Valentinovo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Cecilija

#101 Re: Valentinovo

Post by Cecilija »

Ja sam čvrsto ubijeđena da slavljenje ili neslavljenje Valentinova ima veze s navikama tršenja novca tj. škrtičluka izvjesnih individua (mislim da je to na prvom mjestu a onda ide vjerska isključivost ili zatucanost, pozivanje na netradicionalnost i strano porijeklo te fešte bla bla). Nekliko puta sam propitala malo te tvrdokorne protivnike i izašlo je na vidjelo da ne slave ni rođendane (ni svoje ni tuđe). Biva ne slave ništa gdje treba otvoriti novčanik.

i spremni su mljeti do sutra o nekim visokointelektualnim razlozima da bi maskirali onaj pravi. :skoljka:
žulijan asanž

#102 Re: Valentinovo

Post by žulijan asanž »

Cecilija wrote:Ja sam čvrsto ubijeđena da slavljenje ili neslavljenje Valentinova ima veze s navikama tršenja novca tj. škrtičluka izvjesnih individua (mislim da je to na prvom mjestu a onda ide vjerska isključivost ili zatucanost, pozivanje na netradicionalnost i strano porijeklo te fešte bla bla). Nekliko puta sam propitala malo te tvrdokorne protivnike i izašlo je na vidjelo da ne slave ni rođendane (ni svoje ni tuđe). Biva ne slave ništa gdje treba otvoriti novčanik.

i spremni su mljeti do sutra o nekim visokointelektualnim razlozima da bi maskirali onaj pravi. :skoljka:
uglavnom, šta god ti rekla, ja sam danas guziJo :D :D
JThomas

#103 Re: Valentinovo

Post by JThomas »

gospodin čo'ek je gospodin čo'ek 365 dana u godini i ne treba mu društveni pritisak, strah od uskraćivanja seksa niti izmišljeni kapitalistički praznici da bi potrošio i počastio. a šlif pri tome je neuporedivo važniji od para i količina para, jer ne jede pitu ko ima nego ko je naučio. jajara može potrošiti milion i kupiti najvećeg plišanog međeda na svijetu, opet će ostati jajara.
scorpion7

#104 Re: Valentinovo

Post by scorpion7 »

Vala valentinovo sa otvaranje i zatvaranjem dzepa nema nikakve veze... nisam ga nikad nit volio nit pretjerano slavio... al ako sam ista radio u zivotu to sam se naplaco razno raznih izvoljevanja...cejfova naispunjavo em sto svojih em sto 3 puta vishe tudjih... teorija 0 bodoEva....
žulijan asanž

#105 Re: Valentinovo

Post by žulijan asanž »

JThomas wrote:gospodin čo'ek je gospodin čo'ek 365 dana u godini i ne treba mu društveni pritisak, strah od uskraćivanja seksa niti izmišljeni kapitalistički praznici da bi potrošio i počastio. a šlif pri tome je neuporedivo važniji od para i količina para, jer ne jede pitu ko ima nego ko je naučio. jajara može potrošiti milion i kupiti najvećeg plišanog međeda na svijetu, opet će ostati jajara.

care moj, sve to stoji sto ti kazes, al' sta cu ja kad ona maksuz voli da poda na taj datum :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#106 Re: Valentinovo

Post by plain vanilla »

JThomas wrote:gospodin čo'ek je gospodin čo'ek 365 dana u godini i ne treba mu društveni pritisak, strah od uskraćivanja seksa niti izmišljeni kapitalistički praznici da bi potrošio i počastio. a šlif pri tome je neuporedivo važniji od para i količina para, jer ne jede pitu ko ima nego ko je naučio. jajara može potrošiti milion i kupiti najvećeg plišanog međeda na svijetu, opet će ostati jajara.
ima utakmica svaki dan, ali finale LP je ipak finale :D
Mis mekinjas

#107 Re: Valentinovo

Post by Mis mekinjas »

plain vanilla wrote:
šta to znači, da će biti sexa samo poslije finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#108 Re: Valentinovo

Post by plain vanilla »

Mis mekinjas wrote:
plain vanilla wrote:
šta to znači, da će biti sexa samo poslije finala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
promasila si ceo fudbal :D :lol:
shin

#109 Re: Valentinovo

Post by shin »

Valentinovo muskim nikako ne ide u prilog, srcad, roza boja, mede, ljigave poruke.

Zao mi je, ali bez mene :-)
Post Reply