pozdrav svima
TI BUDI DALEKO!?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sure_alma
#1 TI BUDI DALEKO!?
hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
pozdrav svima
- pitt
#2 Re: TI BUDI DALEKO!?
Za pravu ljubav se uvijek vrijedi (i treba) boriti.sure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#3 Re: TI BUDI DALEKO!?
Daleko od oka - daleko od srca, ..... govore ljudi u kraju mom.sure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
-
Krivokapic
#4 Re: TI BUDI DALEKO!?
kakve to veze ima sa politikom?sure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
- manijak1
#6 Re: TI BUDI DALEKO!?
Teško se podnosi , malo diše pa prestane pasure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
-
PITARKA_SA
daleko od ociju,daleko od srca..ili tako nekako kazu 
-
FortunaBela
Uvijek se vrijedi boriti, a vrijeme će uvijek pokazati zaašto...
- black
Ti samo budi dovoljno daleko, za mene postoji drugi neko
cije ce reci manje da bole, cije ce ruke lepse da vole.
Ti samo budi tamna sena, za mene stizu lepsa vremena
ulice nove, nova lica i jedno nebo prepuno ptica.
Ti samo budi u suncu trag, jos ce mi neko biti drag
jos cu sa nekim naci srecu, nikad te vise voleti necu.
Nekom ces biti dobra zena, odana verna i postena
sve nek ti bude drugi neko, ti samo budi dovoljno daleko.
( ne ti Fortuna...
)
cije ce reci manje da bole, cije ce ruke lepse da vole.
Ti samo budi tamna sena, za mene stizu lepsa vremena
ulice nove, nova lica i jedno nebo prepuno ptica.
Ti samo budi u suncu trag, jos ce mi neko biti drag
jos cu sa nekim naci srecu, nikad te vise voleti necu.
Nekom ces biti dobra zena, odana verna i postena
sve nek ti bude drugi neko, ti samo budi dovoljno daleko.
( ne ti Fortuna...
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
#13 Re: TI BUDI DALEKO!?
Grozno. Non - stop provjeravanja, zivkanja telefonom u sitne sate, optuzbe,...sure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
Je l' se vrijedno boriti? Vrijedno se boriti za sve sto volis, to u stvari nema vrijednosti, neprocjenjivo je. No mora biti razumijevanja, povjerenja za vezu na daljinu. Ako oboje rade na tome onda je dobro, ako jedno zataji ode sve u pizdu materinu
- black
#14 Re: TI BUDI DALEKO!?
bas tako horni...meni se upravo to desilo prije nekih mjesec dana, zatajlila je i naravno ode sve u PM......horns&drums wrote:Grozno. Non - stop provjeravanja, zivkanja telefonom u sitne sate, optuzbe,...sure_alma wrote:hajde da cujemo misljenja raje koja imaju voljenu osobu daleko od sebe, tj. ne zive u istoj zemlji....moje pitanje je : kako se sve to podnosi? kako veza prezivljava, i na kraju krajeva je li vrijedno se boriti za tako nesto?
pozdrav svima
Je l' se vrijedno boriti? Vrijedno se boriti za sve sto volis, to u stvari nema vrijednosti, neprocjenjivo je. No mora biti razumijevanja, povjerenja za vezu na daljinu. Ako oboje rade na tome onda je dobro, ako jedno zataji ode sve u pizdu materinu
-
FortunaBela
Znatel priču o Vasi Ladačkom.... 
- horns&drums
Black, sori tu hir det
Ljubav u stvari i jeste kao cvijet. Treba ga zalijevati i paziti da bude sto ljepsi i sto dulje traje.
Ljubav u stvari i jeste kao cvijet. Treba ga zalijevati i paziti da bude sto ljepsi i sto dulje traje.
Uhhh a kakav tek seks bude kad se nadjete....pa onda kad se nadjete nadoknadite sve propusteno
-
novalic
ljubav na distancu, preko zice.. ili preko bare... ja sam protiv... nestrpljiva, nevjerna
, tako da nikada nisam gotivila te relacije.. ovako, blizu.. posve blizu
mi vise odgovara...
meni je to patnja..
mladi ljudi, vole se.. i zive na hiljadama kilometara daljine, pa se onda sretnu, dobro kresnu.. pa opet pate...
ja gledam ako ima sta da ne patim...
sada ce oni meni, ljubav ne bira... eh, to je samo djelomicno tacno.. jer covjek s godinama, pitajte papeta i starog, oni to sigurno dobro znaju, prioriteti i glede ljubavi se mijenjaju...
meni je to patnja..
mladi ljudi, vole se.. i zive na hiljadama kilometara daljine, pa se onda sretnu, dobro kresnu.. pa opet pate...
ja gledam ako ima sta da ne patim...
sada ce oni meni, ljubav ne bira... eh, to je samo djelomicno tacno.. jer covjek s godinama, pitajte papeta i starog, oni to sigurno dobro znaju, prioriteti i glede ljubavi se mijenjaju...
-
FortunaBela
Ljubav je čudna stvar, na bira puteve, ona samo dođe i ostaje ili nestaje..
- horns&drums
Carls Bukovski style
Ljudi, volite se na daljinu ali pazite jedno drugo i nece biti gorko
Ljudi, volite se na daljinu ali pazite jedno drugo i nece biti gorko
-
Drkonjić
daljina ne igra ulogu u ljubavi, loš sex da!
Može samo jedan savjet - nemoj glumiti orgazam jer to iskusniji dečki jako dobro mogu prepoznati i samo ćeš se obrukati. Bolje se namjesti tako za vrijeme dok je u tebi svojim tijelom dodiruje ona mjesta koja te najviše uzbuđuju. Ima puno poza i načina da to postigneš samo si moraš dati truda. To se ne uči u jednom danu. Samo bez pretvaranja - to ti je smrt za dobru vezu i sex - vjeruj mi.
Može samo jedan savjet - nemoj glumiti orgazam jer to iskusniji dečki jako dobro mogu prepoznati i samo ćeš se obrukati. Bolje se namjesti tako za vrijeme dok je u tebi svojim tijelom dodiruje ona mjesta koja te najviše uzbuđuju. Ima puno poza i načina da to postigneš samo si moraš dati truda. To se ne uči u jednom danu. Samo bez pretvaranja - to ti je smrt za dobru vezu i sex - vjeruj mi.