Aha, bas da radi par sekundi uzitka sedmicno da me neko pravi budalom,moonca wrote:Ne, ne gledam ih. Nisu mi bas smijesni.....triconja wrote: Sta ti imas protiv njiha?
Nego, kad ce prva ljubav..![]()
Ima se cesalj i vazda se more sta nac na belegiju.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Aha, bas da radi par sekundi uzitka sedmicno da me neko pravi budalom,moonca wrote:Ne, ne gledam ih. Nisu mi bas smijesni.....triconja wrote: Sta ti imas protiv njiha?
E, ako je par sekundi,jos sedmicno, onda batali jasta.triconja wrote:Aha, bas da radi par sekundi uzitka sedmicno da me neko pravi budalom,moonca wrote:Ne, ne gledam ih. Nisu mi bas smijesni.....triconja wrote: Sta ti imas protiv njiha?
![]()
![]()
.
Ima se cesalj i vazda se more sta nac na belegiju.
Trolas ili si ozbiljan?Ludzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Šta reč' za mene? Ja koji sam naprcao punih 26 godina u dupe, a nisam ni ženske poljubio a kamoli je imao u vezi. Ne krivim ja njih, već sebe. Nisam rodjen da ih šarmiram. Jednostavno nesposoban sam za to. Ja da pridjem prvi curi, ma dajjj... ne bih znao ni beknuti kad bih joj prišao. Previše sam stidljiv. To se vidi po tome što se uvijek zacrvenim kada se neka cura meni obrača. Izgleda sam ću ostati do kraja života.
Zbog cega si ti usla u brak?moonca wrote:E, ako je par sekundi,jos sedmicno, onda batali jasta.triconja wrote: Aha, bas da radi par sekundi uzitka sedmicno da me neko pravi budalom,![]()
![]()
.
Ima se cesalj i vazda se more sta nac na belegiju.![]()
![]()
izgleda li ti kao da trolam ?zipoo wrote:Trolas ili si ozbiljan?Ludzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Šta reč' za mene? Ja koji sam naprcao punih 26 godina u dupe, a nisam ni ženske poljubio a kamoli je imao u vezi. Ne krivim ja njih, već sebe. Nisam rodjen da ih šarmiram. Jednostavno nesposoban sam za to. Ja da pridjem prvi curi, ma dajjj... ne bih znao ni beknuti kad bih joj prišao. Previše sam stidljiv. To se vidi po tome što se uvijek zacrvenim kada se neka cura meni obrača. Izgleda sam ću ostati do kraja života.
Ne znam jarane. Imas cudan nick, a ovdje na forumu su svi jebaci ipo. Dok jebe uporedo troje jos zadovoljava prsticima i jezikom. Tako da i kad ovako neko nesto napise na kraju ispadne trol.Ludzak wrote:izgleda li ti kao da trolam ?zipoo wrote:Trolas ili si ozbiljan?Ludzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Ako je tako, onda Imaš li jarane koji znaju sa ženama? Nek ti jedan bude wingman koji će probiti taj led ako već sam nisi u stanju.Ludzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Zasto si sebi umislio da si neposobanLudzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Iskoriti to crvenilo u svoju korist, ako ti koja to spomene sto si se zacrvenio ili tako nesto kada pridjes, lupi neku glupost da je zbog nje, ali kao neku salu pozitivnu na svoj racun i nekad prodje jbg...vecina ih voli kada znas sta na svoj racun nabacit...Ludzak wrote:Lahko mi je sa vama?
Sve se zivo uci, samo je fazon koliko koga sta zanima i kako ce neko to znanje znati iskoristiti.cendlerbing wrote:I šarm se uči.
Ne znam sta bih reko, nekad je atribut (smisao za humor) pozitivan a nekad negativan, sve zavisi od druge strane.cendlerbing wrote:Trico, pomažel ti smisao za humor u šarmiranju?
To je tocendlerbing wrote:Nema šta zavisiti, osim ako ga ne konta.
Naravno, sve ce ga voljeticendlerbing wrote:Trico, pomažel ti smisao za humor u šarmiranju?
Sa sličnim problemom se susreću i bračni parovi tokom svog zajedničkog života, pa opet preguraju nekako. Ali dobro, vi niste u braku.asurbanipal wrote:Ja sam trenutno na pauzi sa djevojkom upravo zbog finansijske situacije ili bolje reći nestabilnosti.
Sve je to divno, krasno, godinu dana smo zajedno, ali kada je plata slaba, ona isto radi ali je u kreditu, onda se to kad tad odrazi i na vezu.
Vidi se da se trudim, ali budući da sam stranački nepodoban ne mogu naći posao u struci sa diplomom, a ovdje gdje radim para nije neka, onda se to odrazi i na mene, stvara osjećaj frustracije i nesigurnosti, a zatim se to prenosi i na nju.
Jednostavno, žene traže materijalnu sigurnost i situiranost (tu ne stojim loše), ali gdje para nema ili ih ima malo, tu padaju sve priče o ljubavi, razumijevanju, pažnji.
Zato sad gledam sebe, i da se izvučem iz ove kaljuže, što dalje odavde, ali prije toga idem na kurs njemačkog i prekvalifikaciju na zanat.
Bloo wrote: Sa sličnim problemom se susreću i bračni parovi tokom svog zajedničkog života, pa opet preguraju nekako. Ali dobro, vi niste u braku.
Žao mi je zbog tvoje trenutne situacije i držim fige za plan koji imaš.![]()
A što se tiče toga šta žene traže - dalo bi se raspravljati, pogotovo ako i one sa svoje strane imaju da ponude materijalnu sigurnosti i situiranost (jer prošla su vremena, nekima i nisu što jest jest, kada ženama nije bilo dozvoljeno da rade i izdržavaju se), ali djelomično je i validno pogotovo uzevši u obzir ako se planira porodica, te žene u tom slučaju primaju minimalnu naknadu ili dio plate, što se značajno osjeti na kućnom budžetu, te je pozitivna stvar ako druga strana može da ponudi materijalnu sigurnost.
Sto li se parovi sa parama svadajau i razvodeAnestezija wrote:da si lijep ko umproforac ako nemas para nece te nijedna
Neka, kad vidim slucaj da je brak dobar i bez zajebancija i ja cu se zenit, vako, eeemoonca wrote:Naravno, sve ce ga voljeticendlerbing wrote:Trico, pomažel ti smisao za humor u šarmiranju?i na kraju veseri-- bye...bilo je zabavno..
![]()
nisu sretni,ne vole semoonca wrote:Sto li se parovi sa parama svadajau i razvodeAnestezija wrote:da si lijep ko umproforac ako nemas para nece te nijedna![]()
Nije potrebno da se zenis, ako ti je to breme- zivite zajedno, ne vidim razliku.triconja wrote:Neka, kad vidim slucaj da je brak dobar i bez zajebancija i ja cu se zenit, vako, eeemoonca wrote:Naravno, sve ce ga voljeticendlerbing wrote:Trico, pomažel ti smisao za humor u šarmiranju?i na kraju veseri-- bye...bilo je zabavno..
![]()