Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Dr. Kuca

#226 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Dr. Kuca »

Zejnep wrote:
Dr. Kuca wrote:A sta znaci promjeni se? Kako se neko moze promjeniti a zabavljas se godinu dvije?
Ti to ozbiljno pitaš? :D
Da.
edo_79

#227 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Paco wrote:
edo_79 wrote:
A negdje se i ona propila i naručuje onu ''šta će žena sam u kafani'' :lol:
A jaranice je tješe i govore - nemoj bona, nije on vrijedan toga...ali ona ih ne sluša nego očiju punih suza napušta kafanu i ode na klupu da zapali. Džabe što je debeli minus vani :lol: :lol:

Zejnep wrote: Ama pa znam da nije bilo lijepo. Detalje kolega :mrgreen: :skoljka:
Čuj udebljo gluho bilo :unesvijest:
Da ti detalje pošaljem na email adresu? Ne znam samo imaš li dovoljno prostora u inboxu, o gigabajtima se radi :mrgreen:

I znaš li koja je razlika između momka i oženjenog muškarca?
15 kg :D
Najmanje 15 kg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zejnep

#228 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zejnep »

Paco wrote:
edo_79 wrote:
A negdje se i ona propila i naručuje onu ''šta će žena sam u kafani'' :lol:
A jaranice je tješe i govore - nemoj bona, nije on vrijedan toga...ali ona ih ne sluša nego očiju punih suza napušta kafanu i ode na klupu da zapali. Džabe što je debeli minus vani :lol: :lol:

Zejnep wrote: Ama pa znam da nije bilo lijepo. Detalje kolega :mrgreen: :skoljka:
Čuj udebljo gluho bilo :unesvijest:
Da ti detalje pošaljem na email adresu? Ne znam samo imaš li dovoljno prostora u inboxu, o gigabajtima se radi :mrgreen:

I znaš li koja je razlika između momka i oženjenog muškarca?
15 kg :D
:lol: :D čuj 15 kila :D
Pošalji :chmoljava:
Zejnep

#229 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zejnep »

Dr. Kuca wrote:
Zejnep wrote:
Dr. Kuca wrote:A sta znaci promjeni se? Kako se neko moze promjeniti a zabavljas se godinu dvije?
Ti to ozbiljno pitaš? :D
Da.
Pa promjeni se insan nakon 20-30 godina. A ne nakon godinu-dvije. Osim toga godinu dvije može glumatati i prodavati se za nešto što nije, pa nakon toga pokazati svoje pravo lice, to jest počet pit :mrgreen:
Paco

#230 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Zejnep wrote:
Pa promjeni se insan nakon 20-30 godina. A ne nakon godinu-dvije. Osim toga godinu dvije može glumatati i prodavati se za nešto što nije, pa nakon toga pokazati svoje pravo lice, to jest počet pit :mrgreen:
Toliko o ovom "da on pije" pišeš, pa nije teško skontat' šta je kod tebe slučaj :roll: 8-) .
Hajde, slobodno...samo ti piši a mi ćemo čitati i nećemo puno ispitivati :Đ
muha_sa

#231 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by muha_sa »

Zejnep wrote:
mozda se cojk razocaro

treba trazit uzrok
Zejnep

#232 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Zejnep »

Paco wrote:
Zejnep wrote:
Toliko o ovom "da on pije" pišeš, pa nije teško skontat' šta je kod tebe slučaj :roll: 8-) .
Hajde, slobodno...samo ti piši a mi ćemo čitati i nećemo puno ispitivati :Đ
Nije uopće, to je neko drugi ovdje pomenuo pa se ja svezala toga, ničim izazvana :D
Paco

#233 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Paco »

Zejnep wrote:
Nije uopće, to je neko drugi ovdje pomenuo pa se ja svezala toga, ničim izazvana :D
Hajd' dobro 8-) :roll:

P.S. A koliko dnevno popije? :mrgreen:
edo_79

#234 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

Zejnep wrote:Pa promjeni se insan nakon 20-30 godina. A ne nakon godinu-dvije. Osim toga godinu dvije može glumatati i prodavati se za nešto što nije, pa nakon toga pokazati svoje pravo lice, to jest počet pit :mrgreen:
Image

Image

De nek čojk zamezi .... nevalja pit na prazan želudac :lol: :lol:
ho oponopono

#235 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by ho oponopono »

...opet pičetina belaje pravi...:pusi2:
muha_sa

#236 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by muha_sa »

ho oponopono wrote:...opet pičetina belaje pravi...:pusi2:
pratim
natascha

#237 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by natascha »

Zejnep ocito misli na ovo sto sam ja rekla pijancenje. Vjeruj mi, to je bio najmanji problem i razlog za razvod kod mene, nisam bas toliko protiv alkohola i izlazaka sa drustvom. Ipak su druge stvari bile presudne.
I jos, on se nije propio u braku
A boga mi, nije se bio ni nadebljao :)
kafanski_covjek

#238 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by kafanski_covjek »

natascha wrote:A boga mi, nije se bio ni nadebljao :)
cesto zagorio rucak? :D
natascha

#239 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by natascha »

kafanski_covjek wrote:
natascha wrote:A boga mi, nije se bio ni nadebljao :)
cesto zagorio rucak? :D
Aha....osusio se jadan bio, za kratko vrijeme spao na 40 kila :lol:
Ma mi smo od ljubavi zivjeli.... toga nam nekad nije nedostajalo hihi
Ramzess Veliki

#240 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Ramzess Veliki »

edo_79 wrote:
Paco wrote:
natascha wrote: ... Ne znam kako bih se sad navikla na tu vrstu obaveze, iako ne smijem ništa reći, možda mi za godinu dana baš to bude trebalo...
Sve dok o tome razmisljaš kao o obavezi, onda sigurno neće doći niti će ti trebati. Kad postane potreba, onda je druga priča :)
Nije tu jarane obaveza, tu je ono da imaš s kim kafu popit, lijepu riječ progovorit, smijati se, svađati se, šutiti skupa ako treba, jer lakše se šuti udvoje nego kad si sam, nije to više ni seks jer jarane na ovom vaktu sad .... p**ke i qrca na sve strane .....
To je to. :thumbup:
natascha

#241 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by natascha »

E to je ona fina "obaveza", ta svima godi.

Ali mene strah da bih se teško navikla na to da je još neko sa mnom u stanu, jednostavno bojim se da ne znam kako bih izdržala s nekim 24 sata dnevno kada sam sad navikla da sve sama radim. I ne volim što se osjećam tako. Strah me da bi mi sve to ispočetka bilo super, a da bi onda rekla e sad je dosta
edo_79

#242 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

natascha wrote:E to je ona fina "obaveza", ta svima godi.

Ali mene strah da bih se teško navikla na to da je još neko sa mnom u stanu, jednostavno bojim se da ne znam kako bih izdržala s nekim 24 sata dnevno kada sam sad navikla da sve sama radim. I ne volim što se osjećam tako. Strah me da bi mi sve to ispočetka bilo super, a da bi onda rekla e sad je dosta
Ptvi put kad bi čarape ostavio gdje ne treba, il pit'o za gaće ... ode sve u helač :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
natascha

#243 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by natascha »

edo_79 wrote:

Ptvi put kad bi čarape ostavio gdje ne treba, il pit'o za gaće ... ode sve u helač :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E toooo...vidiš kako ti to znaš
Ma ne bi mu bila u koži, nejma tih para
muha_sa

#244 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by muha_sa »

pratim
superiska

#245 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by superiska »

Paco wrote: Sve nešto kontam ovako će i meni biti na kraju. Toliko mi godi ova sloboda i samostalnost i toliko sam navikao na to da mi "niko ne smeta" da mislim da će nakon svega biti ono: "đe si, šta ima, haj'mo kod mene (ili kod tebe)", izljubimo se, izgrlimo, ispričamo... :evil: i onda svak' na svoju stranu do sljedećeg susreta.
Otprilike. Ovako razmišlja većina nas razvedenih.

Boga mi k'o da su nas tukli u braku :lol:
Osladila se sloboda svima :zoka:
muha_sa

#246 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by muha_sa »

superiska wrote:
Paco wrote: Sve nešto kontam ovako će i meni biti na kraju. Toliko mi godi ova sloboda i samostalnost i toliko sam navikao na to da mi "niko ne smeta" da mislim da će nakon svega biti ono: "đe si, šta ima, haj'mo kod mene (ili kod tebe)", izljubimo se, izgrlimo, ispričamo... :evil: i onda svak' na svoju stranu do sljedećeg susreta.
Otprilike. Ovako razmišlja većina nas razvedenih.

Boga mi k'o da su nas tukli u braku :lol:
Osladila se sloboda svima :zoka:
osupnut sam malo je rec :-)
Euridika
Globalna šefica

#247 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by Euridika »

Ti si predugo sama, skoro sav odrasli život si provela bez muškarca, s izuzetkom tih kraćih veza i vezica. Ti sasvim logično sad razmišljaš da li bi se mogla privići da živiš s nekim. Iskreno, moje mišljenje, vrlo teško. Ti si otprilike u poziciji koja je slična i ovim vječitim neženjama i usidjelicama, iako si bila u braku. Taj brak je bio poodavno, kratko je trajao i bio je u periodu kad si ti tek stasavala u odraslu osobu, bez puno životnog iskustva.
Čak se nisi ni previše oslanjala na pomoć porodice, kako shvatih, pa nisi ni s te strane imala puno iskustva u dijeljenju života s drugo(i)m odraslo(i)m osobom(ama), što isto odmaže. :|
Last edited by Euridika on 11/10/2017 08:59, edited 1 time in total.
edo_79

#248 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by edo_79 »

natascha wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E toooo...vidiš kako ti to znaš
Pa čuj ...sad sve zavisi .... možda ako bi bio ''pametan'' možda bi mu gaće bile smotane kraj kreveta lijepo, da se čoek ne zahmeti i traži po stanu, a bila bi gotova i kafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
muha_sa

#249 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by muha_sa »

edo_79 wrote:
natascha wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E toooo...vidiš kako ti to znaš
Pa čuj ...sad sve zavisi .... možda ako bi bio ''pametan'' možda bi mu gaće bile smotane kraj kreveta lijepo, da se čoek ne zahmeti i traži po stanu, a bila bi gotova i kafa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
fataj se kuhinje dok i tebe nisu spengali :-)
natascha

#250 Re: Svi mi razvedeni - tuspasimo se :)

Post by natascha »

Euridika wrote:

Ti si predugo sama, skoro sav odrasli život si provela bez muškarca, s izuzetkom tih kraćih veza i vezica. Ti sasvim logično sad razmišljaš da li bi se mogla privići da živiš s nekim. Iskreno, moje mišljenje, vrlo teško. Ti si otprilike u poziciji koja je slična i ovim vječitim neženjama i usidjelicama, iako si bila u braku. Taj brak je bio poodavno, kratko je trajao i bio je u periodu kad si ti tek stasavala u odraslu osobu, bez puno životnog iskustva.
Čak se nisi ni previše oslanjala na pomoć porodice, kako shvatih, pa nisi ni s te strane imala puno iskustva u dijeljenju života s drugo(i)m odraslo(i)m osobom(ama), što isto odmaže. :|
Kako si ti to fino objasnio/la. I tačno je tako, ja se nisam znala izraziti, ali poenta je ta.
Post Reply