slavimo sutra odmah!!!!alkalna_baterija wrote:Možda jednostavno smatra da je premlada da se tako čvrsto veže za nekoga, hoće da protutnji, proživi neke stvari u životu (pri tome ne mislim na kurvaluke i tome slično), da gura naprijed u životu, a osjeća se kao da je sputavaš? Tužna je jer nije lahko izabrati između sebe i osobe koju voliš, ali ona je odlučila da je ipak sama sebi preča?
Eto kakve su šanse
- alkalna_baterija
#428 Re: VARANJE !
Ja ovo po sebi ispričah...Muhamed Đakmić wrote:Ljudi, ja dobio na bingu, svi da slavimo sutra odmah!!!!alkalna_baterija wrote:Možda jednostavno smatra da je premlada da se tako čvrsto veže za nekoga, hoće da protutnji, proživi neke stvari u životu (pri tome ne mislim na kurvaluke i tome slično), da gura naprijed u životu, a osjeća se kao da je sputavaš? Tužna je jer nije lahko izabrati između sebe i osobe koju voliš, ali ona je odlučila da je ipak sama sebi preča?
Eto kakve su šanse
-
whitelegend07
#429 Re: VARANJE !
Đakmić ti je objasnio, @alkalna baterija.
Ali, ajmo postaviti stvari u ŠBBKBB format. Znači, recimo da je tako, što je svakako moguće i dobro si to primijetila.
Zašto mi to nije rekla, kad me i sama pozvala da raščistimo stvari i da kažemo jedno drugom sve što imamo? Znači, taj sastanak je bio na njenu inicijativu.
Da mi je to rekla, garantujem ti da bih je ispoštovao. Koliko god bi mi bilo teško da je pustim, zarad njene sreće bih to ipak učinio, bez ikakvih trzavica i problema. Ja sam zadnji koji njoj želi stvarati probleme i kočiti je u bilo čemu što ona želi.
Na kraju, ona je tu najbitnija. Nije li?
Ali, ajmo postaviti stvari u ŠBBKBB format. Znači, recimo da je tako, što je svakako moguće i dobro si to primijetila.
Zašto mi to nije rekla, kad me i sama pozvala da raščistimo stvari i da kažemo jedno drugom sve što imamo? Znači, taj sastanak je bio na njenu inicijativu.
Da mi je to rekla, garantujem ti da bih je ispoštovao. Koliko god bi mi bilo teško da je pustim, zarad njene sreće bih to ipak učinio, bez ikakvih trzavica i problema. Ja sam zadnji koji njoj želi stvarati probleme i kočiti je u bilo čemu što ona želi.
Na kraju, ona je tu najbitnija. Nije li?
- alkalna_baterija
#430 Re: VARANJE !
Ama čovječe, ne može ti to neko onako hladno reći, bez obzira na sve, i koliko god se neko kleo u iskrenost, za neke stvari ne možeš biti do kraja iskren. Nijedno žensko ti neće reći:
"Znaš, ja bih malo da proživim, a ti me sputavaš, hoću malo slobode, hoću da napredujem u životu, hoću na Mars", nebitno šta već hoće; teško je nekome reći da tvoji planovi u skorijoj budućnosti ne uključuju njega.
A nije isključeno ni da je našla nekoga ko može pratiti njen tempo, za kog se ne osjeća da je sputava... i tako to
"Znaš, ja bih malo da proživim, a ti me sputavaš, hoću malo slobode, hoću da napredujem u životu, hoću na Mars", nebitno šta već hoće; teško je nekome reći da tvoji planovi u skorijoj budućnosti ne uključuju njega.
A nije isključeno ni da je našla nekoga ko može pratiti njen tempo, za kog se ne osjeća da je sputava... i tako to
- alijagoro
#431 Re: VARANJE !
Ima smislaalkalna_baterija wrote:Ama čovječe, ne može ti to neko onako hladno reći, bez obzira na sve, i koliko god se neko kleo u iskrenost, za neke stvari ne možeš biti do kraja iskren. Nijedno žensko ti neće reći:
-
whitelegend07
#432 Re: VARANJE !
Znam da ne može, nisam glup. Ako je stvarno to to, shvatam da joj nije lako. Ima sljedeću situaciju: S jedne strane ima sebe, s već 20 godina, želje, planove, neutaživu želju za istraživanjem, ispunjavanjem potencijala, budućnost...alkalna_baterija wrote:Ama čovječe, ne može ti to neko onako hladno reći, bez obzira na sve, i koliko god se neko kleo u iskrenost, za neke stvari ne možeš biti do kraja iskren. Nijedno žensko ti neće reći:
S druge strane ima mene, voli me(znam da je tako), zna da je tu sigurna 100%, zna da joj nikad neću okrenuti leđa, zna da i ja nju volim, ali nije sigurna gdje to sve vodi? Da li tamo gdje se ona vidi? Da li nam se pogledi u budućnost podudaraju. A i, vjerovatno osjeća neki dug(bez ikakvog razloga) prema mojoj porodici i meni, iz nekih drugih razloga.
Nije joj lako, ali šta god da je, podržao bih je. Njena sreća mi je najbitnija i ako moram baciti granu na svoj, da bih otvorio njen put, učinio bih to.
- alkalna_baterija
#433 Re: VARANJE !
Upravo to je ono što je vjerovatno i boli. Lakše bi bilo da si neki šupak. 
-
whitelegend07
#434 Re: VARANJE !
Pakaš.alkalna_baterija wrote:Upravo to je ono što je vjerovatno i boli. Lakše bi bilo da si neki šupak.
A ovako zna da mi može SVE, ali sve reći. Na kraju krajeva, ako je sa mnom podijelila nešto što nikom živom nije rekla i što niko živ više nikad neće saznati. Što se toga tiče, vidi da je pokrivam, vidi da držim svoju riječ i da će me s tim pokopati. A i prihvatio sam to. Bože moj, šta sad, tako je.
Neka je sad, neću joj dosađivati, smetati...a ako sam u pravu, više ni "materijala" za ovu temu neće biti.
Toliko.
- gnjev
#435 Re: VARANJE !
A da ja tebe najiskrenije pitam nesto . Kako si ti koji toliko volis nju uopste mogao da bubnes neku lijevu zensku bar za sad . Ja musafa mi ni pomislio na drugo zensko nisam evo vec 10 mjeseci najiskrenije ti govorim a to sto ti opisa haman ko da sebe gledam u smislu koliko je volis i to . Pa me sad interesuje kako smognu obraza i snage da je izvaras ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4
- alkalna_baterija
#436 Re: VARANJE !
Nije on, mali je.
- thea
#437 Re: VARANJE !
gnjev reprodukcija, nema tu voli ne voli
-
whitelegend07
#438 Re: VARANJE !
@gnjev, dobio si pp. Neću ovdje, zbog sveznalica i zlobnika. @alkalna baterija, thea, shmizlica, ne mislim na vas, časna riječ. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#439 Re: VARANJE !
I ja se ovo pitahgnjev wrote:A da ja tebe najiskrenije pitam nesto . Kako si ti koji toliko volis nju uopste mogao da bubnes neku lijevu zensku bar za sad . Ja musafa mi ni pomislio na drugo zensko nisam evo vec 10 mjeseci najiskrenije ti govorim a to sto ti opisa haman ko da sebe gledam u smislu koliko je volis i to . Pa me sad interesuje kako smognu obraza i snage da je izvaras ?
-
whitelegend07
#441 Re: VARANJE !
Eto, dobio je odgovor. Ne služi mi na čast. Stidim se sam sebe svaki dan od tog dana. Psujem sam sebe. Ali, kazaljke sata, nažalost, idu samo naprijed, nikad nazad.
- gnjev
#442 Re: VARANJE !
Jeste ispostovo je . Al opet da ti kazem (ne mgu preko pp taptalk ne suradjuje ) par stvari . Ja sam se masu puta posvadjo sa svojom hanumom i bilo je i kriticnih situacija . Bio sam i u alkoholiziranom stanju i vakav i nakav al dajem ti rijec da sam se uvijek maksimalno distancirao od dovodjenja u situaciju da bih je mogao prevariti . Ne moras ti uraditi nesto sto ne zelis i ko god kaze ne samo ti da je malo il nimalo mogao uticati na cin prevare prvo nek skonta da je sam sebe doveo u situaciju da dodje do cega je doslo.
- gnjev
#443 Re: VARANJE !
Malo je cudnjikavo sroceno al shvatit ces valjda vec sta sam zelio reci
-
whitelegend07
#444 Re: VARANJE !
Sve si u pravu, sve znam. I nemam obraza uopšte da ti proturiječim. Samo ću ti reći, ja sam toj prijateljici maximalno vjerovao, u svakoj teškoj situaciji dosad, nakon svađa sa djevojkom, trzavica u vezi, ali i nekih drugih problema, uvijek je bila spremna pomoći. I uvijek je bila maximalno korektna. Do nje sam bio otišao s namjerom da se s nekim ispričam, da me neko sasluša, da izbacim to što se skupilo u glavi, srcu. Jer sam bio totalno u nevjerici šta se dešava. Sve kao da sanjam, pa će me sad ona probuditi i ewći mi da me voli, da sam samo sanjao. Ali eto...gnjev wrote:Jeste ispostovo je . Al opet da ti kazem (ne mgu preko pp taptalk ne suradjuje ) par stvari . Ja sam se masu puta posvadjo sa svojom hanumom i bilo je i kriticnih situacija . Bio sam i u alkoholiziranom stanju i vakav i nakav al dajem ti rijec da sam se uvijek maksimalno distancirao od dovodjenja u situaciju da bih je mogao prevariti . Ne moras ti uraditi nesto sto ne zelis i ko god kaze ne samo ti da je malo il nimalo mogao uticati na cin prevare prvo nek skonta da je sam sebe doveo u situaciju da dodje do cega je doslo.
Da sam mogao uticati, i to si u pravu, ne bježim od toga. Kako kažeš, niko te ne može natjerati da uradiš nešto što ne želiš. Ali ja tu noć nisam imao stajalište, stav, ličnost. Ništa. Tabula rasa. Nit' sam šta osjećao. Jednostavno, black out. Ta moja frendica je tu noć mogla skočiti s nebodera, reći meni da je slijedim, ja bih je slijedio. Da pucam sam sebi u glavu. Jednostavno, emotivno totalno ispražnjen. Neopisiv i jeziv osjećaj.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#445 Re: VARANJE !
Frendica
pa ovo je sve interesantnije
e dobre frendice
pa ovo je sve interesantnije
e dobre frendice
- alchak.ba
#446 Re: VARANJE !
moze li ukratko, o cemu se radi?
- burek_in_space
#447 Re: VARANJE !
Nakon dublje analize, skontao sam da ne morash na instrukcije kod nje.
Ona je nashla vec nekoga, koga ce poduchavati.
A sad, shto je taj neko sushta suprotnost tebi, i shto je sve ono shto je ona ismijavala prije, dok je bila "prava ona", to je razlog njene nervoze.
Budi sretan, desilo ti se to sa 20 godina.
Sad imash sve vrijeme ovog svijeta da postanesh Rocco Sifredi.
Ona je nashla vec nekoga, koga ce poduchavati.
A sad, shto je taj neko sushta suprotnost tebi, i shto je sve ono shto je ona ismijavala prije, dok je bila "prava ona", to je razlog njene nervoze.
Budi sretan, desilo ti se to sa 20 godina.
Sad imash sve vrijeme ovog svijeta da postanesh Rocco Sifredi.
-
whitelegend07
#448 Re: VARANJE !
Reći ću samo - krivo.sherbett wrote:Ja isto nisam citala sve, ne pada mi napamet, ali koliko sam pohvatala, on ima vec cak 20 godina, curu koju voli ko Boga, i za koju bi sjeko grane da krce njegov, a raskrce njen put i koja je njegova prva i jedina ljubav, prevario ju je. Onda su prekinuli, ispravite me ako grijesim, ali oni su i dalje u kontaktu. Ona je u teskoj depresiji, ali ne zbog prevare, ni zbog prekida, i ne zeli da mu kaze radi cega. On ii dalje misli kako ima prava da se mjesa u njen zivot i zamislja se kao njen spasitelj i heroj. Ona se promjenila, sa cime se on u toj ulozi nikako ne miri i predbacuje joj tu promjenu, iako ne zna zasto je takva...
Da si nešto pogodio, jesi, ali je višak taj sarkastični prizvuk. I, hronološki je išlo prekid pa prevara, a ne prevara pa prekid.
- shmizlica
#449 Re: VARANJE !
šerbet ti je žemsko

- shmizlica
#450 Re: VARANJE !
još pišeš u ženskom rodu.....ljudi stvarno površno čitajusherbett wrote:Hvalashmizlica wrote:šerbet ti je žemsko![]()
nikako da shvatim zasto misle da sam musko, neda mi se ni da ih ispravljam vishe