Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
LilyS
#826 Re: Sve je pocelo ovako...
De, ljudi, raspitajte se među svojom rajom.. Možda drug nečijeg druga zna ovo dvoje, pa saznamo i drugu verziju priče.. Ova *ranja kako je u početku ženi zbog sevapa, a kasnije je ljubav njegovog života nemoguće da ne budu zapažena u njegovom okruženju.
-
rise against
#827 Re: Sve je pocelo ovako...
sad je sigurno,lik nas zaebava gdje jos direktor ide u stan u 6h ujutro,on do mlade dame dolazi u pola 7 no tu je direktor da nije bilo
?i kuci dolazi u 7:17 da bi nam ispricao.
Ovo je sad vec sci-fi
Ovo je sad vec sci-fi
-
Lounge Act
#828 Re: Sve je pocelo ovako...
pa on rece da je kupio:Ljuska_u_BaklaFi wrote:Ko kaze da je kupio, moRebit u prve nane iz mahale "otkino" onu sto se od nje sok praviLounge Act wrote:"Postao/la Kumberlator dana 18/08/2012 07:17"
Od koliko to ona bogati radi, a i cvjecare po Sarajevu da si stigao kupiti joj ruzu, otici do posla i vratiti se i napisati nam ovaj post... a sto nas lik lozi
"Kazem sebi idem da osvojim ovu zenu, zaista je volim. Ustanem rano ujutro da je iznenadim, da joj poboljsam dan, stavim kez. Kupim joj ruzu, zaista ruze voli. I pazite sad ovo. Krenem ja sa ruzom do njenog posla, nazovem je da izadje vani. Kaze nemoze vani dosao direktor, direktor inace stari komunjara kad dodje nesmije niko da pisne. Ja vani, gledam u nebo, boze dragi zasto? Zasto? "
- Ljuska_u_BaklaFi
#829 Re: Sve je pocelo ovako...
A vidis da sam gora od njega
ne znam sta pricam 
-
Lounge Act
#830 Re: Sve je pocelo ovako...
Ljuska_u_BaklaFi wrote:A vidis da sam gora od njegane znam sta pricam
-
Haj_Halve
#831 Re: Sve je pocelo ovako...
bolje da je oko chune zavezo masnu i tako otisao, hem bi direktor bio slagiran da sebi ne moze doci,tj.ne bi primjedbovao a ona bi dobila ono sto ce je smiriti bolje nego apaurin.Dva dana bi hodala okolo i samo vikala "merhaba, merhaba"
-
Mustang1
#832 Re: Sve je pocelo ovako...
Ni umio se nisam dosao sam da vidim sta se desilo .. Razocarenje ..
Samo nemoj MOLIM TE opet ici na kafu sa preokretom .. I jesi siguran da joj je sef dosao .. Da nije protjeralo od tolike kafe a stid je reci ?
Samo nemoj MOLIM TE opet ici na kafu sa preokretom .. I jesi siguran da joj je sef dosao .. Da nije protjeralo od tolike kafe a stid je reci ?
- Ljuska_u_BaklaFi
-
Sheftelija
#834 Re: Sve je pocelo ovako...
Mene je dragi zaprosio nakon 2 mjeseca zabavljanja. Oboje bili zaljubljeni i u godinama za ženidbu. Ja pristanem tada ali nakon par sedmica rekla sam da odustajem. On je bio tužan ali nije navaljivao,samo mu nije bilo jasno otkud to sad. Meni se sve prebrzo desavalo i počela me hvatati panika. Je li on onaj pravi? Jesmo li jedno za drugo? Ako ovo,ako ono...milion pitanja. Ja da sam bila na njegovom mjestu vjerovatno bi prekinula svaki kontakt sa sobom,ali on sreca nije. Nakon 3 mjeseca smo se vjenčali i evo 6 godina živimo u presretnom braku.
Dakle možda je i kod nje samo strah od tako velikee odluke. Moja preporuka ti je da budes strpljiv i ne navaljujes,daj joj vremena...ali naravno ne previše.
Dakle možda je i kod nje samo strah od tako velikee odluke. Moja preporuka ti je da budes strpljiv i ne navaljujes,daj joj vremena...ali naravno ne previše.
-
Mustang1
#835 Re: Sve je pocelo ovako...
Pa da opet izadje na kafu sa preokretom ? Neka Bogati nemoj !Sheftelija wrote:Mene je dragi zaprosio nakon 2 mjeseca zabavljanja. Oboje bili zaljubljeni i u godinama za ženidbu. Ja pristanem tada ali nakon par sedmica rekla sam da odustajem. On je bio tužan ali nije navaljivao,samo mu nije bilo jasno otkud to sad. Meni se sve prebrzo desavalo i počela me hvatati panika. Je li on onaj pravi? Jesmo li jedno za drugo? Ako ovo,ako ono...milion pitanja. Ja da sam bila na njegovom mjestu vjerovatno bi prekinula svaki kontakt sa sobom,ali on sreca nije. Nakon 3 mjeseca smo se vjenčali i evo 6 godina živimo u presretnom braku.
-
Great Cornholio
#836 Re: Sve je pocelo ovako...
Džaba čekate, neće danas bit ništa novo, danas "mlada" suče jufke za pite, sutra je Bajram 
- pussysmoke
#837 Re: Sve je pocelo ovako...
Neka nam onda prenese svoje misli i očekivanja. Možda dođe do preokreta u njegovoj glavi! Nikad nije kasno, da se ljubi strasno!Great Cornholio wrote:Džaba čekate, neće danas bit ništa novo, danas "mlada" suče jufke za pite, sutra je Bajram
-
Great Cornholio
#838 Re: Sve je pocelo ovako...
Pa ja, đe'š ženit ženu koja pitu ne zna napravit'pussysmoke wrote:Neka nam onda prenese svoje misli i očekivanja. Možda dođe do preokreta u njegovoj glavi! Nikad nije kasno, da se ljubi strasno!Great Cornholio wrote:Džaba čekate, neće danas bit ništa novo, danas "mlada" suče jufke za pite, sutra je Bajram
U svakoj modernoj safunici postoje i šaljivi dijelovi, mora svašta bit udrobljeno.
- pussysmoke
#839 Re: Sve je pocelo ovako...
Možda se upravo za Bajram dogodi "preokret", a možda i vrhunac iz zasjede. Samo da na bajramski ručak ne ode krut.Great Cornholio wrote:Džaba čekate, neće danas bit ništa novo, danas "mlada" suče jufke za pite, sutra je Bajram
-
Great Cornholio
#840 Re: Sve je pocelo ovako...
Meleći će se uključit'.pussysmoke wrote:Možda se upravo za Bajram dogodi "preokret", a možda i vrhunac iz zasjede. Samo da na bajramski ručak ne ode krut.Great Cornholio wrote:Džaba čekate, neće danas bit ništa novo, danas "mlada" suče jufke za pite, sutra je Bajram
- sheilak
#841 Re: Sve je pocelo ovako...
Ne vjerujem da bi direktor imao ista protiv, taman i da je on zaljubljen u nju. Komunisti (ako je direktor to) vole dijelitimiki.ba wrote:Mislim ako je toliko zagrizo mogo je reci direktoru daj da iznenadim djevojku, ni diša ne bi imo ništa protiv i ako je komunjara.
Ja da sam namjerio odnijeti ružu ne bi me sprijecio neki komunista.
Last edited by sheilak on 18/08/2012 13:40, edited 1 time in total.
-
Great Cornholio
#842 Re: Sve je pocelo ovako...
Privatluk je danas zavlado, mora se i subotom radit. Tito, đe si da vidiš šta ti od zemlje radesheilak wrote:Ne vjerujem da bi direktor imao ista protiv, taman i da je on zaljubljen u nju. Komunist (ako je direktor to) vole dijelitimiki.ba wrote:Mislim ako je toliko zagrizo mogo je reci direktoru daj da iznenadim djevojku, ni diša ne bi imo ništa protiv i ako je komunjara.
Ja da sam namjerio odnijeti ružu ne bi me sprijecio neki komunista.Ali, cek', kad je on njoj otisao sa ruzom-jutros? Pa zar nije subota?
- sheilak
#843 Re: Sve je pocelo ovako...
U pravu si, moze biti da radi u pekari ili kaficu ili butiku...sorry sve misslim da je neka sluzbenica u pitanju.
-
Mustang1
#844 Re: Sve je pocelo ovako...
Hajmo sada suziti izbor firmi koje rade subotom ovako rano .. Onda cemo vidjeti gdje je direktor bio u to i to vrijeme .. Onda cemo uhoditi radnice i vidjeti koja najcesce ide na kafu i odmah cemo znati da je to ta !
-
Great Cornholio
#845 Re: Sve je pocelo ovako...
Sigurno je tako, on bogat, ona sirotica, on hoće da je oženi, ona se premišlja ( jer teško je ispustit takvu priliku) jer iskreno voli nekog sirotana koji vozi onaj žuti WV kombi i viče " Kupusa! Krompira , Lukaaa!ujutro u pola sedamsheilak wrote:U pravu si, moze biti da radi u pekari ili kaficu ili butiku...sorry sve misslim da je neka sluzbenica u pitanju.
Ona pati, misli ako se uda za ovog kojeg iskreno voli valja joj nabelajit u životu. Dok ona duma u pozadini ide ova pjesma
- sheilak
#846 Re: Sve je pocelo ovako...
koje rade subotom + direktor SDP-ovacBubalo1 wrote:Hajmo sada suziti izbor firmi koje rade subotom ovako rano .. Onda cemo vidjeti gdje je direktor bio u to i to vrijeme .. Onda cemo uhoditi radnice i vidjeti koja najcesce ide na kafu i odmah cemo znati da je to ta !
@Cornholio the Great
Nija ona soja Vase Ladačkog
- Sacime
#847 Re: Sve je pocelo ovako...
Ja mislim da se direktor u ovoj epizodi pojavljuje u ulozi ljubavnika. Zato mladic ostaje pred zgradom, tuzno gleda ka prozoru njene kancelarije, pa prema ruzi uzbratoj u basci komsinice Rabije, pa zavapi prema nebu "O sudbo kleta...ovo je dakle znak da treba da odustanem..." .... Kamera sa zgrade prikazuje tuzni prizor...i onda odjavna spica
-
Mustang1
#848 Re: Sve je pocelo ovako...
I specijalna najava za bajramsku epizodu uz slogan "Ako sada ne popiju sok i pojedu kolac protjerat ce ih kafa"
- Sacime
#849 Re: Sve je pocelo ovako...
Nista nije iskljuceno. I to doprinosi efikasnom priblizavanju bolnog izraza na njegovom licupatakdaca wrote: A mozda kamera trza po 654 puta u minuti ko u ovim Indijskim serijama
- sheilak
#850 Re: Sve je pocelo ovako...
hoce li ga onako zavrtiti kako je to obicaj u indijskim serijama, uz ludjacku muziku u pozadini?Sacime wrote:Nista nije iskljuceno. I to doprinosi efikasnom priblizavanju bolnog izraza na njegovom licupatakdaca wrote: A mozda kamera trza po 654 puta u minuti ko u ovim Indijskim serijama