Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Sacime

#726 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

ovo vise nije lju'ski. Pocela sam opet da grickam nokte od nervoze
Great Cornholio

#727 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Great Cornholio »

Ovo je ba neki psihološki eksperiment, svi ćemo ispast u novinama :D
Mustang1

#728 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

Bjezi ba sad kad sjednem za komp. kakav facebook,kakav spor,kakva zena kakvi bakraci .. Odmah ova tema :D
Kumberlator

#729 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Haj_Halve wrote:Jaro fizicki se isprazni prije kahve.

Nego da ti ja kazem nesto kao neko ko je dosta vidjeo, iako se zbog tvog psihickog stanja nadam da grijesim. To sto ta sasvim prosjecna ali najljepsa (tvoje rijeci)zena na dunjajluku sumnja da imas drugu...to ti je klasicna zavlakusa-da te natjera da razmisljas, da se bojis, da se pravdas, da se dokazujes.Za njenu zajebanciju.

Ti si joj dao prostora, a u stvari jase te k'o kauboj konja. Zovne te a ti k'o pas letis njoj. Imas li ti pojma sta znaci dati nekome prostora i vremena? To se radi barem na koju sedmicu/mjesec/mjeseci a mogu zamisliti sta nam ne pises o tvom postovanju ili bolje receno nepostovanju te distance.

Da imas malo mozda otkacio bi to i ne bi joj se nikad javio, pa neka ona onda poludi ako joj je imalo stalo do tebe.Ali po svemu sto opisujes ona se dobro igra s tobom. Iz zajebancije ili dosade ti baca grane koje ti ganjas kao mali chuko mahajuci repom, donosis svom gazdi (fakat ti je gazda, you're her bitch) granu nadajuci se nekoj pohvali.

Opet kazem, nadam se da grijesim ali imam osjecaj kad malo shvatis neke stvari, da ces bas dobro da je zamrzis i da ce frka tek da pocne.Zamisli tek kako ona prica o svoj ovoj zahebanciji svojim prijateljicama.

Tako mi se sve to doima. Ako stvarno ima osjecaja prema tebi, onda nema prepreke da budete zajedno. Cinjenica da ti stvara osjecaj krivnje je tipicna manipulacija koju sebi naces dopustiti kada budes iskusniji (ne gledam na godine, vec iskustva, kojih ocigledno imas manjak).

Ne shvati ovo kao kritiku vec iskreni savjet, ma kako god ti se ovo sad cinilo. Spusti joj malo...
Pun pogodak, to je ono sto je ceka na kraju, pokusat cu normalno i fino. Ako vidim da to ne prolazi, odnosno da ona misli da ima loptu u svom posjedu, reci cu joj sta mi se ne svidja kod nje, odnosno neke njene mana, dat joj doznanja da ja nisam "igracka" i da necu igrat dok ona svira. Znam i ja da igram ovu igru, samo su me neka sranja iz proslosti ganjala, malo sam se pogubio. Sve u svemu za 2 sata pocinje pa mozda i nas zadnji susret. Nije vise bit ili nebit. Sad je u biti ko ce jaci da izadje, ja ili ona. Ja idem dalje sa ili bez nje. Necu biti krut i ostar, idem da pokusam normalno, ali nije ni vazno sta ce da se desi. Samo da kazem joj nesto SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.
Sacime

#730 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Kumberlator wrote: Sve u svemu za 2 sata pocinje pa mozda i nas zadnji susret. Nije vise bit ili nebit. Sad je u biti ko ce jaci da izadje, ja ili ona.
Svakako napomeni da onaj video imas :) To vec mjenja ozbiljno stvari u pregovaranju :)
Great Cornholio

#731 Re: Sve je pocelo ovako...

Kumberlator wrote: Pun pogodak, to je ono sto je ceka na kraju, pokusat cu normalno i fino. Ako vidim da to ne prolazi, odnosno da ona misli da ima loptu u svom posjedu, reci cu joj sta mi se ne svidja kod nje, odnosno neke njene mana, dat joj doznanja da ja nisam "igracka" i da necu igrat dok ona svira. Znam i ja da igram ovu igru, samo su me neka sranja iz proslosti ganjala, malo sam se pogubio. Sve u svemu za 2 sata pocinje pa mozda i nas zadnji susret. Nije vise bit ili nebit. Sad je u biti ko ce jaci da izadje, ja ili ona. Ja idem dalje sa ili bez nje. Necu biti krut i ostar, idem da pokusam normalno, ali nije ni vazno sta ce da se desi. Samo da kazem joj nesto SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.
:lol: Svaka ti čast, znaš manipulisat širokim narodnim masama, to garant u inostranstvu naučio :D
rise against

#732 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Biti ili ne biti
Pitanje je sad
Biti musko pa izac na kafu
pa reci sve
ili biti cura
pa sutat
o bogovi grcki
smilujte se kumbrlatoru
neg i njemu kafa dobro prodje
miki.ba

#733 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by miki.ba »

Što neko rece, da ih ne protjera od kafe. :D
Great Cornholio

#734 Re: Sve je pocelo ovako...

miki.ba wrote:Što neko rece, da ih ne protjera od kafe. :D
Ja ba, što moraju pit' kafu, mogu i šta skuplje :D

Vidiš, možda je Kumberalator škrt ( da nije takav ne bi ni im'o, a hvalio se da ima), pa se cura plaši hoće l' takav bit u i braku.
djes_ba

#735 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by djes_ba »

auu procito sam ispocetka ,tebi drug nije dobro a to sto mislis da nisi igracka jesi i to znas kakva ne na baterije nego ona na navijanje,tako sam i ja mislio davno nekad ali doce ti na kraju u glavu kad skontas neke stvari,svi smo bili u toj situaciji samo sto prije nastavis bit ce ti bolje ,a ako te je voljela vrati ce se nekad al u .... sretno na kafi ,jos ce ti reci da joj je jos vise stalo do tebe al je strah ne zna sta da radi nemoze tek tako da te pusti,nemoze bez tebe hoce da bude u tvojoj blizini a ti ces se navuci ko selljak na napolitanku, i onda ponovo sve ispocetka.
Mada znam da znas 100 % da je gotovo samo te strah to da priznas :thumbup: :thumbup:
Great Cornholio

#736 Re: Sve je pocelo ovako...

Je l' on nju more hranit :lol:
Great Cornholio

#737 Re: Sve je pocelo ovako...

patakdaca wrote: S nestrpljenjem ocekujemo epilog. :zzzz: :lol:
El fatiha :lol:
rise against

#738 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Topic of the year
distant_dreamer

#739 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by distant_dreamer »

Great Cornholio wrote:
Kumberlator wrote: Pun pogodak, to je ono sto je ceka na kraju, pokusat cu normalno i fino. Ako vidim da to ne prolazi, odnosno da ona misli da ima loptu u svom posjedu, reci cu joj sta mi se ne svidja kod nje, odnosno neke njene mana, dat joj doznanja da ja nisam "igracka" i da necu igrat dok ona svira. Znam i ja da igram ovu igru, samo su me neka sranja iz proslosti ganjala, malo sam se pogubio. Sve u svemu za 2 sata pocinje pa mozda i nas zadnji susret. Nije vise bit ili nebit. Sad je u biti ko ce jaci da izadje, ja ili ona. Ja idem dalje sa ili bez nje. Necu biti krut i ostar, idem da pokusam normalno, ali nije ni vazno sta ce da se desi. Samo da kazem joj nesto SVI U NAPAD JEDAN JE HASE.
:lol: Svaka ti čast, znaš manipulisat širokim narodnim masama, to garant u inostranstvu naučio :D

:thumbup:
distant_dreamer

#740 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by distant_dreamer »

mene samo zanima kako mu se da pisati i izmisljati...
Sunrise00

#741 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sunrise00 »

sad se zadeverah, mozda da odgodim izlazak veceras :-?
Mustang1

#742 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

Sta izlazak .. Ja kontam iftar da odgodim za neki drugi dan da ostanem ovdje cekati informacije :D
Sunrise00

#743 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sunrise00 »

il' nek' nam kaze gdje ce na kafu :lol:
Mustang1

#744 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

Zamisli kaze gdje ce na kafu i okolo kafica i unutra transparenti "Kumberlator...." I pita ga hanuma znas ti sta je ovo .. Sta bi joj rekao ? :lol: :lol: :lol: :lol:
pussysmoke

#745 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pussysmoke »

Kumberlator wrote:...Necu biti krut i ostar...
Budi mekan i tup. :thumbup:
Smail Aga

#746 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

pussysmoke wrote:
:D :D :D :D :D :D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#747 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

pussysmoke wrote:
:lol: :lol: :lol: kad ne ispljunuh zalogaj iz usta :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#748 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Velkoski »

pussysmoke wrote: Budi mekan i tup. :thumbup:
Daj mu nek smota, bolje će mu proć' :D
pussysmoke

#749 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pussysmoke »