Sve je pocelo ovako...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- sargon
-
Mustang1
#802 Re: Sve je pocelo ovako...
Joj jedva mi otvori forum.. Ja mislio napisao akumulator nesto .. Kad ono corak .. Mozda zajedno cekaju sehur !? 
- sargon
#803 Re: Sve je pocelo ovako...
E nisam vidio oCamipatakdaca wrote:krades mi post buuuuuuusargon wrote:
![]()
![]()
- sargon
#804 Re: Sve je pocelo ovako...
Prije će biti sabah sa shejtanomBubalo1 wrote:Joj jedva mi otvori forum.. Ja mislio napisao akumulator nesto .. Kad ono corak .. Mozda zajedno cekaju sehur !?
-
Kumberlator
#805 Re: Sve je pocelo ovako...
Najteze je bilo kad je kumberlator svatio da je sam sebe rodi, haha sala mala, ova sapunica je dostigla vrhunac.
Zaista
Ludilo majke mi, drama prava.
A rezultat je... to cu vam poslije napisat.
Fakat sve ovo sto sam do sada napisao je istina.
Zaista
-
Kumberlator
#806 Re: Sve je pocelo ovako...
Sinoc je doslo do vrhunca. Imao sam plan, prvo iskreno, ako ne prodje spustit je malo, i na kraju ponudit joj ...
Postalo mi je mrsko vise pisat fakat
Nakon sto sam je vidio, opet ista stvar (not again). Ona jaka snazna, a ja da ne spominjem vise ja ko k., Pomnozila me sa nulom, ta zena je postala jaca od mene. Kako sam samo pao, imao sam je u ruci cijelo vrijeme, a sad ona mene drzi i gura me, gazi me. Slab sam na nju, ona sad to zna vrlo dobro. Ali drzao sam se nije kumberlator neki slabic
Da ne duzim, kafa ko kafa. Neznam sta bi spomenuo vazno. Mislim majke mi isti razgovor ista prica sve isto, pokusao sam iskreno. Ona onako malo zategnuta, ali popusta. Kaze mi kako smo vrijeme ide da vidi na meni da mi je bolje, i da sam se vratio. Meni drago ajd ide na bolje kontam, pitam je dali me voli, dali ista osjeca. Opet suze, voli, voli me, samo misli da ja nju ne volim. A da budem iskren ima i razlog, prvi post, brine je to iz pocetka. A ja sad trcim za njom, dok sam bio hladan on mene ganjala. Vratim se kuci, nista ne dogovorimo. Ona zove 2 sata pricamo, na kraju kaze mi da me voli i da zeli da nastavimo. Jos je zaljubljena u mene, znam to, iskrena je, vidim kroz svu tu hladnocu, da me voli, to se neda sakrit. Ajd reko super no sad dolazi ono najbolje.
Kazem sebi idem da osvojim ovu zenu, zaista je volim. Ustanem rano ujutro da je iznenadim, da joj poboljsam dan, stavim kez. Kupim joj ruzu, zaista ruze voli. I pazite sad ovo. Krenem ja sa ruzom do njenog posla, nazovem je da izadje vani. Kaze nemoze vani dosao direktor, direktor inace stari komunjara kad dodje nesmije niko da pisne. Ja vani, gledam u nebo, boze dragi zasto? Zasto?
Ova ljubav je osudjena da ne uspije, bog ovo ne zelim.
Odustajem, ne zelim vise da igram ovu igru.
Volimo se, uzalud.
TO JE ISTINA
KRAJ
Postalo mi je mrsko vise pisat fakat
Nakon sto sam je vidio, opet ista stvar (not again). Ona jaka snazna, a ja da ne spominjem vise ja ko k., Pomnozila me sa nulom, ta zena je postala jaca od mene. Kako sam samo pao, imao sam je u ruci cijelo vrijeme, a sad ona mene drzi i gura me, gazi me. Slab sam na nju, ona sad to zna vrlo dobro. Ali drzao sam se nije kumberlator neki slabic
Da ne duzim, kafa ko kafa. Neznam sta bi spomenuo vazno. Mislim majke mi isti razgovor ista prica sve isto, pokusao sam iskreno. Ona onako malo zategnuta, ali popusta. Kaze mi kako smo vrijeme ide da vidi na meni da mi je bolje, i da sam se vratio. Meni drago ajd ide na bolje kontam, pitam je dali me voli, dali ista osjeca. Opet suze, voli, voli me, samo misli da ja nju ne volim. A da budem iskren ima i razlog, prvi post, brine je to iz pocetka. A ja sad trcim za njom, dok sam bio hladan on mene ganjala. Vratim se kuci, nista ne dogovorimo. Ona zove 2 sata pricamo, na kraju kaze mi da me voli i da zeli da nastavimo. Jos je zaljubljena u mene, znam to, iskrena je, vidim kroz svu tu hladnocu, da me voli, to se neda sakrit. Ajd reko super no sad dolazi ono najbolje.
Kazem sebi idem da osvojim ovu zenu, zaista je volim. Ustanem rano ujutro da je iznenadim, da joj poboljsam dan, stavim kez. Kupim joj ruzu, zaista ruze voli. I pazite sad ovo. Krenem ja sa ruzom do njenog posla, nazovem je da izadje vani. Kaze nemoze vani dosao direktor, direktor inace stari komunjara kad dodje nesmije niko da pisne. Ja vani, gledam u nebo, boze dragi zasto? Zasto?
Ova ljubav je osudjena da ne uspije, bog ovo ne zelim.
Odustajem, ne zelim vise da igram ovu igru.
Volimo se, uzalud.
TO JE ISTINA
KRAJ
-
donja_crtica
#807 Re: Sve je pocelo ovako...
Prva rečenica i u glavu. Pa ti skupi snage čitat dalje.
Ps jel ti super džejla rodbine?
Ps jel ti super džejla rodbine?
-
donja_crtica
#808 Re: Sve je pocelo ovako...
IZVINI! : (
Nego, jarane imam ti nešto reći. Ne znam kako ćeš to primiti, ali bolje da znaš. Kad tad bi ti neko rekao. Izvini... u ovim teškim momentima što te moram i ja ... Ali, istina boli i moraš je progutat'. Čovječe, ljudino ranjena i napaćena... "Dali" se piše odvojeno.
Nego, jarane imam ti nešto reći. Ne znam kako ćeš to primiti, ali bolje da znaš. Kad tad bi ti neko rekao. Izvini... u ovim teškim momentima što te moram i ja ... Ali, istina boli i moraš je progutat'. Čovječe, ljudino ranjena i napaćena... "Dali" se piše odvojeno.
- LunaLati
#809 Re: Sve je pocelo ovako...
Eto ti sad, komunisti krivi za sve, upropastiše jednu predivnu ljubav 
- Ljuska_u_BaklaFi
#810 Re: Sve je pocelo ovako...
Poslije svega on zakljucuje da je kraj zbog direktora ...inace na kraju svake serije konstatatujem da su davno mogli zavrsiti, i da su nastavci bili bezze

-
Muzikjunki
#811 Re: Sve je pocelo ovako...
To s ruzama je znak s neba da ne odustajes, bori se za svoju ljubav... jedini nacin... organizuj jos jednu kafu, pa sta bude nek bude! 
-
donja_crtica
#812 Re: Sve je pocelo ovako...
Možda je cura gladna, da je na burek izvedeš, ili nešto ispod sača?
- LunaLati
#813 Re: Sve je pocelo ovako...
Kupio ružu ( samo ne znam gdje ovako rano ) i krenuo na posao i vratio se neobavljenog posla, i napisao post- ma kud sve to brže
Potanko ti to 
-
Haj_Halve
#814 Re: Sve je pocelo ovako...
Hebo te komunjare nas i dalje handre.
Sta da ti kazem, najbolje znas sta ti je raditi.
Ipak mislim da ona kaki da prostis.
Haj_Halve je cak pravio anketu na poslu, ono hipoteticno sta bi raja uradila da je u tvojoj situaciji. Bilo je svakakvih prijedloga. Safataj njenu jaranicu/rodicu neku je bio najcesci odgovor i mislim da tu ima pravo puno sevapa.To bi bio jako logican potez sudeci na razvoj situacije od tvog prvog posta do sada.Ipak imas 40,000 i kusur pregleda ove teme pa mislim da siroke narodne mase to zasluzuju,pogotovo imajuci u obzir mentalnu energiju utrosenu u savjetovanje Kumbulatora.
Uostalom, ide Bajram, mogao si nesto smisliti posto je 'prigoda' samo tak'a, naravno sad pretpostavljam da si Musliman a more bit nisi - ma i ako nisi opet nesto smisli za Bajram, to ti je vise drzavni praznik sada.
Sta da ti kazem, najbolje znas sta ti je raditi.
Ipak mislim da ona kaki da prostis.
Haj_Halve je cak pravio anketu na poslu, ono hipoteticno sta bi raja uradila da je u tvojoj situaciji. Bilo je svakakvih prijedloga. Safataj njenu jaranicu/rodicu neku je bio najcesci odgovor i mislim da tu ima pravo puno sevapa.To bi bio jako logican potez sudeci na razvoj situacije od tvog prvog posta do sada.Ipak imas 40,000 i kusur pregleda ove teme pa mislim da siroke narodne mase to zasluzuju,pogotovo imajuci u obzir mentalnu energiju utrosenu u savjetovanje Kumbulatora.
Uostalom, ide Bajram, mogao si nesto smisliti posto je 'prigoda' samo tak'a, naravno sad pretpostavljam da si Musliman a more bit nisi - ma i ako nisi opet nesto smisli za Bajram, to ti je vise drzavni praznik sada.
-
Doktor29
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#816 Re: Sve je pocelo ovako...
Kazem ja, lik pravi sapunicu.Kumberlator wrote:
Jos jedan post u kojem je on odlucan da ce da joj uljepsa zivot (eto ona bez njega ne treba ni da zivi
-
blentava
#817 Re: Sve je pocelo ovako...
Ovo se ne desava,ja ovo ne mogu da vjerujem 
- medjutim
#818 Re: Sve je pocelo ovako...
Vjeruj,vjeruj,vidjet ces sad drame kad se razvije...blentava wrote:Ovo se ne desava,ja ovo ne mogu da vjerujem
Sad njena rodica 12. koljeno ostane slijepa,pa nakon par mjeseci ona progleda,prohoda (iako je hodala),progovori i propjeva (snimi album),a sve to zbog toga sto je on donio neki cudesni lijek od biljke koja samo raste jednom u sto godina i koja se moze ubrati na obroncima popokatepetla. U tome ona shvata da bi on uradio sve za nju i priznaje mu da je on covjek njenog zivota,medjutim komunisticko neuroimpresionisticko djubre od direktora saznaje za njihovu vezu i podmece mu pozar u garazi,jer je direktor ludo zaljubljen u nju i njoj priznaje da nosi njeno i njegovo dijete. Nakon toga se otkriva da je direktor ustvari transvestit,sto sokira mladu koja je vjerovala u njegove dobre namjere... Nastavak slijed
-
nino90
#819 Re: Sve je pocelo ovako...
do zadnjeg posta sam mogao vjerovati.
Ali zadnje sto je napisao nema veze s vezeom,msve kontam fura nas lik.
Ali zadnje sto je napisao nema veze s vezeom,msve kontam fura nas lik.
-
Lounge Act
#820 Re: Sve je pocelo ovako...
"Postao/la Kumberlator dana 18/08/2012 07:17"
Od koliko to ona bogati radi, a i cvjecare po Sarajevu da si stigao kupiti joj ruzu, otici do posla i vratiti se i napisati nam ovaj post... a sto nas lik lozi
Od koliko to ona bogati radi, a i cvjecare po Sarajevu da si stigao kupiti joj ruzu, otici do posla i vratiti se i napisati nam ovaj post... a sto nas lik lozi
-
Dee-Dee_13
#821 Re: Sve je pocelo ovako...
Biznismen ide s citavom JEDNOM ružom da popravi situaciju

- Ljuska_u_BaklaFi
#822 Re: Sve je pocelo ovako...
Ko kaze da je kupio, moRebit u prve nane iz mahale "otkino" onu sto se od nje sok praviLounge Act wrote:"Postao/la Kumberlator dana 18/08/2012 07:17"
- zateznistub
#823 Re: Sve je pocelo ovako...
Pobogu, zar ovo jos traje? 
-
miki.ba
#824 Re: Sve je pocelo ovako...
Mislim ako je toliko zagrizo mogo je reci direktoru daj da iznenadim djevojku, ni diša ne bi imo ništa protiv i ako je komunjara.
Ja da sam namjerio odnijeti ružu ne bi me sprijecio neki komunista.
Što se tice ove price mogo je bolje izmisliti definitivno.
Ja da sam namjerio odnijeti ružu ne bi me sprijecio neki komunista.
Što se tice ove price mogo je bolje izmisliti definitivno.
-
Dee-Dee_13
#825 Re: Sve je pocelo ovako...
Fino smo se zabavili nasmijali, zahvaljujuci postovima forumasa, koji su ucestvovali u ovoj temi
A ovo sve ostalo je jako daleko od istine, moguce da se jedan mali dio ove price desio, sve ostalo...Jos ce sad da vrati nasu paznju napisati da se ovaj nepostojici par iz price pomirio i kako je sve super, voli je, voli ga, pripreme za svadbu bla bla....