Upoznavanje momka-djevojke sa roditeljima?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
digger
#28 Re: Upoznavanje momka-djevojke sa roditeljima?
Kako ja vidim, ovi su dolazili jedno drugom kuci, right?Sarajevska Princeza wrote:Sad nek mi neko objasni ima li u Sarajevu normalne cure (momka) koju (kojeg) NIJE STID UPOZNATI MOMKA (CURU) sa roditeljima nakon 6 mjeseci veze i 8 mjeseci poznavanja, nakon posjeta kuci i druzenja? :)
Kada vec nemaju problema da imaju seks u kuci roditelja, nista im se nece dogoditi ako provedu sa starcima ekstra 15 minuta. Umjesto cigarete.
-
neko iz mase
ma nemoj ba tako rukomet se igranebi wrote:Pustite jadnicu na miru.Ona stvarno vjeruje u ovo.Sarajevska Princeza wrote: Trece kad ja odaberem momka on je pun pogodak. Tako da ih samo moze oduseviti i jedva cekati da ga vide.![]()
![]()
SP,ako je to gore istina,onda bi tvoj prvi momak bio i posljednji,jer je "pun pogodak".
Ili je svaki sljedeci "pun pogodak"?
Ili nije bilo ni jednog.
-
ludacha
ma kakvo crno upoznavanje...
nemam obicaj pricati sa starcima o momcima. niti imam li ikakvog, a jos kuci da ga dovodim..ne sad da je to neko skrivanje..ako me upitaju, reci cu, ali to jednostavno nisu njihova posla...kad se budem htjela udati (ako iakd
) e onda cu ih upoznavat
nemam obicaj pricati sa starcima o momcima. niti imam li ikakvog, a jos kuci da ga dovodim..ne sad da je to neko skrivanje..ako me upitaju, reci cu, ali to jednostavno nisu njihova posla...kad se budem htjela udati (ako iakd
-
Sarajevska Princeza
Cim momka ili djevojku ne zelite da upoznate sa roditeljima to vam je odmah znak da momak ili cura nije za vas, jer stid vas je! Inace u ljubavi nema stida, ljudi rade sve i svasta da se izbore za ljubav a ako je upoznavanje sa roditeljima problem eh onda nema tu ljubavi zao mi je.
Last edited by Sarajevska Princeza on 10/03/2005 00:28, edited 1 time in total.
-
Sarajevska Princeza
pa valjda prvo treba da se upoznas sa mnom pa onda sa roditeljima. 
-
Sarajevska Princeza
ili ako hoces mozes se ti i prvo upoznati sa roditeljima pa onda nek te proslijede meni ako su zainteresovani 
-
kamen
_MaYa_ wrote:...
![]()
roditelji su samo komplikacija u vezi..njihova misljena nisu dobrodosla, jer uvjek zele najbolje za tebe a ne kontaju da najbolje za mene-posebno ako je cura u pitanju nije i najbolje za njih...tako da
da, da negativna iskustva sam imala...al to je proslo....
... aferim _MaYa_ ... trebam li reci da mi je veza otisla do djavola, nakon sto sam upoznao njene roditelje? ... ipak, kad o svemu razmislim bolje sto se to desilo, nego da su mi "visili nad glavom" kasnije ... to sto je ona svoje poslusala dovoljno govori o samoj njenoj licnosti (tacnije labilnosti) ...
-
Sarajevska Princeza
pitt oko, ja upoznajem svu svoju raju sa starcima ako imam prilike za to. Socijalan zivot i relacije sa drustvom su mi uvijek bile vazne. Tako i njima. 
-
Sarajevska Princeza
Hey pit ja cu da kazem sljedecu konstataciju!
Nije razlog zasto cure i momci izbjegavaju da svoje momke i cure upoznaju sa roditeljima zato sto ce roditelji naci neku manu i prokomentarisati negativno partnera - nego je razlog taj sto se djevojke i momci stide da im roditelji saznaju da njihove relacije nisu "ozbiljnije" prirode.
-
Sarajevska Princeza
Da li ti starci prave bilo kakve negativne komentare o djevojci koju upoznaju? Ili vise obracaju paznju na to da li ste vi sretni i tako to.
-
Sarajevska Princeza
Iz pouzdanih izvora micika, sa pittovim je lako.