i u pravu...evo sve me naka nervoza i srklet hvata i od danasnjeg posla i od trke za lovom, za polaganjem ispita...neke veze u kojoj sam sada...i hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s forumafunaki wrote:debela wrote:znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurakmeni je ovo strasno
![]()
@deba je legenda...
trazim.....
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Lace
-
ibrik
je*o te zivot, tona tema po forumima na ovu temu...te ona ne moze da nadje nekog ko je razumije, te on ne moze da nadje neku koja ce ga podrzatvati u njegovim glupostima, te on samo trazi sex, a ona hoce vezu, ... i na svaku temu se javi tona muskaraca i zena koji ispunjavaju ono sto drugi zahtjeva...
I ja kazem da je veoma tesko pronaci onu pravu koja ispunjava sve tvoje kriterije, a po pisanjima na ovom forumu sam vec nasao par kandidatkinja koje ispunjavaju moje kriterije, ali nikako da sretnem taku neku u stvarnom svijetu...
Mislim da bi trebali oragnizovati jedan kolektivni sastanak svih onih koji su se javljali na ovu i slicne teme i koji ispunjavaju necije kriterije pa mozda neki i pronadju ono sto traze

I ja kazem da je veoma tesko pronaci onu pravu koja ispunjava sve tvoje kriterije, a po pisanjima na ovom forumu sam vec nasao par kandidatkinja koje ispunjavaju moje kriterije, ali nikako da sretnem taku neku u stvarnom svijetu...
Mislim da bi trebali oragnizovati jedan kolektivni sastanak svih onih koji su se javljali na ovu i slicne teme i koji ispunjavaju necije kriterije pa mozda neki i pronadju ono sto traze
-
sarajka30
potpisujem u cijelosti...Lace wrote: i u pravu...evo sve me naka nervoza i srklet hvata i od danasnjeg posla i od trke za lovom, za polaganjem ispita...neke veze u kojoj sam sada...i hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s foruma
-
_sa_
eh koliko nas se naslo u tvom postuLace wrote: hocu da se odmorim...i da...sve manje i manje uzivam u izlascima...jes 30 mi je godina...u 21-oj sam prvo mislila da sam sretna...pa sam se sjebala...i do 30-e mi to postalo normalno stanje...eto objedinila sam u odgovoru nekoliko tema s foruma
-
violently_happy
eh cuj nema bolje..ima ima..a jos i muslimankapeanuth wrote:hocu odma ili cu sad??violently_happy wrote:nisam sve brige na to svela..to je jedna od manjih briga..al reko da rijesavam jednu po jednudo svadbe ce doci kad ostavis tu tamo sto se ne moli bogu kao mi
de vjerovatno bi ja to ostavio da ima sta bolje
-
violently_happy
debela apsoultno si upravu..ma ja samo provjeravam da li postoji takav muskaracdebela wrote:znam da je tema zezanje i opet zezanje ali ljudi mene neki srklet uhvatio. njoj je tek 21 godina i ona vec ne moze da nadje nikoga da joj odgovara i vec se postavlja kao zrela zena koja je pregazila kojesta u zivotu, a ona je jos djevojcurakmeni je ovo strasno
- karanana
Violently, ja sam te mislio usreciti, ali da budem iskren s tobom, citajuci kakvog muskarca trazis, ja sebe nisam nasao ni u jednoj stvari. Zbog toga sam vjerovatno i par puta u zadnjih godinu-dvije i bio nogiran. Radim ja sve to, najcesce na pocetku, te sms-ic, te male sitne stvari te razumijevanje ali bogami kasnije, haman pa sve zapostavim. Stoka sam, jesu li vecina muskaraca takvi ili ne - ne znam. Glavu mi na panj i rezi je.
Last edited by karanana on 02/04/2007 16:32, edited 1 time in total.
-
forUMASH
....i ti se meni svidjas......anais_nin wrote:zato ima kome odgovorasforUMASH wrote:....joj ovih "princeza" sto kontaju da se svijet okrece oko njih.....![]()
....samo da se upisem u listu ovih sto ti ne odgovaraju.........
-
mamica papucarka
karanana wrote:Violently, ja sam te mislio usreciti, ali da budem iskren s tobom, citajuci kakvog muskarca trazis, ja sebe nisam nasao ni u jednoj stvari. Zbog toga sam vjerovatno i par puta u zadnjih godinu-dvije i bio nogiran. Radim ja sve to, najcesce na pocetku, te sms-ic, te male sitne stvari te razumijevanje ali bogami kasnije, haman pa sve zapostavim. Stoka sam, jesu li vecina muskaraca takvi ili ne - ne znam. Glavu mi na panj i rezi je.
jesil ti vidio sta je Bosanac sa dna kace napisao na temi " na pocetku"
- GandalfSivi
#67 Re: trazim.....
Jebiga, odselio sam se iz domovine...violently_happy wrote:ovako...ne znam da li se to samo meni desava, ali u posljednje vrijeme ne mogu da nadjem nekoga ko bi mi odgovarao u svemu...nisam izbirljiva ali..desava se da upoznam nekoga, fizicki super, ali kad malo bolje pocnemo da se upoznajemo shvatim da to nije to..dalje desava se da je momak super, predobar prema meni, ali nema hemije, ne privlaci me.. sta je to?? postoji li lijep,pametan,zabavan i situiran muskarac??ako ima nek mi se javi
-
violently_happy
aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna... 
- Dirty Harry
Ma ja kad se tema umrtvi najlakše je dignuti tako da se ubaci KPGS, "je li veličina bitna", "sise&guzovi", ....... sex sellsviolently_happy wrote:aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna...
-
violently_happy
ne, vec je neko spomenuo velicinu, pa da se znaDirty Harry wrote:Ma ja kad se tema umrtvi najlakše je dignuti tako da se ubaci KPGS, "je li veličina bitna", "sise&guzovi", ....... sex sellsviolently_happy wrote:aah da, zaboravila sam vaznu stvar da napomenem..da je i velicina bitna...
- anais_nin
ovo je jedina mahala usred koje se mozes bariti u 16 a da te niko ne benda ni 2%forUMASH wrote:....i ti se meni svidjas......anais_nin wrote:zato ima kome odgovorasforUMASH wrote:....joj ovih "princeza" sto kontaju da se svijet okrece oko njih.....![]()
....samo da se upisem u listu ovih sto ti ne odgovaraju.........
- danas
ma mi cekamo da predjete na nesto konkretnoanais_nin wrote:ovo je jedina mahala usred koje se mozes bariti u 16 a da te niko ne benda ni 2%forUMASH wrote:....i ti se meni svidjas......anais_nin wrote: zato ima kome odgovoras![]()
![]()
- fantom slobode
#74 Re: trazim.....
trazim i ja,ali se i desi da mi ne daju.Ali nista se ne sekiraj, desice se i to,samo trazi, tebi ce prije dati, muskarci su nagodniji, ne razmisljaju previse o nepotrebnim stvarima.violently_happy wrote:ovako...ne znam da li se to samo meni desava, ali u posljednje vrijeme ne mogu da nadjem nekoga ko bi mi odgovarao u svemu...nisam izbirljiva ali..desava se da upoznam nekoga, fizicki super, ali kad malo bolje pocnemo da se upoznajemo shvatim da to nije to..dalje desava se da je momak super, predobar prema meni, ali nema hemije, ne privlaci me.. sta je to?? postoji li lijep,pametan,zabavan i situiran muskarac??ako ima nek mi se javi