E sad sam stvarno u dilemi, ispade da je penis ukras a muskarac i njegov "ukras" robabjancici: hananah zar ne mislis da je malo okrutno posmatrati muskarce i njihove ukrase kao robu?
Nema logike da ukras bude ukras oko ukrasa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
E sad sam stvarno u dilemi, ispade da je penis ukras a muskarac i njegov "ukras" robabjancici: hananah zar ne mislis da je malo okrutno posmatrati muskarce i njihove ukrase kao robu?
Ma jasta je,ba.hananah wrote:E sad sam stvarno u dilemi, ispade da je penis ukras a muskarac i njegov "ukras" robabjancici: hananah zar ne mislis da je malo okrutno posmatrati muskarce i njihove ukrase kao robu?a ja vazda muskarca promatrala kao ukras oko penisa
nebi wrote:Ma jasta je,ba.hananah wrote:E sad sam stvarno u dilemi, ispade da je penis ukras a muskarac i njegov "ukras" robabjancici: hananah zar ne mislis da je malo okrutno posmatrati muskarce i njihove ukrase kao robu?a ja vazda muskarca promatrala kao ukras oko penisa
Ne kaze se dzaba "u krasni kurac"
po ovoj logici, zena je samo futrola za picku..hananah wrote:E sad sam stvarno u dilemi, ispade da je penis ukras a muskarac i njegov "ukras" robabjancici: hananah zar ne mislis da je malo okrutno posmatrati muskarce i njihove ukrase kao robu?a ja vazda muskarca promatrala kao ukras oko penisa