Swingeri u Sarajevu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
emko1234
#1 Swingeri u Sarajevu?
Pozdrav raja,
Pročitah zanimljiv text jutros na portalu jutarnjeg kako je neka beogradska novinarka bila na swingerskom derneku u nekom klubu u Beogradu.
Upad kao 20 eura, muški dolaze sa ženom, a žene mogu doći same.
Da li postoji nešto takvo kod nas, i šta mislite o svemu tome? Srbi su pokazali da naš balkanski mentalitet može svarit da gledamo kako nam neko drpa ženu pred nama, valjda dok god i mi možemo drpat nečiju drugu ženu u isto vrijeme.
Pa eto da čujem mišljenja, stavove, pro i contra, i naravno iskustva ako ih ima.
Navalite.
Pročitah zanimljiv text jutros na portalu jutarnjeg kako je neka beogradska novinarka bila na swingerskom derneku u nekom klubu u Beogradu.
Upad kao 20 eura, muški dolaze sa ženom, a žene mogu doći same.
Da li postoji nešto takvo kod nas, i šta mislite o svemu tome? Srbi su pokazali da naš balkanski mentalitet može svarit da gledamo kako nam neko drpa ženu pred nama, valjda dok god i mi možemo drpat nečiju drugu ženu u isto vrijeme.
Pa eto da čujem mišljenja, stavove, pro i contra, i naravno iskustva ako ih ima.
Navalite.
- zambaklija
#2 Re: Swingeri u Sarajevu?
ja bi tuđu ali svoju nedam

-
emko1234
#3 Re: Swingeri u Sarajevu?
Bil smio tuđu pred svojom? 
Jebi ga, toga nema u toj vrsti druženja. Sve se dijeli, bar tako pišu. Taj klub u Begeu vode muž i žena. Kažu da im brak odlično funkcioniše.
Jebi ga, toga nema u toj vrsti druženja. Sve se dijeli, bar tako pišu. Taj klub u Begeu vode muž i žena. Kažu da im brak odlično funkcioniše.
-
todd_smith
#4 Re: Swingeri u Sarajevu?
zar nije bio clanak neke sa Grbavice koja je pricala o swingerima u Sarajevu? 
-
emko1234
#5 Re: Swingeri u Sarajevu?
Ne znam, čekam žene na temi da vidim šta one misle o tome.todd_smith wrote:zar nije bio clanak neke sa Grbavice koja je pricala o swingerima u Sarajevu?
Da li bi djelile i dokle bi išle
- KPNCTNJAH
#6 Re: Swingeri u Sarajevu?
Mislim da sam nesvjesno ucestvovao u ovom... ali papci nisu znali pravila, pa ja ne dobih tudju zenu

-
todd_smith
#7 Re: Swingeri u Sarajevu?
muza samo jel?KPNCTNJAH wrote:Mislim da sam nesvjesno ucestvovao u ovom... ali papci nisu znali pravila, pa ja ne dobih tudju zenu![]()
-
ZenaZbrkovima
#8 Re: Swingeri u Sarajevu?
zar ce ti iko reci da bi SE dijelio tako u javnostiemko1234 wrote:Ne znam, čekam žene na temi da vidim šta one misle o tome.todd_smith wrote:zar nije bio clanak neke sa Grbavice koja je pricala o swingerima u Sarajevu?
Da li bi djelile i dokle bi išle
sto se mene tice, ne bih svog muskarca dijelila ni u ludilu, svojom voljom. posesivna sam
-
ZenaZbrkovima
#9 Re: Swingeri u Sarajevu?
sto im nisi reko: Stanite jbo ga, zamijenimo malo uloge, ja evo vec treci put... samo gledam. jelKPNCTNJAH wrote:Mislim da sam nesvjesno ucestvovao u ovom... ali papci nisu znali pravila, pa ja ne dobih tudju zenu![]()
- jao_situacije
#10 Re: Swingeri u Sarajevu?
Bio Mujo u Švabiji na radu i jedan dan mu kažu kolege Mujo haj' sa nama u swing klub.
Kaže Mujo ne znam ja šta je to, kažu oni ma uđeš u klub svi su pod maskama i muški i žene, ugase se svjetla i šta uhvatiš pa opleti.
Kaže Mujo joj može hajmo.
Odu oni ugase se svjetla kad za 15 minuta dere se Mujo haloo baa šta je ovo, de se malo bolje organizirajte evo već drugi put šimpu racku.
Kaže Mujo ne znam ja šta je to, kažu oni ma uđeš u klub svi su pod maskama i muški i žene, ugase se svjetla i šta uhvatiš pa opleti.
Kaže Mujo joj može hajmo.
Odu oni ugase se svjetla kad za 15 minuta dere se Mujo haloo baa šta je ovo, de se malo bolje organizirajte evo već drugi put šimpu racku.
-
emko1234
#11 Re: Swingeri u Sarajevu?
Pa očigledno danas to i nije više tabu u društvu.ZenaZbrkovima wrote:zar ce ti iko reci da bi SE dijelio tako u javnostiemko1234 wrote:Ne znam, čekam žene na temi da vidim šta one misle o tome.todd_smith wrote:zar nije bio clanak neke sa Grbavice koja je pricala o swingerima u Sarajevu?
Da li bi djelile i dokle bi išleto obicno ide iza zatvorenih vrata, onako tisu misu, daleko od ociju javnosti
![]()
sto se mene tice, ne bih svog muskarca dijelila ni u ludilu, svojom voljom. posesivna sam
Poznajem jedan par iz grada, a vjerujem da ih znaju i ostali, i on i ona u godinama, oboje dobro izgledaju, imaju dijete, a oduvijek se priča da su swingeri.
A što mi ne bi rekao, pa svakako se ne znamo
-
todd_smith
#12 Re: Swingeri u Sarajevu?
pa eto, sto nisi njih pitao, sto nas ovdje pitas?emko1234 wrote: Pa očigledno danas to i nije više tabu u društvu.
Poznajem jedan par iz grada, a vjerujem da ih znaju i ostali, i on i ona u godinama, oboje dobro izgledaju, imaju dijete, a oduvijek se priča da su swingeri.
A što mi ne bi rekao, pa svakako se ne znamo
-
emko1234
#13 Re: Swingeri u Sarajevu?
Nezgodno mi, puno su stariji od mene 
-
Astrix
#14 Re: Swingeri u Sarajevu?
U Hrvatskoj toga ima puno vise, razni se tematski partiji organizuju, klub u Istri, ima svega 
-
emko1234
#15 Re: Swingeri u Sarajevu?
Ma ima i ovdje garanat, samo kod nas raja o tome ne priča. Valjda ih stid.Astrix wrote:U Hrvatskoj toga ima puno vise, razni se tematski partiji organizuju, klub u Istri, ima svega
-
hanamontanaa
#16 Re: Swingeri u Sarajevu?
Ja sam prije nekih 4-5 godina čula da na M.Dvoru ima neki stan gdje se swinga,tad me to nije bilo interesantno pa nisam ni raspitivanje ko,sta,kako...,ako neko ima frisku informaciju,valjalo bi obici 
-
ZenaZbrkovima
#17 Re: Swingeri u Sarajevu?
cuj hane sto se pomamila 
-
hanamontanaa
#18 Re: Swingeri u Sarajevu?
Kad pare i slava udare u glavuZenaZbrkovima wrote:cuj hane sto se pomamila
Iskreno nemam ništa protiv da probam,čak sam imala sličnu maštariju swingu,ne bih detalje...
Kod nas je to tabu tema,a ovamo, svi bi da znaju, probali bi,al da niko ne zna
-
emko1234
#19 Re: Swingeri u Sarajevu?
Haj se raspitaj oko tog stana da odemo oko bacit.
Možemo glumit da smo skupa da virnemo. Ako ne bude zanimljivo, ja te vratim đe treba i halali Huso materi
Možemo glumit da smo skupa da virnemo. Ako ne bude zanimljivo, ja te vratim đe treba i halali Huso materi
- madner
#20 Re: Swingeri u Sarajevu?
Bio je onaj stan gdje su one dvije lezbjeke htjele da ispitaju svoj izbor.
- LaLuna
#21 Re: Swingeri u Sarajevu?
ja ovako nekako zamisljam epilog swinganja kod nas
-
hanamontanaa
#22 Re: Swingeri u Sarajevu?
Bajata je to informacija,al raspitaću se,i mene interesujeemko1234 wrote:Haj se raspitaj oko tog stana da odemo oko bacit.
- karanana
#23 Re: Swingeri u Sarajevu?
uzmem kuravu i s njom kao ko fol mojom zenom odem na swinger party. i onda zguzim neciju zenu a taj neko kuravu s kojom sam doso.
ne traze vjencani list valjda?
Last edited by karanana on 21/01/2015 15:54, edited 1 time in total.
-
emko1234
#24 Re: Swingeri u Sarajevu?
Ja sumnjam da cu izaći iz ovog ormara tako da se ne sekiraš. Haj raspitaj se, samo ako su neke nane i dede, nisam za te varijantehanamontanaa wrote:Bajata je to informacija,al raspitaću se,i mene interesujeemko1234 wrote:Haj se raspitaj oko tog stana da odemo oko bacit.
Možemo glumit da smo skupa da virnemo. Ako ne bude zanimljivo, ja te vratim đe treba i halali Huso materiSamo da te upozorim,taj sto mi je pričao,nakon par posjeta tom stanu,"izašao je iz ormara"
biće da je pobrkao uloge ili i kod njih svjetlo steka
- Ramzess Veliki
#25 Re: Swingeri u Sarajevu?
Povedeš sestrinu najbolju grdnu jaranicu koju nikad momci nisu htjeli, da joj učiniš uslugu da i ona to proba ...karanana wrote:uzmem kuravu i s njom kao ko fol mojom zenom odem na swinger party. i onda zguzim neciju zenu a taj neko kuravu s kojom sam doso.