al u tom slučaju što nisi pazio ono što si imao
VARANJE !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- shmizlica
#401 Re: VARANJE !
jose se ne bi složio s tobom
-
whitelegend07
#402 Re: VARANJE !
Jose je obični debil, majstor kao trener, ljiga kao čovjek.shmizlica wrote:jose se ne bi složio s tobom![]()
A neeemoj mi to govoriti. Sve mi možeš reći, da sam konjina, da sam kreten jer sam sedam dana kasnije uradio to što sam uradio, da sam usr'o sad zadnji put, jer sam trebao drugačije...ali da je nisam volio dovoljno i da je nisam dovoljno pazio i čuvao, to mi nemoj govoriti.
- BarbaDue
#403 Re: VARANJE !
haj ba @whitelegend07, naletice kad tad Bayern München ili Borussia Dortmund 
- shmizlica
#404 Re: VARANJE !
pa pored svega navedenog nisi svoj cvjetić dovoljno zaljevao i on je uvenuo (mislim na ljubav dotične, čisto da ne bude drugih primisli
-
whitelegend07
#405 Re: VARANJE !
Kvalitet je prolazan, klasa je vječna.BarbaDue wrote:haj ba @whitelegend07, naletice kad tad Bayern München ili Borussia Dortmund
@shmizlica
Ma ja sam fino čeljade, nemam ti ja tih primisli.
Kontam, da je nije kakva depra spucala, ne bi bilo prvi put.
Hebo vas Jose.(Figurativno, da ne bude drugih primisli
- shmizlica
#406 Re: VARANJE !
i šta ti sad očekuješ od forumaša? pametan savjet?
al fakat, nemoj mi josea
al fakat, nemoj mi josea
-
whitelegend07
#407 Re: VARANJE !
Šta znam.shmizlica wrote:i šta ti sad očekuješ od forumaša? pametan savjet?![]()
al fakat, nemoj mi josea
IN CARLO WE TRUST
A vratiće se Jose, jer nije završio posao. Da li za godinu, dvije, pet, deset, ali vratiće se da uradi ono što nije u prvom mandatu. Taj ne trpi poraz.
- shmizlica
#408 Re: VARANJE !
tačno tako, al znaš kako kažu ''sto ljudi sto ćudi'' ako imaš šta rješavati riješiš to s djevojčicom face to face, mani se šupljiranja po forumu....ovdje samo zabavljaš čitače 
-
whitelegend07
#409 Re: VARANJE !
Ma sve smo mi jedno drugom rekli. Sad me samo gleda(i to rijetko, uglavnom gleda u pod) i šuti. Tu i tamo zaplače. Nervozna, ljuta, tužna, depresivna...shmizlica wrote:tačno tako, al znaš kako kažu ''sto ljudi sto ćudi'' ako imaš šta rješavati riješiš to s djevojčicom face to face, mani se šupljiranja po forumu....ovdje samo zabavljaš čitače
Ne znam, jedva mogu da je prepoznam.
E onda ja dođem ovdje i istresem dušu, saopštim novosti i tako.
- shmizlica
#410 Re: VARANJE !
hajd kad ti je lakše....bolje neg da apaurine doručkuješ
al me sad ona zabrinjava
vodi to da joj pruže kakvu stručnu pomoć....ne zvuči baš najbolje kako ti to opisa
il to malo preuveličavaš sebe da utješiš 
-
whitelegend07
#411 Re: VARANJE !
Kad ti kažem. Ona stara se STALNO smijala, stalno šalila, ona bila ta u našoj vezi koja je uvijek veselija, nikad mi nije dala da padnem u bedak. A juče...ne mogu ti to dovoljno dobro opisati. Sjedi, trese nogom od nervoze, svako malo otpuhuje, pogled nekakav voden, totalno neprepoznatljiv. Zagleda se u jednu tačku, pa tako ostane po minutu. Totalno izgubljena.shmizlica wrote:hajd kad ti je lakše....bolje neg da apaurine doručkuješal me sad ona zabrinjava
vodi to da joj pruže kakvu stručnu pomoć....ne zvuči baš najbolje kako ti to opisa
Nešto je debeeelo muči, a ja pojma nemam šta je. Priča joj je cijelo vrijeme u fazonu:"Joj, smarate me svi. Niko nema pojma, ništa vi ne znate. Niste bitni vi. Ne znate u čemu je problem, lovite u mutnom. Pustite me, sama ću riješiti svoje probleme, niko mi ne treba." Jedino sam je uspio "probuditi" onda kad mi je rekla ono što sam juče napisao.
Nije dobro, to znam. A šta joj je, to ona zna.
- shmizlica
#412 Re: VARANJE !
elem da ta vaša veza ima dubine neke valjda bi ti bio prva osoba kojoj bi ona svoje probleme povjerila
-
Great Cornholio
#413 Re: VARANJE !
Simptomi koji si opisao ukazuju na to da ona pati od nekog težeg oblika psihičkog oboljenja, i trebalo bi je privoliti na to da se javi ljekaru, jer ako je ona uvijek bila pozitivna, nasmijana, i onda naglo postala tako psihički "rastrešena" , može biti da su ti njeni simptomi uzrokovani nekim infektivnim, metaboličkim ili nekim drugim patološkim procesom u organizmu, jer pored idiopatskih psihičkih oboljenja ( kod takvih psihičkih oboljenja nije moguće utvrditi organski uzrok bolesti) postoje i psihička oboljenja koje se javljajaju kao posljdicaa neke organske bolesti.whitelegend07 wrote:Kad ti kažem. Ona stara se STALNO smijala, stalno šalila, ona bila ta u našoj vezi koja je uvijek veselija, nikad mi nije dala da padnem u bedak. A juče...ne mogu ti to dovoljno dobro opisati. Sjedi, trese nogom od nervoze, svako malo otpuhuje, pogled nekakav voden, totalno neprepoznatljiv. Zagleda se u jednu tačku, pa tako ostane po minutu. Totalno izgubljena.shmizlica wrote:hajd kad ti je lakše....bolje neg da apaurine doručkuješal me sad ona zabrinjava
Nešto je debeeelo muči, a ja pojma nemam šta je. Priča joj je cijelo vrijeme u fazonu:"Joj, smarate me svi. Niko nema pojma, ništa vi ne znate. Niste bitni vi. Ne znate u čemu je problem, lovite u mutnom. Pustite me, sama ću riješiti svoje probleme, niko mi ne treba." Jedino sam je uspio "probuditi" onda kad mi je rekla ono što sam juče napisao.
Nije dobro, to znam. A šta joj je, to ona zna.
Ali ja mislim da ti trolaš
- shmizlica
#414 Re: VARANJE !
ma pusti ga GC nek zabavlja raju.....a i treba mi finiš one safunice

-
whitelegend07
#415 Re: VARANJE !
@GC
Je, garant trollam, dosadno mi pa izmišljam da je cura koju volim k'o Boga u problemima.
I onda ja treba da odrastem.
Nešto definitivno ne valja. Čuo sam i vidio da se neko promijeni, da postane drugačiji, ali ovolika promjena u ponašanju MORA biti uzrokovana nečim velikim. Da ne znam da je jedinica, pomislio bih da šalje sestru blizankinju umjesto nje.

Je, garant trollam, dosadno mi pa izmišljam da je cura koju volim k'o Boga u problemima.
Nešto definitivno ne valja. Čuo sam i vidio da se neko promijeni, da postane drugačiji, ali ovolika promjena u ponašanju MORA biti uzrokovana nečim velikim. Da ne znam da je jedinica, pomislio bih da šalje sestru blizankinju umjesto nje.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#416 Re: VARANJE !
joj patetike tito dragiwhitelegend07 wrote:Ja ovdje gubim prvu i jedinu ljubav mog života, a ti bi se oparila na tome?shmizlica wrote:ej neka te, ba, kako ću sad scenario pisati za prvu bih safunicuE pa stvaarno...
eto sad si naucio vaznu zivotnu lekciju-poslije hebanja nema kajanja
-
whitelegend07
#417 Re: VARANJE !
U redu, shvatili smo da bi mi najradije oči iskopala i da svaku moju dočekuješ "na nož". Ajmo sad dalje.plain vanilla wrote:joj patetike tito dragiwhitelegend07 wrote:Ja ovdje gubim prvu i jedinu ljubav mog života, a ti bi se oparila na tome?shmizlica wrote:ej neka te, ba, kako ću sad scenario pisati za prvu bih safunicuE pa stvaarno...
eto sad si naucio vaznu zivotnu lekciju-poslije hebanja nema kajanja
I znači li tebi išta ovaj smajli, ustvari DVA smajlija u postu koji si citirala? Ništa, a?
- plain vanilla
#418 Re: VARANJE !
ovdje nema smajlijawhitelegend07 wrote: U redu, shvatili smo da bi mi najradije oči iskopala i da svaku moju dočekuješ "na nož". Ajmo sad dalje.
I znači li tebi išta ovaj smajli, ustvari DVA smajlija u postu koji si citirala? Ništa, a?
u ime vjere u ljubav, nadam se da si ateistawhitelegend07 wrote:@GC
Je, garant trollam, dosadno mi pa izmišljam da je cura koju volim k'o Boga u problemima.![]()
-
whitelegend07
#419 Re: VARANJE !
Nisi to citirala.
Reci mi, kakav je osjećaj biti totalno negativno naelektrisan u životu, mrziti do podne sebe a od podne sve ostale? Nemoj to.
Ahaaa, pa što ne kažeš? Ja kao ne znam šta je ljubav, a ti kao, eto, znaš? E nek' si mi ovo rekla, umro bih u neznanju. Ti voli kako ti hoćeš, ja ću kako hoću i kako znam. Ubuduće, ako nemaš nešto normalno i konstruktivno da mi napišeš, zaobiđi brate lijepo sve što napišem i fajront. Ne volim ljude koji jedva čekaju da sipaju otrov. Ko je tebe zahebo ja ne znam, niti me zanima. Ko je god, sa mnom nema ništa. Prema tome, traži žrtvu negdje dalje. O.K.?
EDIT: A u čemu je problem?? Volim je k'o boga, da. I? Šta tu nije jasno?
Reci mi, kakav je osjećaj biti totalno negativno naelektrisan u životu, mrziti do podne sebe a od podne sve ostale? Nemoj to.
Ahaaa, pa što ne kažeš? Ja kao ne znam šta je ljubav, a ti kao, eto, znaš? E nek' si mi ovo rekla, umro bih u neznanju. Ti voli kako ti hoćeš, ja ću kako hoću i kako znam. Ubuduće, ako nemaš nešto normalno i konstruktivno da mi napišeš, zaobiđi brate lijepo sve što napišem i fajront. Ne volim ljude koji jedva čekaju da sipaju otrov. Ko je tebe zahebo ja ne znam, niti me zanima. Ko je god, sa mnom nema ništa. Prema tome, traži žrtvu negdje dalje. O.K.?
EDIT: A u čemu je problem?? Volim je k'o boga, da. I? Šta tu nije jasno?
Last edited by whitelegend07 on 16/08/2013 23:54, edited 1 time in total.
- plain vanilla
#420 Re: VARANJE !
zar se ti vec nisi pozdravio i otisao s ove teme?
cuj ja negativna
bolan, nije problem sto trollas, ali moras osmisliti pricu i ici jednim smjerom
ovako je zaista jadno
cuj ja negativna
ovako je zaista jadno
-
whitelegend07
#421 Re: VARANJE !
Rekao sam, ali, nećeš vjerovati, ima i normalne raje na ovoj temi, koja zna za šalu i koja zna priču okrenuti na šprdanciju. Uz vedre ljude se i ja osjećam bolje.plain vanilla wrote:zar se ti vec nisi pozdravio i otisao s ove teme?
cuj ja negativna![]()
ovako je zaista jadno
Ne volim da kunem, a ovo i neće biti neka kletva, ako si ti u pravu. I ti dočekala da ovako trollaš.
To je to od mene...
- plain vanilla
#422 Re: VARANJE !
da spavam s drugim, pa da se pokajem, pa da onda skontam da se onaj prvi treba mijenjati ako me hoce jer je on u stvari kriv?
najs, moRe
samo ce me proglasiti odmah kurvom
najs, moRe
-
whitelegend07
#424 Re: VARANJE !
Izvini, ja nisam zabrljao dok je između mene i nje sve bilo potaman. Kad sam ja to uradio u našoj vezi je već dosta toga bilo kvarno. Dosta toga.plain vanilla wrote:da spavam s drugim, pa da se pokajem, pa da onda skontam da se onaj prvi treba mijenjati ako me hoce jer je on u stvari kriv?
najs, moRe![]()
I ta prevara uopšte nije razlog ni našeg raskida, ni ovog njenog očajnog stanja, kako i sama kaže. Za prekid razlog znam, ali za ovakvo njeno stanje nemam pojma koji je razlog. Šta tu, svega ti, nije jasno? Mada, moram ti čestitati na samouvjerenosti.
-
whitelegend07
#425 Re: VARANJE !
Zašto ja?sherbett wrote:oo aman, of lele![]()
možda si ti njen problem...