ja ne rekoh da sam sama, nego da bih radije izabrala to nego bila s nekim eto cisto da imam nekogztluhcs wrote:Autosugestija čuda činianais_nin wrote:bolje biti kvalitetno sam, nego usamljen s nekim drugimztluhcs wrote: 15 godina kasnije...
A teče ne, teče ne, teče nemaaaaa![]()
![]()
![]()
The Bottom Line
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- anais_nin
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Poslije 5 godina veze na¹la drugog?!?! Jel te stiiid! Eto ¹ta je ¾ensko...anais_nin wrote:
ja ne rekoh da sam sama, .ja sam raskinula 5 godina te navodno "bajkovite" ljubavi sa covjekom kojeg i danas postujem i koji je divna osoba, ali u kojeg sam u jednom momentu izgubila povjerenje (ne, ne zbog varanja) i skontala da vise ne vjerujem da mogu racunati na to da ce mi on biti oslonac kroz oluje
- anais_nin
pa nisam na dan raskida (a ni prije njega) nasla drugog, nego poslijeztluhcs wrote:Poslije 5 godina veze našla drugog?!?! Jel te stiiid! Eto šta je žensko...anais_nin wrote:
ja ne rekoh da sam sama, .ja sam raskinula 5 godina te navodno "bajkovite" ljubavi sa covjekom kojeg i danas postujem i koji je divna osoba, ali u kojeg sam u jednom momentu izgubila povjerenje (ne, ne zbog varanja) i skontala da vise ne vjerujem da mogu racunati na to da ce mi on biti oslonac kroz oluje
![]()
![]()
![]()
- zena21
anais_nin wrote:pa nisam na dan raskida (a ni prije njega) nasla drugog, nego poslijeztluhcs wrote:Poslije 5 godina veze našla drugog?!?! Jel te stiiid! Eto šta je žensko...anais_nin wrote:
![]()
![]()
![]()
sta sam trebala, odguliti 5g zalosti?
ma bjaaaaaaaaaaaaaaaazi
tako je... Life goes on
- Irm@
#55 Re: The Bottom Line
pa kako si samo to otkrioooteletrader wrote:Ja mislim da Irm@ trazhi sebi kakvog aktivistu Greenpeace-a,nego je stid da prizna)
-
teletrader
Jest' vala kako se nista ni kod koga ne desava...Jordan26 wrote:od kako se nacela ova tema je l' se desilo ista kod vas?
Od kad sam postavio temu,umrla mi je tetka i ostavila kucu,pa sam slupao auto,pa svasta nesta..
Samo nek se ne miruje..
-
teletrader
Cuj u kategoriju "za zhivot" jel to tebi do udaje?Jordan26 wrote:ok tele ....jedan ispitanik ...to nije dovoljno ni za neozbiljno istrazivanje a ne za ozbiljno...hajd'mo ostali je l' se sta desilo kod vas na ljubavnom planu? jeste li upoznali nekoga ko bi mogao upasti u onu kategoriju "za zivot"?
teletrader nemoj se vise hvaliti postajes dosadan, btw, i meni je prije par godina umrla pratetka, rospija nije mi nista ostavila, cak mi je ostala duzna igle za pletenje![]()
slupao auto..a mi cure s foruma mislile fin momak..pijes i vozis, ha?
Znam za kategorije "za jednu noc"," za poigrat se","nije mi lose pa da vidimo sta dalje" i jos nekoliko njih,a ovo za zhivot je nekako derivacija ovih drugih kategorija..
Volio bih da grijesim...
@glede auta
Ne pijem nikada,al pricam na mobilni i preticem...
Znam ja da mi multitasking nije jaca strana al eto
PS
Ako ti je rahmetli/pokojna tetka ostala duzhna igle za pletenje,znaci li to da znas plesti/heklati? Vrlo rijedak "soft skill" na danasnjem vaktu..
- van Basten
ne postoji unaprijed zacrtano ono što želimo... da je to tako, ljubav bi bila kao matematika... unesemo u jednačinu podatke koje tražimo i rezultat5 nam izbaci određenu osobu i to je to, bez sekirancije. Srećom pa nije tako.
Evo ja npr... nikad nisam volio plavuše, a onda sam upoznao jedno predivno stvorenje, osobu koja me postidi svojom dobrotom, osobu koja ima apsolutno sve osobine koje smatram pozitivnim kod djevojke... i ni sekunde mi nije bilo što je plava i presretan sam s njom
Evo ja npr... nikad nisam volio plavuše, a onda sam upoznao jedno predivno stvorenje, osobu koja me postidi svojom dobrotom, osobu koja ima apsolutno sve osobine koje smatram pozitivnim kod djevojke... i ni sekunde mi nije bilo što je plava i presretan sam s njom
- anais_nin
ma meni je bitnije da li uopste zelim da se razmnozavam s doticnimJordan26 wrote:Sharafcino slazem se...da li zelim da mi djeca lice na tog/tu?Sarafcina wrote:da li bi mi bilo drago da mi doticna osoba odgaja djecu
-
Drumer
Razmnozavam.anais_nin wrote:ma meni je bitnije da li uopste zelim da se razmnozavam s doticnimJordan26 wrote:Sharafcino slazem se...da li zelim da mi djeca lice na tog/tu?Sarafcina wrote:da li bi mi bilo drago da mi doticna osoba odgaja djecu![]()
-
Sarafcina
anais_nin wrote:ma meni je bitnije da li uopste zelim da se razmnozavam s doticnimJordan26 wrote:Sharafcino slazem se...da li zelim da mi djeca lice na tog/tu?Sarafcina wrote:da li bi mi bilo drago da mi doticna osoba odgaja djecu![]()
ako u tu jeDNacinu uvedemo i pokusaje razmnozavanja ...bojim se da bi sito bilo...isuvise
-
zmijaIzmaj
neki idu tako daleko da se pitaju kod hugs and kisses

-
slatkusina
Savrsenstvo postoji samo u serijama i crticima ali uz toleranciju i povjerenje partnera moguce je ostvariti dio bajke....
-
slatkusina
-
slatkusina
Ne traziti idealno, bitno je da te osoba razumije i da se postujete i ne treba dalje traziti, niti razmisljati o tome jel crn, plav, fakultet, srednja skola...to su samo neke karateristike koje jednog dana izgube vrijednost....a razumijevanje nam je potrebno kroz citav zivot, rame za plakanje, sigurno tlo...mislim emocionalno...i postivanje zelja, afiniteta, stavova i onda sve funkcionise...
-
_STOKA_OD_OKA
nemoras razmnozavanje nego samo ti kondom i
pozdrav
pozdrav
- anais_nin
Sarafcina wrote:anais_nin wrote:ma meni je bitnije da li uopste zelim da se razmnozavam s doticnimJordan26 wrote: Sharafcino slazem se...da li zelim da mi djeca lice na tog/tu?![]()
ako u tu jeDNacinu uvedemo i pokusaje razmnozavanja ...bojim se da bi sito bilo...isuviserijetko
....